Є цього проекту можливо ?????

L

larsof54

Guest
Чи є даний проект можливим?

Я хочу побудувати биток детектор швидкості, коли я порушу стійки басейн куль.Я хочу, щоб помістити вікно з боків на більярдний стіл, який сидить на вершині рейки.Ящики 6 дюймів у довжину.Одне вікно буде мати кілька ІЧ-випромінювачів і для інших вікно буде мати два ІК-приймача, а також 3-розрядний 7-сегментний дисплей.Коробки буде 50 см один від одного.

Відстань між балками (50 дюймів), а також оцінками максимальна швидкість (40 MPH), а допустима похибка (0,02 MPH) підказує, що я повинен виявити пучка сломанной умова 4 мікросекунд або менше.

Це випускає TSOP7000 тип приймача і листя фотодіодів або Фототранзистори.

Я breadboarded деякі Фототранзистори.Вони працюють нормально, якщо вони близько один до одного, але не так добре, як із збільшенням відстані.

Хіба цього проекту можливо чи я мріяв?

LW

Те, що ви хочете досягти, це, безумовно, досяжна.

Фотодіоди, особливо ті, PIN, значно швидше, ніж Фототранзистори (1 або 2ns на досить дешеві 1 січня мм).Один зі способів зробити це було б використовувати пару дешевих лазерних покажчиків, щоб ви могли отримати достатньо світла на фотодіоди.

Keith.

Одна з проблем, стикатися з втручанням в кімнаті світло.Простим рішенням є диск emtters з квадратною хвилі в кілька 10s кГц.Тоді на рецептор кінцевого використання підсилювача ланцюг зі смугою пропускання фільтра тій же частоті.

претензійний писав:

Одна з проблем, стикатися з втручанням в кімнаті світло.
Простим рішенням є диск emtters з квадратною хвилі в кілька 10s кГц.
Тоді на рецептор кінцевого використання підсилювача ланцюг зі смугою пропускання фільтра тій же частоті.

Я подумав, що 125 кГц буде робити трюк.Я міг би до 1 / 2 цикли по обидва пучка, який дає мені помилку 0,02 MPH чинник я після.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back