Ітеративного декодування ....

V

venkat3271

Guest
Привіт, коли я здійсненню турбо коду в MATLAB і побудувати графік для BER кожної ітерації (I обчислюється BER після кожної ітерації і я провів 10 ітерацій), я думав, що ділянка повинна бути монотонно зменшується і досягає мінімуму. . Але на мій подив, я отримую випадково збільшенні і зменшенні ділянки .. Хто-небудь може допомогти, у це відбувається, і місце помилки ... Наскільки мені відомо, мій алгоритм правильно, а я отримую добрі результати по іншим набором даних ..

Я думаю, ви повинні використовувати дуже велике число ітерацій, щоб отримати правильний результат. Відповідно до Монте-Карло метод моделювання для оцінки даної BER, число ітерацій повинно бути дуже великим, ніж 1/BER і, як правило ми можемо вибрати N> 10/BER Наприклад, якщо ви хочете оцінити числом 1e-5, то ви повинні по крайней мере, N = 1000.000 ітерацій. що стосується

Перш за все їм трохи шокований читати, що й здійснили ітеративного декодування на MATLAB. тому що вона включає багато пам'яті, indirections і покажчики неминучі в реалізації декодування. Цікаво, в Ват ступеня код є правильним. Нещодавно я розробив Turbo кодер і декодер на С. Що стосується алгоритму, як стурбований тим, вона працює добре, а тому, що турбо декодера хоче м'які біти в якості внеску право зараз я зосереджена на м'яких demapper. Як тільки їм робити з цим я, безумовно, повернемося до питання ур.

Привіт, ця проблема виникає, коли дані не достатньо. Таким чином, ви повинні збільшити даних, особливо для високих SNR. Ахмед

HI ... шукаю bcjr алгоритм реалізації ... якщо хто може допомогти thts gr8 .. arunshowry19@gmail.com

Привіт, хлопці плз пришліть мені MATLAB код для ітеративного декодування

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back