Індуктивність питання

M

myem

Guest
Якщо currect dirction є oppisite в індуктор, чи є вплив на загальну індуктивність?

THX

Так, скорочення.Якщо б можна було скасувати з поля Н повністю, скрізь і в усі часи, то індуктивність повинна дорівнювати нулю, тому що енергетичні зберігається в полі Н.

Стандартний метод розв'язання Змінна індуктори це є мідний кулі, положення яких в соленоїді регулюється.

myem пише:

Якщо currect dirction є oppisite в індуктор, чи є вплив на загальну індуктивність?THX

Так що якщо ви вітер 2 шар соленоїд з 2-го шару в протилежному напрямку, що і перший шар, воно буде мати ту ж індуктивність як нормальний двошаровою котушку?

madengr пише:

Так що якщо ви вітер 2 шар соленоїд з 2-го шару в протилежному напрямку, що і перший шар, воно буде мати ту ж індуктивність як нормальний двошаровою котушку?

Дякуємо за зворотній зв'язок явні кожного.
Дозвольте мені показати Eazy картинку, щоб пояснити, на моє запитання
Ви можете побачити протилежну що тече в цьому напрямку.
Який вплив на протилежну поточної напрямку?

THX-ЛВ
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Так, це повинно зменшити індуктивність.Тепер він не може зробити багато чого, якщо ви отримаєте слідів на самому верху один на одного.Ви можете використовувати лінійну тренажері, і в поєднанні індуктор моделі, щоб побачити ефект, або використовувати плоский Simulator Е. побудувати індуктивності U формі сліду проти відстані (зберігаючи постійну довжину), або ви можете використовувати аналітичні моделі для поєднання transmssion ліній.Див книгу Боба Вебера "Введення в мікрохвильовій схем", щоб побачити, як він відбувається взаємна індуктивність між паралельними проводами зв'язку.

У цьому випадку слід зменшити індуктивність як madengr сказав.
Якщо ви хочете зробити це індуктор на друкованій платі, можна використовувати Somthing наступним чином:
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Тепер я думав, що я вже говорив може бути дійсним тільки для низьких частот.Як сліди довжина стає значною часткою довжини хвилі А. той час затримки не дозволять полів для скасування.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back