Інформація сервопривід змінного струму контролера

K

kieennx

Guest
Привіт всім, я намагаюся створити двигун змінного струму сервоприводу, але мій досвід щодо цієї області практично дорівнює нулю. Чи може хто-небудь дати мені деяку інформацію про: - архітектура серводвигуни (AC / DC). - Метод для управління ними. - Спеціальні μPs або μCs, які зазвичай використовуються в цих системи. - Зразок дизайну, із застосування, інструкція з експлуатації ... Вся інформація буде оцінена. З повагою, Kieennx. [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 20 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Будь ласка, дайте посилання, якщо це можливо. Велике спасибі. З повагою, Kieennx.

AC сервомоторів, насправді машин змінного струму, але підтримка вкрай макс. струму, навантаження і швидкості. Маючи вищу макс. поточне прискорення вище (можна запускати і зупиняти набагато швидше). Можуть мати різні конструкції, такі як безщітковий машин постійного струму, коли замість того, машин постійного струму, де ток інвертується brashes, ви що, маючи зовнішню схему, яка фактично означає, що ви надаєте змінного струму насправді. Чим ви можете змінного струму з однієї фази або з 3-х фазний. Я працював з двигунами постійного струму і в цьому випадку у вас є 4 квадранта подрібнювач, або інверторів в разі змінного струму. В обох випадках вам потрібно IGBT транзисторів, якісь комбінації біполярних транзисторах MOSFET і (висока імпедансу входу, але великий струм пропускної спроможності). Unforetunatly, я не є PDF документи або посилання. Але спробуйте з Google. D

Привіт Belsugului, Дякуємо за Ваше керівництво, хоча це основне. Може хто допоможе мені більш детально в цьому розділі? З повагою, Kieennx.

ІК є спеціальна мікросхема, щоб зробити управління серводвигун роботу. Вони також мають хороші IGBT / MOSFET драйверів і IGBT сам себе. Спробуйте їх сайті www.irf.com Удачи TR2000: D

як Sevo поворот на 360 digree ласка, допоможіть мені! Я не можу відновити апаратний Sevo. Будь-яка техніка в програмуванні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back