Імітація феритовими термостат з HFSS

M

mikeswanson2k4

Guest
Привіт Все, Хто-небудь успішно моделюються феритового циркулятора з HFSS. Це може бути або хвилеводу або коаксіальний. Я не впевнений, про вказівку магнітного зсуву. Спасибо заранее.

Я краще імітувати феритових пристроїв з КНТ MWS. робота з HFSS у феритових пристроїв потреб багато пам'яті і має багато багато часу.

Одним з прикладом HFSS Ansoft проектів забезпечує користувачам циркулятор. Ви можете подивитися на їхньому сайті "W * w.ansoft.com", щоб побачити, якщо ви можете знайти або зв'язатися з одним з їх застосування інженерів для копіювання. Я подивився, якби я копію на комп'ютері, але, мабуть, немає.

Та .. Я створив хвилеводу циркулятори й ізолятори використанням HFSS V9.2.1. (Фарадея типу обертання і Y типу) Я також подвійною перевіркою результатів у КНТ і всі згодні. HFSS (принаймні V9.2.1) судячи з усього, помилка з установкою магнітного поля: Whetever установці магнітних зсуву, він завжди використовує значення наведені для насичення магнітного поля в фериті властивостей матеріалу. Насправді це не проблема .. Ви тільки повинні налаштувати властивості фериту насичення для імітації різних магнітних полях. Я не знаю, якщо це зафіксовано в більш пізніх версіях. Я грав з V11 демо, і це виявилося зробити те ж саме (якщо я роблю щось принципово неправильно з магнітним полем!)

привіт .... Мені терміново потрібна допомога для моделювання НВЧ феритового циркулятора Y типу з HFSS. може хтось після зразка? я не можу її знайти! Велике спасибі

[Цитата = mikeswanson2k4] Привіт Все, Хто-небудь успішно моделюються феритового циркулятора з HFSS. Це може бути або хвилеводу або коаксіальний. Я не впевнений, про вказівку магнітного зсуву. Спасибо заранее. [/Quote] Два способи установки магнітного зсуву. Звичайним способом ми робимо це з допомогою "єдиного" прикладеної напруги, нехай внутрішнього зсуву 0 (тільки наситити ферит), а потім налаштувати термостат. Крім того, ви можете вибрати неоднорідних зміщення, то у вас є для створення "реальною" магніт навколишнього середовища в Максвелла, а потім імпортувати зсуву на ваш фериту в HFSS. Я до сих пір намагаються з'ясувати, таким чином, що більш реалістично. Хвилевід циркуляційний легше, ніж coxial один. Трансформатор частина дуже importment, інакше ви не зможете отримати гарну пропускну здатність. Сподіваюся, що це допомагає.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back