Аналогові пристрої нових Blackfin DSP Демонстраційна плата за $ 99 до ...

Я і мій друг купив 5 з цих дітей. Добре виглядає плат! Нема встиг спробувати їх ще хоча: (.

У Росії ця плата узбережжя 180 $ від дистриб'ютора ADI Уповноважений Expires 1/31/04. Потім 380 $

Я купив їх раніше, ніж просування по прайс-листі. Я, ймовірно, отримують дещо більше на $ 99 зі знижкою. Плата працює добре, вбудований USB-JTAG відбувається дуже повільно (в порівнянні з TI / спектр цифровий), однак. І, повний до розробника. програмне забезпечення та емулятора можна $$$$. GNU компілятор (перенесений спочатку для BF535) і "альфа" Linux Kernel 2.4.x (для BF533) існує. Локі

Я ніколи не зможете отримати доступ до www.analog.com з мого домашнього комп'ютера. Він працював давно, але за останній рік або близько того він ніколи не працює, коли я намагаюся. З інших комп'ютерах вона працює без проблем. Хто-небудь є ідея, чому? Я використовую Internet Explorer 6 і намагався встановити рівень безпеки для низьких і вжити всіх печиво, але він все ще не працює. Я спробував додати www.analg.com довіреною веб-сайтів і це не допоможе.

І коли я за посиланням на онлайн-замовлення він каже: $ 315,65 хм ...

[Цитата = davorin] І коли я за посиланням на онлайн-замовлення він каже: $ 315,65 хм ...[/ цитата] Пропозиція тільки хороше від ADI офіційний дистриб'ютор.

Спробуйте arrow.com. Натисніть на розширений пошук і ввести номер деталі для EVAL. дошки. Там ви зможете замовити он-лайн. Локі.

Чи може це EZ-Lite комплект серйозно використовується для декодування MPEG додатків? Як сказати ... працює (UC) Linux і декодування MPEG програми?

Привіт davorin Відвідати тут і шукати комплект з наступній частині. НОМЕР: ADDS-BF533-EZLITE Це відео АЦП / ЦАП інтерфейс requird для обробки відео. Я сподіваюся, що він може бути використаний для ваших цілей. ч ** P: / / www.analog.com/processors/epProductPage/0, 2542, BF533% 252DHARDWARE, 00.html

Analog Devices додав інший EZ-Kit. Multi-Processing основі ADSP-BF561 EZ-KIT Lite за $ 199

Дивіться Дороги BLACKFIN DSP, що мають світле майбутнє. ч ** P: / / ш * w.analog.com/Analog_Root/static/promotions/blackfin750/index.html ADSP-BF561 інтегрує два ядра процесора Blackfin надати інноваційну платформу для споживчих мультимедійних додатків. Нових процесорів Blackfin буде пропонувати широкий спектр периферійних інтерфейсів, включаючи USB 2.0, 10/100 Ethernet, CAN і PCI. Конкретні членів сім'ї орієнтовані на споживача мультимедіа, комунікацій, автомобільних і промислових застосувань.

BF561. немає часу. Я думаю, що дійсно готовий до виробництва протягом року

Протягом обмеженого часу, Avnet Cilicon продає ADSP-BF533 EZ-KIT Lite (номер ADDS-BF533-EZPROMO) за $ 99, 66% знижку від прейскуранта. Будь-який клієнт, який купує EZ-KIT Lite для цього обмеженого часу спеціальною ціною будуть зареєстровані, щоб претендувати на отримання вільного VisualDSP + + ® пакет $ 3,500 вартість. Пропозиція діє в Північній Америці за обмежений час. Комплекти повинні бути куплені між 1 лютого і 30 квітня 2004 року. / Http: / / www.em.avnet.com/ меню: "Спеціальні пропозиції" -> Analog Devices

Це дійсно хороша угода ... На жаль, не всі ми з Північної Америки. Будь-яке припущення про те, що ми можемо спробувати? Я живу в Новій Зеландії .... Це особливо погано, коли шукаєте будь-якої частини незвично ... Мій науковий керівник хотів отримати $ 200 Honeywell цифровий компас ... Місцевому дилеру вирішили відзначити, що до 300% (при порівнянні з торговим Honeywell онлайн ).... Ми не можемо зробити що-небудь ..... Може бути, яка душа в форумі можна придбати більшість з них, а потім продавати їх по $ 125 для решти з нас і в інших частинах світу ....

Привіт всім, Я просто хотів би знати, якщо хто-то ресурси на пристроях драйверів для Blackfin.Id, як подати заявку на стажування в аналогових пристроїв, всі поради та пропозиції можна тільки вітати. EDAboard.com ПОРІД! Лівша.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back