ІЧ-датчик Модуль дає низький імпульс, який йде високими швидко

S

shaz

Guest
Дорогий frndz, я розробці цього модуля ІК датчик .. схеми daigram, як показано нижче .. тепер, коли я перевірити це, ІЧ-датчик дає тобто вихідний сигнал., Низький пульс менше ніж за одну секунду, а потім йде високими. я даю вихідна частота oscilltor як 38 кГц. Будь ласка, допоможіть мені дізнатися помилку

Як я бачу, з пристроєм Vishey вони має захист проти mechanizem сигнал fulse. Одна з його функцій є те, що agnore continuse сигнал, навіть якщо він 38 кГц, якщо вона не від разу. Як я бачу, ви не має його з собою 555 так що, можливо, що проблема.

вибачте, але я не міг зрозуміти, що ур намагався сказати ... що я повинен робити те

Vishay приймач блоків занадто довгі послідовності імпульсів. Передається сигнал повинен бути у вигляді сплесків так що повинно бути паузи інтервал між чергами. Це зроблено для кращої стійкості до перешкод. Просто завантажте таблиці для вашого Vishay приймач. Там Ви знайдете докладне пояснення.

Що Borber каже, що приймач налаштований ігнорувати постійний сигнал. Специфікації вказано, що пристрій має бачити "вибух" не постійний сигнал. Основному змінити схему так, щоб при натисканні кнопки 555 починається коливаються. Ви можете зробити це, поставивши резистор між землею і контакт 4 сказати 10K. Потім покласти SPST перемикач на V + висновку 4, 10K з'єднання. Так як контакт 4 є контакт скидання при браку 555 вимкнений. Прес вимикач, застосовується V + до висновку 4 включенням 555. Таким чином, при натисканні перемикача реле повинна знеструмити тих пір, поки перемикач проходить часу, або як пристрій думає, що це має дійсний сигнал. Удачи

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back