Аналоговий ВС РФ

M

manissri

Guest
привіт всім, що поле має більш складні завдання в галузі дизайну аспекти РФ або аналоговий. плз дати ур зворотного зв'язку, процитувавши декілька прикладів стосується Маніш

Може бути РФ в мікрохвильовій області.

Я проголосував би за РФ, де рівняньМаксвелла застосовується.

earilier я працював для аналогових і змішаних сигналів дизайну. але я в даний час swtiched в домені РФ. і я дуже нової для РФ Доміан. так що я хочу знати, які проблеми в дизайні РФ спеціально в дизайні transreceiver, я знаю проблеми аналогових дизайн, отже, я хочу знати, в домені РФ. надія у дасть мені suffiecient зворотного зв'язку. відношенні Маніш

Напевно РФ 1) Це свого роду нове поле ... аналогових вивчається вже давно .... 2) У Російській Федерації ... вам доводиться мати справу широкому діапазоні частот .... 3) Антени дійсно важко дизайну ...

Ось питання, як: Наскільки високо вгору? РФ дизайну за своєю суттю аналоговий, так де провести грань між ними? Незалежно від того, де ви малюєте лінії, аналогові і РФ мають свої тверді частини. Обидва вони перетворюються в більш широке використання цифрової обробки сигналів. menewbie, Ви прокоментуєте, що РФ є новою областю здивувало б, Максвелл, Марконі, Едісон Армстронг і ін комунікацій РФ була приблизно з початку електроніки. Дейв www.keystoneradio.com

Я теж проголосував би за РФ має місце велика кількість додатків.

Я голосую за РФ, у ВЧ-поле, навіть якщо довжина лінії передачі і ширина була змінена, весь результат буде іншим.

Привіт, я думаю, аналоговий домену набагато більш розвинені, то РФ. Крім того, в Росії вам доводиться мати справу з деякими складними математичними рівняннями. Так, у порівнянні з аналоговими РФ трохи жорстким, але цікавим і дуже плідним. Завдяки Сарфраз

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back