Є Xilinx висновок масивів використовується в коді для BRAM або DRAM?

N

naz56

Guest
ЗДРАСТУЙ, коли масиви використовуються в коді то XST карти його туди, де за замовчуванням? в блоці оперативної пам'яті? або в розподіленої пам'яті? велика плутанина ... Різниця між Блок оперативної пам'яті і розподіленої пам'яті? допомогти стосується

вона цілком і повністю залежить від розміру масиву і стиль кодування колись. Блок оперативної пам'яті, присвячений блоків барана всередині FPGA. Розподілені барана в своїй основі має ті Лутс, SRL16 і провали в CLBs. Блок ОЗУ може працювати швидше, ніж розподіленої пам'яті.

Привіт, невеликий оперативної пам'яті (невеликий розмір масиву) в основному орієнтовані на розподіленої пам'яті. Великий оперативної пам'яті (великий розмір масиву) в основному орієнтовані на блоці пам'яті. Компроміс, ймовірно, кілька сотень біт, але залежить також від вашого стилю кодування та цільового пристрою. Деви

Я помітив, що стосовно великі масиви зареєструвати робити дуже довго часу синтезу .. Для мене, я був синтезу масив 32deepX42bits і мені треба було 5 годин (в основному споживаються в етапі оптимізації!) .. якої-небудь причини для цього?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back