Є Spectre здатні імітувати Verilog-AMS файлів?

J

Johnson

Guest
Spectre тепер включений в SPB16.0, чи може вона для моделювання AMS файлів + спеції?

Привіт, я думаю, ви маєте на увазі SPECTRA, і це було частиною СПБ з 14. Повний пакет включає в себе Allegro SPB СІ. З повагою, М.

Хіба не Spectre заклятим ворогом з чоловіків від дядька?

[Цитата = Маджнун] Привіт, я думаю, ви маєте на увазі SPECTRA, і це було частиною СПБ з 14. Повний пакет включає в себе Allegro SPB СІ. З повагою, М [/ цитата] Немає Маджнун, я мав на увазі Spectre який Cadence симулятор ланцюга. Я хочу знати, вона здатна імітувати Verilog-AMS файлів?

Привіт, Це те, що я міг зрозуміти з Cadence документації: [б] Приклад 8-1 спецій для DML макромоделі [Зовнішня модель] Мова SPICE DML (Мова Tlsim) чи ні Мова теги необхідні для Tlsim (за замовчуванням) Verilog-AMS для DML макромоделі мови тегів в DML макромоделі переводить IOCell до Spectre в Verilog-AMS моделі. Приклад 8-2 Verilog-AMS для DML макромоделі [Зовнішня модель] Мова Verilog-AMS DML (Мова Spectre) Правда диференціальних моделей в спецій і Verilog-AMS для DML макромоделі мови тегів в DML-8-термінал IOCell макромоделі перекладається Tlsim замовчуванням в істинних диференціальних моделей. Щоб вказати інший вибір мови вводу-ем опції в ibis2signoise. Нестандартне для DML макромоделі мови тегів в макромоделі DML IOCell перекладається як (тобто, сірники) або HSPICE, Spectre, або Tlsim в нестандартних моделях мови. Ці ситуації застосовуються тільки у випадках, коли ви входите-ем опції в ibis2signoise. Ibis2signoise утиліта перекладу підтримує тільки мови, описані вище (VHDL-AMS не підтримується). Спроби перевести непідтримуваних мов генерувати повідомлення про помилку і завершити процес переведення. [/B] Вище від Allegro Si. З повагою, М.

Так що вміє імітувати Verilog-AMS! Тепер я повинен шукати інструмент сигналу viwer! Чи є у вас пропозиції?

Sandwork Дизайн був глядач сумісні з Cadence. Вони в даний час належить цим хлопцям: www.synopsys.com З повагою, М.

[Цитата = Джонсон] чи Cadence має свої viwer? [/ Цитата] Звичайно! А для аналогових і цифрових платформ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back