| Автор | Повідомлення |
|---|
fasaghandis
Зареєстровано: 10 липня 2002 Повідомлень: 164 Допомагали: 4 Місце знаходження: Тегеран
| 05 грудня 2004 8:27 Адаптивне Чисельне рішення диференціальних рівнянь в приватних похідних | | |
|
| Чи можете Ви мені допомогти з адаптивної чисельного рішення диференціальних рівнянь в приватних похідних. Привет |
|
| Повернутись до початку | |
 |
cedance
Зареєстровано: 24 жовтня 2003 Повідомлень: 704 Допомагали: 28 Місцезнаходження: Німеччина
| 05 грудня 2004 8:38 Re: Адаптивное Чисельне рішення диференціальних рівнянь в приватних похідних | | |
|
| є U писати програми для розв'язання PDE's? Ват роду в PDE робити у значит? основні рівняння або повне, у тому числі пов'язаних PDE? Сподіваюся Існують методи для вирішення PDE в ... I DONT отримати те, що у на увазі під "адаптивної" тут. Є багато різних типів PDE, які можна було вивчити і методів пошуку рішень для PDE в цій формі були виявлені ... может у прохання повідомити подробиці!
привіт, arunmit168. |
|
 |
fasaghandis
Зареєстровано: 10 липня 2002 Повідомлень: 164 Допомагали: 4 Місце знаходження: Тегеран
| 05 грудня 2004 9:31 Re: Адаптивное Чисельне рішення диференціальних рівнянь в приватних похідних | | |
|
| Дякуємо вам за вашу відповідь. Мета Адаптивное рішення полягає в тому, щоб appropriat гнучкої griding доменних рішення, з тим щоб часу та пам'яті, ефективне рішення PDE. привет |
|
 |
Google AdSense

| 05 грудня 2004 9:31 Оголошення | | |
|
|
|
|
 |
cedance
Зареєстровано: 24 жовтня 2003 Повідомлень: 704 Допомагали: 28 Місцезнаходження: Німеччина
| 05 грудня 2004 14:11 Re: Адаптивное Чисельне рішення диференціальних рівнянь в приватних похідних | | |
|
| | fasaghandis писав: | Дякуємо вам за вашу відповідь. Мета Адаптивное рішення полягає в тому, щоб appropriat гнучкої griding доменних рішення, з тим щоб часу та пам'яті, ефективне рішення PDE. привет |
Що я відчуваю це, як вибрати те, що метод рішення для конкретного виду рішення може бути адаптований, а не сам метод. і це не вимагає також, я вважаю. Тому що, припустимо, якщо у є розробка повного диференціальні рівняння в приватних похідних Решатель, потім введення Вень з огляду на те, U повинні проаналізувати структуру цього рівняння, а потім "вибрати" методи доступні! Вони були б найкращим компромісом я відчуваю, тому що, як у його, управління пам'яттю і "швидкість" може бути оптимізовані то добре! Прохання обговорити ур думок тим, що це допоможе мені краще зрозуміти, які у вас в УРЕ увагу!
привіт, arunmit168. |
|
 |