Інтерфейс двох комп'ютерів допомогою бездротової трансивер

H

hariswaroopkv

Guest
Привіт усім, я намагаюся інтерфейс двох комп'ютерів (бездротовий), використовуючи RS232 (нуль-модем). Провідна зв'язок працює відмінно (Передача файлів роботи між двома комп'ютерами)! Є багато проблем з бездротової передачі я використовую TWS434A і RWS434A для передачі РФ. Я підключив виведення передачі з RS232 в 1-м комп'ютері на вхід TWS434A і отримувати штифт RS232 в комп'ютер другий на вхід RWS434A.Is це можна зробити? Чи потрібно використовувати інші ICS / пристроїв (MAX232, HL2E) для надійної передачі Я постійно читання з RS232 і можливість отримувати деякі дані тривалу сміття. Будь ласка, допоможіть мені в цьому відношенні Спасибі, Харі

Привіт всім, я намагаюся інтерфейс двох комп'ютерів (бездротовий), використовуючи RS232 (нуль-модем). Провідна зв'язок працює відмінно (Передача файлів роботи між двома комп'ютерами)! Є багато проблем з бездротової передачі я використовую TWS434A і RWS434A для передачі РФ. Я підключив виведення передачі з RS232 в 1-м комп'ютері на вхід TWS434A і отримувати штифт RS232 в комп'ютер другий на вхід RWS434A.Is це можна зробити? Чи потрібно використовувати інші ICS / пристроїв (MAX232, HL2E) для надійної передачі Я постійно читання з RS232 і можливість отримувати деякі дані тривалу сміття. Будь ласка, допоможіть мені в цьому відношенні Спасибі, Гері
HI, спробуйте його з 1200 швидкість передачі даних ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back