АЦП код показує помилку

J

justinjohney

Guest
Code:
 # include # include # include Int adc_result = 0; INT CH = 0; Int основних (недійсними) {/ / встановлюємо PORTC в якості вхідних даних і дозволяє тяжіння резистор DDRC = 0x00; PORTC = 0xFF; / / налаштувати порт D 0-5, як вихід і 6,7 C в якості вхідних даних DDRD = 0x3F; / / Встановити дільник АЦП до 128 - 125KHz частотою дискретизації 16 МГц ADCSRA @ | = (1

Що AVR модель ви працюєте? AVR Studio 4, GCC компілятор коду: Що ви очікуєте далі? Насправді я хочу, щоб перетворити три аналогових сигналів в Digtal одночасно (з максимальною швидкістю) і порівняти її з threashold і якщо хто то більше threashold то світлодіод повинен світитися відповідний signal.Moreover що якщо умова стабільного на певний час то має бути одержати о / р на висновок порту зокрема висновок. Код: Яку проблему (и) Ви стикаєтеся? побудувати помилки, я знаю, що код не буде завершена, я думаю, тепер ви його отримали. Ви можете мені допомогти? [/ Код]

Наступний код показує помилку в AVR Studio, AVR GCC компілятора. [Синтаксис = C] # include # include # include # include / / Системні годинники @ 16 МГц # define F_CPU 16000000 / / Глобальна мінлива Int adc_result [2] = {0,0,0}; uint8_t ч = 0; / * Порт INIT * / недійсним port_init (недійсними) {/ / встановлюємо portB.1 як вихід DDRB | = (1

Які помилки?
Code:
 Int adc_result [2] = {0,0,0};
Ви можете 'т оголосити масив з двох цілих чисел і призначити три значення [COLOR = "срібло"] --- Оновлення --- [ / COLOR] Я не думаю, що подібний код може працювати
Code:
 DDRC & = ~ (1

це застосовується в ATmega2560, і це для одиниць виміру в цьому випадку верхні канали включені, якщо ви ласка, зробіть це як само собою Перетворення або через IRQ, ви можете працювати з ним в рамках IRQ
Code:
 = TEM4 Select_chanel ( 13)
Code:
 [indent] зовнішніх Int CHANEL_ADC; порожнеча set_Adac (недійсними) {PRR0 | = (1

Робити - в той час як петлі відсутні підлозі двокрапки. це в основному те, що потрібно будувати. do {}, а (умови)

Як я можу зробити мій системний годинник в 16 МГц в atnega168?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back