Інтерв'ю Питання Qualcomm, PMC Sierra

W

withloveshyam

Guest
Я запитав: «Як перевірити 16-бітний суматор і 256-бітовим лічильником". Я запитав, як я буду розробляти план тестування для ефективного тестування вище схеми. Вони не хочуть вичерпного тестування схеми. Будь ласка, поділіться своїми відповідями. Велике спасибі!

Формальна перевірка самий простий і швидкий спосіб перевірити arithemetic операція в даний час. Вони не люблять цю відповідь?

Ви маєте на увазі твердження і охоплення перевіркою? Я. Я сказав їм, що, але вони хочуть, щоб я дав кілька тестових векторів і перевірку, яка забезпечить максимальне охоплення, я думаю. Вони попросили мене розробити план тестування для перевірки схеми. В цьому випадку ви можете допомогти мені з тестових векторів, який забезпечить максимальне охоплення ...

Ви можете зробити, обмежено випадковими покриття керованої тестової середовищі

Вони хочуть, щоб забезпечити кілька тестових векторів, які забезпечать максимальний. покриття, я думаю. Вони вм'ятина прийняти цю відповідь, коли я сказав їм.

Різні вектори тест може бути створений за допомогою змінних, необхідних як випадкові і чим після випадкового річ. Різна кількість угода може бути дати в тести

По-перше, створити тест, який вичерпно перевіряє 16-бітний суматор. З 16-бітний суматор кроком, вам потрібно всього лише 64 тис. циклів, щоб перевірити його. По-друге, створити тест, який проходить здійснювати від нижньої до верхньої 16 біт 16 біт. Так, один тестовий вектор для 16-бітових перевірки гадюка, і ще кілька на весь 256-бітний incrementor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back