ІЧ-приймач частотної модуляції

G

grillz58

Guest
Я працюю над проектом, який використовує набір ІЧ-випромінювача і детекторів.Випромінювач модулюється 35hHz до 40 кГц.Але я з працею намагаючись знайти спосіб модуляції детекторів (L14G2 Фототранзистори) на відповідних частотах.

заранее спасибо

Я не розумію, що ви маєте на увазі під "модулювати детекторів".Сигнал детектора повинні бути відфільтровані з урахуванням емітера модуляції, не модулюється.

Кит

Ось що я мав на увазі.як я повинен налаштувати детектор ланцюга фільтра частоти?

Я злегка спантеличений Ваше посилання на частотної модуляції.Цей термін відноситься до використання несучої частоти і модуляції частоти носія для передачі інформації - цифрових або аналогових.Це те, що ви робите?Або ви насправді амплітуди модулюючого на фіксованій частоті модуляції?Демодуляції кожного типу абсолютно різні.

Кит

Я використовую 555 таймер коливального контуру для створення 20k до 40k Гц імпульс, який управляє світлодіодом.
Жодна інформація не передається.Приймач просто повинен виявити чи індикатор ця частота заблокований чи ні.

спасибі за ваше терпіння

OK, ви дійсно амплітуди модулюючого тоді.Є детектори, які побудовані у фільтрації, але вони не можуть бути придатні для вас з-за вашого широкому діапазоні вхідних частот.Якщо ви не можете контролювати частоту модуляції у вузькому діапазоні, то ви, може знадобитися використання низьких частот і фільтр високих частот, щоб дати широкої смуги пропускання.

Чи можете ви занадто підключити вас передавач і приймач.Якщо так, то ви могли б використовувати синхронну демодуляцію.Ви можете використовувати модулюючого сигналу на диск пара проби і провести схем.Різниця між цими двома зразка і провести заходи будуть прийнятого сигналу.

Кит

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back