Акумулятор SPIKE

A

aryajur

Guest
Я Motor підключений до батареї і одночасно, що є регулятором напруги який подає живлення на мікроконтроллер.Проблема полягає в мікроконтроллер перемикає двигун, початковий поточний стрибок виробляється під час запуску двигуна викликає скидання мікроконтролера небудь.
Який найкращий шлях до вирішення цієї проблеми.Чи може проблема бути вирішена шляхом підключення двигуна за допомогою іншого регулятора?

Enermax rozszerzyl swoja linie wentylatorow T.B. Silence, przeznaczonych do obudow komputerow PC.
Dwa z tych wentylatorow sa wyposazone w technologie PWM (Pulse Width Modulation), ktora sluzy do automatycznej kontroli predkosci, natomiast dwa inne posiadaja mozliwosc recznej kontroli...

Read more...

Помістіть два конденсатори між Powerline мікроконтролера і землю.Я кажу двох конденсаторів.Тому що два конденсатори в різних матеріалах формі дешеві і хороші Фільтр низьких частот.Я не можу сказати, якого роду матеріали, як я пам'ятаю Dont.Але основна ідея у фільтр нижніх частот з двома конденсаторами, що кожен конденсатора показана індуктор власності після Freq.вартості.

Привіт

Продукція ШІМ сигналу з мікро та управляти двигуном з рампою з небагатьох handrd мс від нуля до повної потужностіВсе найкращеБоби

Тобто фактично вже робиться двигуном контролер.Мікроконтролер дає сигнали PWM з двигуном контролер, який поставляє двигун від акумулятора.

U мають розв'язки конденсатори для регулятора напруги?

Я думаю, ви можете спробувати поставити великий конденсатора через вашу Vcc / Vdd і землю так, що це може постачати конденсатора початкового поточний вихідний двигун.Це не значить, витягнути шип, це більше забезпечити необхідну плату за ваш двигун і не витік акумулятора стільки протягом цього необхідні мілісекунди.покласти одну поруч з чіпом харчування також є гарною ідеєю, то падіння напруги звичай раптом викликати скидання.

Конденсатори й там, але я не можу поставити дуже великі через брак місця.

Чи можете Ви поставити мікро спати в заданий час відразу після запуску двигуна?Таким чином, обмежена ємність на мікро триває довше, у зв'язку зі скороченням поточний попит на мікро, що працюють на повній швидкості.Крім того, влада просто призводить до VREG безпосередньо до батареї, щоб він не бачить, провал напруги з двигуном запуску через моторної проводки.

Вважаючи мікроконтролера спати не представляється можливим через інших завдань, які він виконує.Я думаю, поставивши регулятор для двигуна може бути можливим рішенням?Оскільки це призведе до ізоляції батареї лінії від сплеску в руховому більш ефективно.Будь-які коментарі?

Якщо струм двигуна, є високим (як це звучить), не буде вам disipate багато влади в регуляторі?Ви намагалися додати фільтра в передній частині моторного?Це не буде коштувати Вам нічого влади мудро.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back