ІДК реалізації в CPLD

V

vaf20

Guest
привіт всім моїм другом
я хотів би виконувати наступні прості один для БІХ-фільтрів у xc95108.
Н (г) = Y / X = K * (А 1) / (BZ 1)
, Де Х 8 біт в якості вхідних даних і Y, як output.also, K, і б вводяться з 8 біт шириною.
може хто-небудь сказати мені, хто-нового алгоритму можна використовувати для успіху реалізувати?
будь-яку ідею!
Tnx

Привіт,
Може бути, я помиляюся, але, схоже,

тільки години сигналу:
Y <= K * / B;
але це одна більше схожа на Н (г 1) = K * (А / BZ) для мене!

BR,
/ Фархад

у разі Н (г) я маю на увазі типові перетворення function.suppose простий і БІХ-фільтр першого порядку з нуля в 1 / а і полюсом в 1 / б.
все не так?
Tnx

Привіт,

Конвер ур передатної функції для різницевого рівняння
Н (г) = Y / X = K * (А 1) / (BZ 1)

-> Різниця екв.
у [п] = (1 / B) * (K * * х [п] х [п-1] - у [п-1]);

Ви можете реалізувати це в Verilog.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

як у знати, немає множника в CPLD і включають в себе чистої логіки.
рівняння і різниця Згадані ж множник, і я думаю, що ж логікою, на відміну від мого перекладу function.am я право?тому я думаю, я не можу зберегти площі!в порядку?
будь-якої допомоги ...
Tnx мій друг

Привіт,
Так його ж, як і ур функції трансфер.Ще одна річ, щоб відзначити тут ..
Ви можете спроектувати ур coefficeint необхідно помножити менше 1.Viz 0,5 = 1 / 2,
0,25 = 1 / 4 0,625 = 1 / 8 .....
так що замість мультиплікатора можна використовувати зміну роботи.

Ви можете звернутися до наступній книзі ...
Цифрова обробка сигналу з Field Programmable Gate Масиви
У. Майер-Баес

Її доступні тут на цьому форумі!

-Nand_gates

HI ВАФ,
95108 не від чого прийти макроелементів та, найголовніше твір умови для вирішення цієї проблеми.

Ви можете її вирішити, змінивши algorithem в конвеєрних код і використовувати зовнішню пам'ять для зберігання констант, створення державного апарату, що ваш розрахунок тільки один множник і один суматор.

Ви, може бути в змозі зробити це без пам'яті, але він повинен багато думати, перш ніж руки.

По-перше, створити блок для множення 2 8 бітових значень.І робити додатково.

Створення державного апарату достатньо заходів, щоб зробити ваші розрахунки один крок на час за допомогою суматора і мультиплікатора блоків.

Наприклад, якщо ви хочете зробити аа * B - C * D E

Ви робите 5 станів для розрахунку, мінус, можуть бути врегульовані шляхом звести нанівець результат операції.

Я до сих пір не впевнений, що це може бути зроблено в 95108, але це буде гарною практикою виправити, це дуже цікаве завдання для оптимізації дизайну до мінімально можливого HW.

Удачі,
/ Фархад

привіт ще раз
вибачте за мій покійний відповідь!
Хто-небудь знає, який алгоритм бути використані для здійснення синтезатор '*' (множник), якщо залишити його free.or навіть ' ' (гадюка)?
Я хотів би знати, що мінімальний поріг для здійснення в разі області оптимізації?
Tnx 4 ур допомогти

чи є спосіб, який називається серійний БІХ-фільтра? якщо так, то дайте мені знати.
Tnx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back