Імпорт моделі в HFSS, допомога по формату

A

Alpha82

Guest
У мене є для вивчення 3D-моделі, в HFSS або КНТ, сканується 3d лазерного сканера. Мої проблеми з вибором моделі форматі (. СБ DXF. STL. Крок, ...). Ах, ця модель є замкнутою поверхні 400 000 осіб. Спасибо.

. СБ є CATIA / CAD файлів DXF я думаю, повинно працювати. Але те, що формат у вас є? Я не впевнений, що лазерний сканер вихідний файл буде відкритий в HFSS. Це відкриває повідомте нам теж.

Я думаю, DXF не підходить для цього завдання: підморгнув: Спробуйте STL форматі (вона описує 3D об'єкт, сітка, яка поширюється по поверхні об'єкта .. так що якщо ви будете сканувати об'єкт, сканер 3d лазерної форматі STL описати об'єкт без проблем) . Спочатку цей формат розроблений для цієї задачі (стереолітографія). 400 000 особи дуже хороші. Іноді я імпортувати геометрію з кількома milions осіб в КНТ і все в порядку. Якщо у вас є можливість імпортувати такої геометрії в КНТ в СБ, спробуйте це ("рідний і краще підтримує формат" для цієї програми). Порада: не забудьте належного представництва в EM навколишнього середовища (перевірки імпортних костюмах геометрії з реальністю (обсяги проти аркушів))

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back