АЦП реєстрації даних про падіння годинник краю

S

sweethomela8

Guest
Я використовую Xilinx FPGA спартанських і хочу написати кілька VHDL, де я можу зареєструвати вихід (10 біта) АЦП.Я постійно годинник АЦП на 50MHz і на решті частини FPGA працює на підвищення краю 50MHz годин, я хочу, щоб мати можливість зареєструвати АЦП дані по задньому фронту добу для забезпечення стабільності даних.Як це можна зробити легко?

Якщо у мене є годинник регістрів даних по задньому фронту, а потім у переднього фронту логіки зареєструвати цих регістрів за наростаючим фронтові?

спасибі заздалегідь.

Ви можете зробити це так чи інакше, я здається АЦП виробників робити це використання позитивного тригерів краю на останньому етапі АЦП, але покласти деяку затримку елементів після останніх фліп-флоп.Таким чином, ваш вихід відштовхнув від годинника краю та інші можуть використати зростання краю провалів також для захоплення даних.Ще однією перевагою цього методу є те, що кінцевих користувачів буде більше, ніж 1 / 2:00 період встановлення краю якій зручно у випадку, якщо ваш АЦП не може бути поставлено в тому ж районі, як і колірного оформлення інтерфейсу.

Я б вважав за краще, щоб зареєструвати дані по задньому фронту READ ENABLE (як правило, активний низький рівень) сигналу на АЦП від FPGA.Ви можете використовувати державну машину для цього.

Яка точна схема синхронізації?можливо, було б краще використовувати DCM як нульовою затримкою годинник буфера.Звідти ви можете обрати для запуску системи на будь-якому зрушені по фазі годин.Цей метод має ту перевагу, що годинник до відмови від АЦП, і матеріали для CLK (системних годин), та інші затримки в основному вирішено.Для цієї установки потрібно АЦП відправити вихід годинник на FPGA.

він все ще може бути корисно подивитися на DC перемикання дані щоб подивитися, що установки / поля провести для вашого вибрали годинник схемою.

Він все ще може бути варто використовувати DCM як нульовий затримки буфера у разі синхронізації системи, так як внесок у глобальну затримки годинник може бути в кілька наносекунд.

Врешті-решт, спартанський повинні IDDR регістрів.З їх допомогою ви можете вибрати між зростанням / падіння легко.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back