Інфрачервоний пульт дистанційного управління Діапазон

T

teh

Guest
Привіт, я будую інфрачервоний пульт дистанційного керування для мого проекту. Я використовую TSOP1236. Я підключити осцилограф до Vout з TSOP1236. З моєї візуальної, є сигнал на екрані осцилографа. Але максимальна відстань, перш ніж я упускати з виду форма хвилі 7,5 см або 3 дюйми. Це дуже короткий від того, що дані сказали яку припускають, щоб бути 35. Струм, що проходить через інфрачервоний світлодіод більше 0,1, і я також вставлені імпульсів 36 кГц в ІЧ-підсвічуванням. Eg. Я вставляю прямокутних з 36 кГц для 560us то нічого іншого 560us. і весь процес повторюється знову, але діапазон досі не збільшиться. струм, що проходить через інфрачервоний світлодіод досить високий, і я також вставлені імпульсів 36 кГц не безперервно 36 кГц. Я зробив усе, що сказано в таблицю, але діапазон не збільшується. Як ви, хлопці, є ідея, щоб вирішити цю проблему?

TSOP1236 має досить вузьку довжину хвилі, над яким він чутливий - головним чином над 950nm. Якої довжини хвилі вашого світлодіод? Кіт.

950nm. їм за допомогою ЦАЛ 6200. Дані використовували це, щоб перевірити TSOP1236

Ви впевнені, що ви модуляцією світлодіодний повністю? Було б доцільно отримати простий фотодіод і використовуючи в якості подвійної перевірки. Кіт.

я вставити цю частоту (будь ласка див. додаток) в ІЧ-підсвічуванням. TSOP1236 здатний приймати сигнал. Vout з TSOP правильно. але після того як я перемістити ІЧ-підсвічуванням від більш 3inches, Vout з TSOP1236 постійно високий (активний низький). Я намагаюся, щоб, використовуючи різні значення струму, що проходять через ІЧ-підсвічуванням, але це, здається, не впливають на відстані

Ви впевнені, що ви дійсно покласти 100mA в свій світлодіод? Яке ваше світлодіодним схемою? Кіт.

Це виглядає нормально, в залежності від того, що транзистор. Я припускаю, що водій 5V? Я думаю, що фотодіод для подвійної перевірки не потрібно. Я припускаю, що ви двічі перевірили частоту модуляції? Якщо у вас є генератор сигналів може бути, варто різної частоти, щоб перевірити пристрій позначений правильно. Кіт

Як може змінити будь IR REMOTE ADD. VALUE

З підключеним постріл область: 10 модуляцією циклів в 560 мкс. Якщо частота модуляції, дійсно, 36 кГц, то ваш знак-просторі відношення насправді нас на 280 - 280 від нас, А НЕ 560 нас не проблема, ваша IR повинен з'явитися на великих відстанях. Ото, якщо ваш знак-просторі співвідношення дійсно нас на 560 - 560 нами, ваш частота модуляції 18 кГц! Ні в якому разі він буде працювати. Чи це моя математика не так? Ананд

Було б справедливо, щоб перевірити його на деяких частотах, перш ніж встановлювати рамки permenantly.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back