Є ідеї?

U

ukint

Guest
Ми бачили, що процес CMOS зміщується від вищого вузли нижньої вузлами, такими як 130nm на 90nm і 90-нм до 65 нм і т.д. Як це зміщення вузли і зробили хау числа вузлів розраховується?

Чому ми повинні перейти від 90-нм 65-нм і whynot сказати 75nm.

Спасибі,
Вівек

В основному поліпшення обладнання (літографія), а також рішення деяких технічних питань, як допінг концентрація, витоку воріт і підкладки витоку і MOSFET тонн техніки та інших речей
у не 75nm а у не 74nm, якщо вони ще сказав будь-яке число, було б суперечливим, але в основному я думаю, що це залежить від ефективності роботи, як скорочення від 90nm на 89nm це не коштувало, як Ю робитиме тонн R & D робота плюс платити тонн доларів на нове обладнання, щоб отримати майже не було такої великої різниці продуктивності, тому U потрібно зробити маркетингове дослідження і подивитися, що буде робити U гроші отримати, як деякі Fabs все ще не збирається на нижніх вузлах (AMS, наприклад) тому, що вони задоволені своїм власним технологіям і їх оплату custmers на цю технологію і, звичайно, їх дослідження ринку є не раджу їхати будь-якого нижнього (зараз), але хтось, як Intel, якщо вони не зміцнюють свої технології, то вони і зробили щоб зберегти їх ефективність схилу вони активно просувати свою технологію до межі

Це те, що може дати ESEARCH макс в даний час

і чи варто розвивати

Закон Мура насправді є економічним законом передбачити, як технологічні зміни дозволять йти в більш щільних ланцюгів у великих пластин.Менші засоби дешевше і масового виробництва.

Спасибі всім за входами.Це дає мені деяке уявлення, але не дуже переконливими.Навіть я намагаюся з'ясувати.Я буду оновлення, якщо отримати твердий відповідь.Спасибо еще раз.
Лі додати, якщо ви зіштовхнетеся будь-які цікаві відповіді

Спасибі,
Ukint

Я думаю, більша частина цього матеріалу буде узгоджений Міжнародної Дорожньої карти - вони викласти план, що базується на прогнозах, наскільки швидко ця технологія буде масштабу.Всі намагається зіставити або краще, ніж "дорожню карту", щоб залишатися конкурентоспроможними.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back