ІК падіння питання, пов'язаний до влади місце розташування майданчика та номер?

D

design_oriented

Guest
Привіт хлопці, я йду ІЧ-аналізу. Я додав колодки все навколо мого площу чіпа. ІК-карту, що я отримую показує великий червоний коло (із зазначенням великий перепад ІК) в середині чіпа. Коли я колодки тільки на верхній і нижній, я отримав червоний сплющеним футбол, як вид у середині чіпа. Мій чіп також має VDD і VSS наступних контактів працює по горизонталі. Чому я отримую це червоне коло (великий перепад ІК) тільки в центрі чіпа? Чи є взаємодія вертикальних VDD, VSS влади ремені з горизонтальною VDD, VSS слідувати контактну рейку? Дотримуйтесь контакти нижче металу, ніж вертикальні планки. Чи може це бути з-за опору металу різниця? У мене немає будь-якої горизонтальної VDD, VSS ремені. Будь-який докладне пояснення було б дуже корисним. Спасибі.

Тому що центр чіп farest від прокладки VDD, які постачають влади.

Але ці колодки, які були додані в процесі моделювання. Ремені здійснювати владу в рівній мірі через чіп. Якщо зміни ІК падіння в залежності від положення майданчик, як ми можемо отримати реальне зниження ІК через чіп?

Ви не можете доставити влада однаково через чіп, якщо у вас є дуже широкий влади смугою, як майже плоскою, а не смуг .. Виходячи з потужності колодки виявляється залученим за логікою на своєму шляху у бік центру і центру отримує менше енергії. Я не знаю, що реальне скорочення ІК "Ви згадали.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back