Інтерв'ю питання про HSPICE і Spectre

S

sudip

Guest
дорогі друзі, чи є у вас ідея інтерв'ю питання на HSPICE і примара, для досвідчених людей, як аналогові інтерфейсні дизайнера. Спасибо заранее.

HSPICE: сим повільно, не конвергенції іноді, високою роздільною здатністю. Привид: сим швидко, легко сходитися

привіт друже, що ви розумієте під "сходяться"? будь ласка, зробіть це для мене ясно ...

Привіт, під час роботи, алгоритми тренажера знаходяться в змозі відстежити штраф значення V & я поставив в ур симулятор, його ітераційного процесу .. genlly в перший симулятор скоротити використовує основні ньютонів Рафсона .. якщо збіжність не досягнута вона піти на такі алгоритми заздалегідь . Так м будь-яка техніка т там, щоб отримати сходяться ур сим, як не включати. ітерацій, занадто високі або зростаючі розмір кроку і з допомогою деяких усл варіанти у заяві ана себе і т.д.

До речі, не забудьте відповісти «не знаю», якщо ви не знаєте. Експерт буде знати, що ви знаєте, коли ви відкриєте рот.

Paladinzlp, наскільки я зрозумів Ви думаєте, що Spectre імітує швидше і краще за всіх типів ланцюгів, ніж HSPICE робить?

HSPICE краще в який вид моделювання? Перехідні в порядку, але безумовно не шум.

Привид краще в аналоговому і РФ моделювання. HSPICE більше використовується при моделюванні цифрових і цілісності сигналу. -FastSpice

Як я можу запустити HSPICE? У мене є моделюється за допомогою примари!

Наскільки я знаю, HSPICE не можете запустити Spectre моделей. Не впевнений щодо причини для запуску HSPICE на моделях Spectre. У старі часи, інша сила HSPICE було власної моделі. Якщо у вас є Spectre моделей, немає ніяких причин використовувати HSPICE. FastSpice

HSPICE і Spectre мати невеликі інший синтаксис. Необхідно змінити початковий декілька символів в кожному рядку.

якщо ви створили щось через HSPICE потім запустити його з допомогою примари використовувати такі "симулятор LANG = HSPICE"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back