Імпорт файлів в CADSTAR 12,1 Експрес

L

lhavens

Guest
Може mutliple файли будуть імпортовані в CADSTAR 12,1 Express? У мене є дошка рисах, і я намагаюся імпортувати повстанської ес LEd файлів, а також. Я хочу, щоб це було частиною борту ..... Пропозиція? Я удару стіні, я спробував поєднати їх в soldworks, але він не працює добре з шарами. Новачків, Лі

Ви можете мати тільки одну пораду контур в CADSTAR. Так що, поки ви не перевищує контактний / частина кількість CADSTAR Експрес ви можете копіювати / вставити інші проекти в єдиний дизайн. Я хотів би запропонувати дублювання борту начерки, цифра в першу чергу.

Добре, так моє наступне запитання, може верств бути імпортовані? як на контур дошки або складовою частиною?

Не могли б ви уточнити, що ви umporting на борту? Які верстви вам потрібно? додатково до звичайних верствам вже присутня, і те, що використання вони потрібні. Якщо ви намагаєтеся imort компонентів з Solidworks Youd краще з IDF, якщо не необхідно створити креслення схема плати і компоненти позиції, зберегти як DXF і використовувати його для імпорту борту начерки, начерки борту . Компонент позиції повинні бути імпортовані як цифри на документі шар, потім використовується для пошуку компонентів, які ви повинні були б місце вручну з бібліотеки CADSTAR. Довгий нудний, тому Розумне використання інтерфейсу IDF:).

Простіше кажучи, ні, ви не можете імпортувати шари. Однак, якщо компонент, який виконується імпорт використовує шари вже не присутня в дизайні, то вам буде запропоновано додати їх або виберіть існуючий шар. Наприклад, ви можете мати шар, званий "верхній шовкографія" - якщо імпортувати компонент, який використовує "зверху шовк" (той же шар насправді - просто назвати по-різному), ви можете додати його (не дуже гарна ідея - збиває з пантелику) або вирішили використати «зверху шовкографія" за все, що знаходиться на "шовковому циліндрі" в імпортованих компонентів.

Ну от наступне питання, я придумав, як спростити імпортувати папку. Наступна проблема У мене створюється теплової Via, яка працює з мідною майданчиком. Будь-які поради? Я знаю, що додати шари, але їм не впевнений, як отримати колодки для роботи з міддю. Він вважає, що це помилка дизайну. Дякую, Лі

Лі, ви тільки за допомогою прямих або ви використовуєте Lite? Що саме ви намагаєтесь використовувати теплову через для? Спробуйте це повідомлення в блозі. [URL = http://cadstar.blogspot.com/2010/11/having-trouble-with-components-with.html] З огляду CADSTAR.? Виникли проблеми з компонентами з термальною перехідних отворів в радіаторі колодки [/URL] Насправді читати весь блог і підписатися на нього - це може сприяти більш будуть розміщені LOL

Це було надзвичайно корисним. Дякуємо. За іронією долі, хоча мій бос сказав мені потрібно, щоб дізнатися Orcad зараз, він думає, що ми будемо використовувати це. Як говориться, "Назад до креслярської дошці». Велике вам спасибі за вашу допомогу. Я впевнений, все, що ви допомогли мені тільки зробить перемикач трохи менш болючою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back