Автомобіль GPRS системи стеження.

M

mrizwan

Guest
Привіт все ...

Я збираюся зробити проект на борту транспортного засобу відстеження системи за допомогою GPRS.Чи може 1 Скажіть whot це краще способу для impliment цього проекту.

on both ( Base station and Vehicle ) sides.

І. допомогою мікроконтролера
на обох (базової станції і корабля) сторін.і ofcoures microcont мають обмежену пам'ять.Як я можу це impliment Proj так, щоб мій код збирається скорочувати і я досягну моєї Proj Complet.

а раз Ура Tryin здійснювати GPRS - vechile система відслідковування .. аналізувати ур Gateway - ВООЗ надає ур зв'язку GPRS (ofcource пакета передачі даних) - ви можете спробувати GSM - с .. Gateway GPRSтак що ви можете використовувати базову станцію у вигляді точок на карті drwaing ..
щось на цих рядків ...

Я постараюся, щоб отримати деякі документи того ж ..

З повагою,
Аруна

Будь ласка, зверніть увагу, що коли ви працюєте на GPRS, є принаймні два типи модемів GPRS доступна.

Одним з них є тільки сировина бездротовим модемом, що вам потрібно для виконання всіх необхідних протокол у MCU, як ППС, LCP, IPCP, IP, TCP або UDP ...

З іншого Стек TCP / IP, який ви можете просто підключити сервер бік команди AT.Це може допомогти заощадити час на розробку, а також ресурсів MCU.

Багато GPRS виробник модулів має як модеми, як Siemens, Sony Ericsson, BenQ, Wavecom ...

Однак, якою б модемів ви будете використовувати, я виявив, що Ви орієнтуєтеся зробити обидва клієнта (транспортного засобу) і сервером (базової станції).Будь ласка, зверніть увагу, що деякі operater надамо Вам віртуальний IP, який навряд чи можна відвідав іншого боку, це створить проблеми на стороні сервера, який буде діяти як приховані за брандмауером.

ПривітДодано через 50 секунд:Будь ласка, зверніть увагу, що коли ви працюєте на GPRS, є принаймні два типи модемів GPRS доступна.

Одним з них є тільки сировина бездротовим модемом, що вам потрібно для виконання всіх необхідних протокол у MCU, як ППС, LCP, IPCP, IP, TCP або UDP ...

З іншого Стек TCP / IP, який ви можете просто підключити сервер бік команди AT.Це може допомогти заощадити час на розробку, а також ресурсів MCU.

Багато GPRS виробник модулів має як модеми, як Siemens, Sony Ericsson, BenQ, Wavecom ...

Однак, якою б модемів ви будете використовувати, я виявив, що Ви орієнтуєтеся зробити обидва клієнта (транспортного засобу) і сервером (базової станції).Будь ласка, зверніть увагу, що деякі operater надамо Вам віртуальний IP, який навряд чи можна відвідав іншого боку, це створить проблеми на стороні сервера, який буде діяти як приховані за брандмауером.

Привіт

Привіт

Сервер може бути не підключений до Інтернету throgh GPRS, сервер може бути на звичайному serveror підключені до інтернету, хоча DSL до мережі Інтернет.
і тому ви можете вирішити проблему vertual ІВ.
Це правда?

Салам
Хоссам Alzomor
www.edaboard.com

Перший запит: Як розрахувати радіус, отримав владу від рівня?

привіт,

Я навіть хочу, щоб зробити транспортний засіб відстеження використання GPRS модем (mc35i).Чи можна мені Giv Aout цією ідеєю.
Я використовую ARM processr.
PLZ допомогти мені швидко.
привіт,
preeit

немає тут нікого оману GPS з GPRS?!?

Я зробив автомобіль GPS система стеження, якщо хтось зацікавлений.
Вона просто вимагає, щоб будь-яка стара Symbian S60 телефону (50 $) і приймач GPS BT) (50 $?).

http://jumpjack.wordpress.com/2007/12/27/antifurto-satellitare-con-telefoni-symbian/
http://jumpjack.wordpress.com/2007/11/09/car-anti-theft-with-javaphone-pda/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back