Є велика ширина забороненої зони пропускної здатності краще або невеликі краще?

R

rom0011

Guest
привіт всім: Я не знаю, якщо ширина забороненої зони пропускна здатність великих або маленьких краще краще. Якщо пропускна здатність більше, я думаю, що це має деяку перевагу. 1.better високої частоти PSRR 2.fast відповідь Але це ще пару високочастотний шум, якщо він більше пропускна здатність? І я думаю, ширина забороненої зони не потрібні великі смуги пропускання. Тому що воно не потрібні швидкі перехідні характеристики. У кого-небудь є ідеї з цього приводу?

Ви хотіли б знати, спектр шуму на поставку, і били, що проти PSRR частоти криву, щоб подивитися який рівень шуму буде результат. Швидше забороненої зони може відхилити, або передати шуму, залежно від його Rolloff. Пам'ятайте, що "вперед" АЧХ та пропозиції виходу відповідь різні, і як тільки петля починає не в нульовий це ви у владі сирого прохідної. Я волію, щоб пост-фільтра шириною забороненої зони від посиланням землі, а не залежати від "спортивного" підсилювача, щоб убити на-чіпі джерел шуму. Попередньо регулюючі з повільним німий добре фільтрується LDO може допомогти теж.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back