Автомобільні датчики - контролю палива, датчиків і т.д. velosity

S

steshenko

Guest
Шановні coalegue! Тепер я зацікавлений в деяких датчиків для автомобільної та автобус - контролю палива, velosity датчиків і деяких інших Скажіть, будь ласка, інформацію про датчиками постачальників і особливості Thx

[Цитата = Стешенко] Шановні coalegue! Тепер я зацікавлений в деяких датчиків для автомобільної та автобус - контролю палива, velosity датчиків і деяких інших Скажіть, будь ласка, інформацію про датчиками постачальників і особливості Thx [/ цитата] Подивіться тут: http://www.worknet- phcc.com / к / EN / пуск / productsearchresult.jsp? plCatId = 3 З повагою

привіт здається, у хлопців т, що займаються в автомобільному секторі, мені потрібно уточнити один момент. я чув свічки запалювання парковку в два рази для одного повного циклу руху поршня. чи можна уникнути цього, як стрільба на такті стиснення поодинці. чи є алгоритм для цього побачення

У багатьох сучасних подвійний котушки запалювання (і старше, як Harley-Davidson), свічки запалювання, дійсно, вогонь двічі. Тим не менш, це не завжди шкідливо в будь-якому випадку. Єдина проблема, я можу згадати, трохи швидше знос підключити електроди, але сучасні деякі сучасні свічки запалювання може бути вельми довгоживучий з них. Старі двигуни (зі звичайною точки-і-розподільник системи) або новітні результати з прямого запалювання (з окремою котушки для кожної свічки запалювання плюс мозкової коробки) пожежі іскри тільки при певному положенні в такті стиснення. Хобі

привіт це не питання з worning я планую використовувати індуктивні запалювання. якщо я ВГА стріляти в два рази, то на більш високих швидкостях я ВГА менше часу для зарядки. отже, якщо я уникнути однієї іскри, то я буду ВГА більше часу для зарядки котушки все одно дякую за відповідь Sriram

[Цитата = solvarg] [цитата = Стешенко] Шановні coalegue! Тепер я зацікавлений в деяких датчиків для автомобільної та автобус - контролю палива, velosity датчиків і деяких інших Скажіть, будь ласка, інформацію про датчиками постачальників і особливості Thx [/ цитата] Подивіться тут: ч ** P: / / www.worknet- phcc.com / к / EN / пуск / productsearchresult.jsp? plCatId = 3 З повагою [/ цитата] непрацюючу посилання.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back