Аналоговий Цифровий поділу напруга в борт

I

imman

Guest
Аналогова частина більш чутливі до шуму з-за рядом, перемикаючи цифрової схеми. Велику частину часу я бачив, індуктор для підключення аналогового напруги живлення мікросхеми від цифрового напруги. Чому індуктивності використовується? Чи є це для виступають проти зміни струму змінитися через цифровий канал на аналогові ланцюги. Що таке точне значення індуктивності використовувати? або як розрахувати? Завдяки І Regards, Imman

Індуктор разом з усіма розв'язують конденсатори на стороні аналогових форм LC фільтр нижніх частот, що зменшує шум від цифрової схеми. Таким чином, з'ясувати, висока частота шуму, який ви хочете зменшити і calcualte індуктивності значення, як для LC фільтр. Або ви можете просто вибрати найбільших індуктивності значення, яке буде відповідати вашим поточний рейтинг, механічних обмежень і бюджет. Інший підхід у додаток до індукторів є використання окремих регуляторів напруги сюди цифрові і аналогові. Це настійно рекомендується для харчування аналогової схеми з лінійним регулятором. Ще один підхід полягає у використанні феритових кілець замість котушки індуктивності. Вони добре працюють на високих частотах (від десятків до сотень МГц МГц). Також переконайтеся, що аналогові і цифрові і силові кола є зірки обгрунтованим. PS До речі, який інструмент ви будуєте?

Привіт Спасибі за входами. Я будую модему для FAX пов'язаних програм. Я бачив у 4.7uH індуктор дизайн referance використовується для коротких аналогове напруга живлення з цифровим. (Важко додати окремий регулятор для аналогових влади в цей час). Тому я хочу, щоб піти з фільтром. Я не впевнений, про capacitence вартості за рахунок розв'язки на борту. Так що я сумніваюся, що, як вони вибрали цю 4.7uH? З повагою, Imman

[Цитата = imman] Я не впевнений, про capacitence вартості за рахунок розв'язки на борту. [/ Цитата] Для відносно низької частоти шуму, ємність в LC фільтр, принаймні сума всіх розв'язують конденсатори з'єднані між харчування і землею.

за високої частоти, індуктивності має велике реактивний опір.

imman, щоб не ризикувати, використовуйте значення розв'язують конденсатор, який безпосередньо примикає до аналогових пристроєм. Решта розв'язують конденсатори, швидше за все, мають значні індуктивність в серії, через індуктивності друкованих crcuit борту. З повагою, Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back