Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Адаптивне Чисельне рішення диференціальних рівнянь в приватних похідних

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Математика І Фізика -> Адаптивне Чисельне рішення диференціальних рівнянь в приватних похідних
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
fasaghandis

Зареєстровано: 10 липня 2002
Допомагали: 4
Місце знаходження: Тегеран

Post 05 грудня 2004 8:27 Адаптивне Чисельне рішення диференціальних рівнянь в приватних похідних

Чи можете Ви мені допомогти з адаптивної чисельного рішення диференціальних рівнянь в приватних похідних.
Привет
Повернутись до початку
View user's profile
cedance

Зареєстровано: 24 жовтня 2003
Допомагали: 28
Місцезнаходження: Німеччина

Post 05 грудня 2004 8:38 Re: Адаптивное Чисельне рішення диференціальних рівнянь в приватних похідних

є U писати програми для розв'язання PDE's? Ват роду в PDE робити у значит? основні рівняння або повне, у тому числі пов'язаних PDE? Сподіваюся Існують методи для вирішення PDE в ... I DONT отримати те, що у на увазі під "адаптивної" тут. Є багато різних типів PDE, які можна було вивчити і методів пошуку рішень для PDE в цій формі були виявлені ... может у прохання повідомити подробиці!

привіт,
arunmit168.
Повернутись до початку
View user's profile
fasaghandis

Зареєстровано: 10 липня 2002
Допомагали: 4
Місце знаходження: Тегеран

Post 05 грудня 2004 9:31 Re: Адаптивное Чисельне рішення диференціальних рівнянь в приватних похідних

Дякуємо вам за вашу відповідь.
Мета Адаптивное рішення полягає в тому, щоб appropriat гнучкої griding доменних рішення, з тим щоб часу та пам'яті, ефективне рішення PDE.
привет
Повернутись до початку
View user's profile
Google
AdSense

Post 05 грудня 2004 9:31 Оголошення

Повернутись до початку
cedance

Зареєстровано: 24 жовтня 2003
Допомагали: 28
Місцезнаходження: Німеччина

Post 05 грудня 2004 14:11 Re: Адаптивное Чисельне рішення диференціальних рівнянь в приватних похідних

fasaghandis писав:
Дякуємо вам за вашу відповідь.
Мета Адаптивное рішення полягає в тому, щоб appropriat гнучкої griding доменних рішення, з тим щоб часу та пам'яті, ефективне рішення PDE.
привет

Що я відчуваю це, як вибрати те, що метод рішення для конкретного виду рішення може бути адаптований, а не сам метод. і це не вимагає також, я вважаю. Тому що, припустимо, якщо у є розробка повного диференціальні рівняння в приватних похідних Решатель, потім введення Вень з огляду на те, U повинні проаналізувати структуру цього рівняння, а потім "вибрати" методи доступні! Вони були б найкращим компромісом я відчуваю, тому що, як у його, управління пам'яттю і "швидкість" може бути оптимізовані то добре! Прохання обговорити ур думок тим, що це допоможе мені краще зрозуміти, які у вас в УРЕ увагу!

привіт,
arunmit168.
Повернутись до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Математика І Фізика -> Адаптивне Чисельне рішення диференціальних рівнянь в приватних похідних
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS