Є фотодіод може погодитися з прямокутним, який Freq.

E

Elits

Guest
Привет All,
Я намагаюся передати квадратні хвилі, який має частоту abaout 100kHz через led.It може працювати ... але проблема в приймачі.Я використовую фотодіод в якості приймача.На жаль він не може погодитися з squarewqve від передавача?Є фотодіод може прийняти хвилю, яка має Freq.100kHz? Чи, можливо, є різні схеми / налаштування використовувати фотодіод, щоб він міг прийняти Freq 100kHz?Будь ласка, допоможіть мені ...
Спасибо большое
ELits

Перевірити цю таблицю даних з модуля ІК, згадувалося, що,
Ширина імпульсу тонна = 600usec.
Toff Pulse Width = 600usec.

Я думаю, це означає, що модуль повинен бути протягом 600usec прийняти LOGIC ОДНЕ і shpuld дорівнювати нулю для 600usec прийняти логічного нуля.Будь ласка, поправте мене, якщо я неправий.

Який тип фотодіода це?

Можливо, ваш фотодіод є занадто повільним для 100kHz - перевірити дані аркуша.

Якщо це PIN фотодіод, а потім застосовувати зворотна напруга зсуву (можливо, 10 або 20 вольт - перевірити дані листа), а потім стежити за поточним фотодіода за допомогою поточного вхідного підсилювача, або просто включивши резистор (можливо, кілька Сто Ом) і дивимося напруга на резистор.

Elits,
Проблема з фотодіод швидкості зазвичай не фотодіод себе, але з струмом до перетворювача напруги, що випливає з неї.Загальної конфігурації для підключення діодів безпосередньо неінвертірующім внесок в ОУ.Велике значення зворотного зв'язку резистора зазвичай призводить до необхідності в першу відставання порядку з великою постійної часу.При використанні діода в режимі напруги, з діодним вперед з упередженим резисторів, ви можете посилити напругу зміниться.Така схема працює швидше, але сильно нелінійної.
Привіт,
Kral

подивитися:

http://focus.ti.com/docs/pr/pressrelease.jhtml?prelId=sc04105

http://www.yokogawa.com/rd/pdf/TR/rd-tr-r00024-007.pdf

або інше:

Пошук Google -> високошвидкісних фотодіодів

6 * F

для Краль ...
Спасибо ....Не могли б ви дати конфігурацію фотодіода та схема, але з використанням загальних пристрій?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back