Авто Діапазон

N

nguago

Guest
Привіт всім,
Я маю намір розробити документ з функцією Auto коло (я використовую мікроконтроллер).Але у мене немає досвіду у цій галузі.
Cuold ви дати мені кілька порад, і так чи інакше вирішити цю проблему (функція Auto діапазон)
Спасибо всем!

Який ваш сигнал?У тих випадках, коли вона прийшла?Які обмеження?Чи є в навчальному класі або промислових / науково-дослідних проектів?Відповіді на ці питання будуть визначати апаратного забезпечення.По крайней мере, вам потрібно отримати змінну підсилювач (VGA)-небудь у вашому сигналу ланцюга.

В зародковому стані алгоритм дуже простий.
- Якщо сигнал потрапляє у верхні межі поточного динамічного діапазону - крок на VGA наживи.Зберігайте робити це до тих пір, поки сигнал зупинки поразки його.
- Якщо сигнал нижче певної величини (наприклад, менше 40% динамічного діапазону) для деяких наперед час обчислити новий оптимальний прибуток (наприклад, у два рази перевищує прибуток).

Я також хотів
би запропонувати своє питання в групі, присвяченій сигнали і датчики: http://tech.groups.yahoo.com/group/sensorforum.

Привіт,
- Нік

Спасибо U,
вхідний сигнал напруги від 0 до 5V.Зазвичай я використовую вбудований в АЦП (8 біт).Але в даному випадку, я хочу інструмент з високою роздільною здатністю (16bit) і не повинні використовувати зовнішній АЦП.Тому я думаю, що я автоматично коло, але я не знаю, як це зробити.
Cuold у мені допомогти!!
PS: На жаль з приводу мого E,
я більше інформації, якщо вона вище інформації не ясно!
Спасибо

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back