Алюмінієвий електролітичний конденсатор - максимальний струм?

U

usernam

Guest
Що максимальний струм 100uF алюмінієвий електролітичний конденсатор може працювати? Я перевірив у таблиці, але немає макс поточний рейтинг або максимальної швидкості наростання вихідної напруги даного рейтингу. Я доклав таблиці нижче. TIA

usernam, я не хочу бути політично некоректним, але schetchy специфікації досить часто від японців виробництв. Kemet має хорошу записку додаток, що дозволяє визначити macimum пульсації струму в залежності від справи. . Я хотів би знайти Kemet випадок, близький до справи Nichicom, що ви будете використовувати, а потім використовувати рівняння 5 з додатком записки. . З повагою, Kral

Ви можете отримати, що з даних аркуша за допомогою цих equations.Keep на увазі ті рейтинги грунтуються на синусоїду waveform.Rearrange і вирішити для Irms. [Код] "теплова генеруюча Ви можете розрахувати тепла в конденсаторі з однією з трьох формул: P = 2πFCV2tanδ (1) P = Irmstanδ/2πFC (2) P = Irms2 ESR (3) де: P = потужність, що розсіюється в ватах F = Частота сигналу C = ємність в фарад V = середньоквадратичне напруга сигналу δ = загар Тангенс кута втрат конденсатора на частоті FI = значення струму ШОЕ = еквівалентне послідовне опір в Омасі Коли сигнал синусоїдальної, вище рівняння застосовуються безпосередньо. Для несинусоїдних сигналів, ви повинні спочатку проаналізувати сигнал, щоб визначити Vrms і Irms. При оцінці сигналів з вмістом гармонік, застосовувати рівняння для кожної гармоніки напруги або струму і коефіцієнт втрат δ загар на частоті гармоніки. потужність для всіх гармонік потім сумуються. Крім того, несинусоїдних сигналів може викликати високі пікові струми, які можуть підкреслити завершення і привести до локального нагріву кінця ". [/ Код] Snip взято звідси: [код] http://powerelectronics.com/mag/power_ensure_ac_film/ [/ код] І так, я згоден Крав Магнітні та Cap datsheets потрібно "стандартизації".

Що ви шукаєте, як повідомляється, як «[б] пульсації струму [/B]" в паспорті.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back