Адаптивна Чисельне рішення рівняння в приватних похідних

F

fasaghandis

Guest
Чи можете ви допомогти мені на адаптивних чисельне рішення рівняння в приватних похідних. З повагою

Are U, щоб написати програму для вирішення рівнянь в приватних похідних? ВАТ роду ФДЕ Do U означає? Основні рівняння або повне, в тому числі пов'язаних PDE? Я сподіваюся, Є доступні методи для вирішення рівнянь в приватних похідних ... я не отримую те, що у розумієте під "адаптивним" тут. Є багато різних типів наявних рівнянь в приватних похідних, які були вивчені і методи знаходження рішень для рівнянь в приватних похідних цієї форми були виявлені ... може у будь ласка, надати більш детальну інформацію! З повагою, arunmit168.

Дякуємо за Вашу відповідь. Мета адаптивної рішенням є гнучка appropriat griding доменних рішення, для того, щоб час і пам'ять ефективної рішення PDE. що стосується

[Цитата = fasaghandis] Спасибі за вашу відповідь. Мета адаптивної рішенням є гнучка appropriat griding доменних рішення, для того, щоб час і пам'ять ефективної рішення PDE. що стосується [/ цитата] те, що я вважаю, те, як вибрати те, що метод рішення для конкретного типу рішення можуть бути зроблені адаптивні, а не сам метод. і це не потрібно також, я відчуваю. Тому що, припустимо, що якщо і для розробки повних часткових вирішувач диференціальних рівнянь, то на вхід вень дано, і є аналіз структури рівняння, а потім "вибрати" методи, доступні! Вони були би найкращий компроміс я відчуваю, тому що, як у висловився, управління пам'яттю і "швидкість" можна оптимізувати, то дуже добре! Pls обговорити ур уявлення, так що це допоможе мені краще зрозуміти, які в маємо на увазі Ура! З повагою, arunmit168.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back