Ієрархія Дизайн ..

G

Guest

Guest
У Вас є досвід будь-якої ієрархії дизайн ..?

Це вигідно?

Ієрархія дизайн спрощує налагодження та моделювання, а також дозволяє різних рівнях абстракції конструкцій для моделювання разом, і дуже багато інших переваг,

Так, це дуже корисно,

Я сподіваюся, що відповіді ур питання,
Ахмад,

Припустимо, ви хочете використовувати декілька ПХД для одного проекту.Тоді ми можемо присвоїти ієрархії для кожної плати.Його перевага можна розділити великий PCB на менші 1.І ще один випадок зокрема проекту, джерела живлення і ми не хочу, що блок живлення владу в свої плати. Тоді ми можемо розробити єдиний для друкованої плати для цього блоку харчування в ієрархії призначити на поставку електроенергії.

З повагою
Ajish бабу S

Я згоден з усіма зауваженнями до і додати ще одну перевагу.Легше виробляти модулі (схема і ПХД) і використовувати їх пізніше (або в інший проект).

У Allegro-Concept HDL, наприклад, можна створити частину тебе ієрархії і маршрут його.Як ви поставити вас символ в борту і Netlist дизайн ви можете отримати його в повній мірі плат розбита.

Якщо у вас більше ніж один раз використовувати цей модуль в проект, просто помістіть його п раз, як ви хочете (наприклад, серійний Pors наприклад).Цілком легше.Бажаю удачі.

Ренато

Дякую вам за всі коментарі ...

Просто, можна сказати, "Завантажити .. Блокування або PCB Design даних".
Але, у разі Team Project, що більш ускладнити?
Чистий ім'я, номер, багато властивостей ..... Це все в порядку?
Якщо якісь ієрархії дизайн (відзначені для обличчя) завантажується для повторного використання, це вигідно?
Цікаво, якщо я використовую ієрархії конструктивних параметрів orther людина ...

.
.
Я не можу говорити по-англійськи дуже добре.Plz зрозуміти мене ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back