Існує не назва моделі в КОР Vsource

J

jing.tutallinn

Guest
Я створив напруга моделі джерела (названий vsrc), заснований на стандартній напрузі моделі джерела (vsource) в каденцію. Я хочу використовувати його в своїй Монте-Карло аналізу. Але ні в якому назва моделі в КОР vsource, так що моя нова модель не може бути знайдене. Файлу СКС. , Коли створюється список з'єднань, джерела напруги в моїй ланцюга завжди була створена на основі vsource:. Сумно: хто-небудь може мені допомогти?

Там повинно бути [Я] примітивних [/I] (analogLib vsource привид) Відкрити в analogLib .

спасибі так, є примітивний погляд у мою analoglib і я використовувати символ в analoglib. але я хочу створити новий на його основі, тому що мені потрібно, щоб імітувати мою схему зі зміни параметрів цих джерел напруги з використанням методу Монте-Карло аналізу. немає назва моделі прогалину в КОР символу, тому я можу ввести ім'я Моє нове моделі є і моя напруги джерела випадках буде створена база за зразком, наведеним у analoglib. Я хочу, щоб бути створена на основі моєї моделі.

Я думаю, що це повинно працювати, якщо ви копіюєте повний [Я] analogLib vsource [/I] ієрархії (всі необхідні перегляди осередки, як [я] схема [/I], символу, привид [/ я]) в вашу власну бібліотеку , з інше ім'я , я пропоную. Потім вона повинна бути можливість змінити назву моделі в СГО. Це не працює, якщо ви залишитеся в analogLib .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back