Інтермодуляційні через нелінійність підсилювача

J

jason_class

Guest
Доброго дня всі експерти, я прошу за вашу доброту, щоб дати декілька порад про Інтермодуляційні через нелінійності amplifer. Folowing є вихід з нелінійного підсилювача в цілому, Vout = Ко + К1 + К2 Вин Вин ^ 2 і т. д. Чи можу я дізнатися як ми можемо отримати значення Ki = К1, К2, К3 ..., якщо Є 3 вхідних сигналів, і вони формують гармоніки? Чи є це через рівняння або графічним методом? Будь ласка, поділіться зі мною нічого хорошого лекцій або хороший сайт, який пояснити це в деталях. Будь ласка, enlighthen мені, що я хочу почути від вас усіх. Rgds і завдяки Джейсон

Привіт Джейсон, основною причиною нелінійності в підсилювачі не-лін. характеристики діода. (Ви можете вважати еквівалентними Еберса-Молла моделі підсилювача.) Оскільки ми зацікавлені в лінійній частині діода відносини IV ми зсуву і застосувати щодо невеликою амплітудою сигналу змінного струму додані зсуву постійного струму. Вихідний струм наближенні Тейлор серія функції IV на Q-точка підсилювача. замикання. (Тобто Iout = K1 + K2 * Vin + K3 * Vin ^ 2 +....) коефіцієнт першого постійного струму, 2-й є провідність діода переходу, і т.д. Я рекомендую "НВЧ-техніка" Д. М. Pozar Ch. 10,2 "детектори та змішувачі», але я думаю, ви знайдете ті ж пояснення в будь-яких електронних пристроїв теорію книги (Мільман і Halkias чи що?) Cheers, P.

Шановні P Дякуємо за коментарі. Речі ясніше. Я буду дивитися, що книгу в бібліотеці, але я знаю, книги завжди недоступний, коли я потребую в цьому. Якщо у вас є хороші замітки та посилання з цього приводу, будь ласка, поділіться зі мною документ, який пояснить, як дістатися або обчислити до значень, перш ніж підключити рівняння IM буде дуже корисно. Дякуємо Rgds і завдяки Джейсон

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back