Електроніка форуму

Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Використання ТВ-тюнер як фронт-енд для комунікацій приймача

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Захоплення схем і малих проектів Проблеми -> Використання ТВ-тюнер як фронт-енд для комунікацій приймача
Автор Повідомлення
abasir

Допомогло: 1
Розташування: Малайзія

Post 30 листопада 2004 8:55

Я натрапив на наступний сайт (http://hem.passagen.se/communication/supertuner.html) за допомогою ТВ-тюнера, як комунікація приймачів. Тюнер згаданих важко джерело зараз. ) : За наявності дешевої карти ТБ на ПК (з вбудованим ТВ-тюнером виводу відео та аудіо напряму), можна зробити наступне (тюнера буде вилучена з КСП, а також контрольовані безпосередньо з мікро / ПК за допомогою I2C):

TV Tuner Video Output -> Mixer (з DDS LO) -> 455 кГц Filter -> демодулятора (FM, AM, КОО, і т.д.) -> Audio.

Основною причиною ч (AT) CK це дозволити 1Hz резолюції зміни частоти. Більшість тюнерів дозволяє лише 50 КГц резолюції.

Thanks & Regards,
Догори
IanP

Повідомлення: 6490
Допомогло: 1542
Розташування: West Coast

Post 30 листопада 2004 9:25

Re: За допомогою ТВ-тюнера як фронт-енд для комунікацій приймача

Я не думаю, що ви можете зробити це в такий спосіб.
Вихід з ТВ-тюнери від комп'ютерних карт Baseband відео сигналу (після AM-демодуляція) і буде usless для вас.
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 30 листопада 2004 9:25

Оголошення

Догори
cozturk

Post 30 листопада 2004 11:06

Fine Tunning може бути корисним для аудіо, якщо етап. Отже, ми можемо крок у крок 50 КГц. У режимі FM радіо тюнер кроком може бути зроблено 31kHz. і він може бути скорочений для зміни 4MHz xtall також на 3,58 МГц.

Звичайно, ми можемо зробити, якщо сигнал від змішувача СК А. М. demodulating і для нашої вузькою смугою ПЧ етапі. Може бути дешевою AM / FM-радіо можна використовувати. Я намагалася його для FM demodulating. Успішно. Але я не перевіряв. Радіо LO слід тонованого на 30 МГц.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=97874&highlight =
Догори
abasir

Post 30 листопада 2004 15:42

Re: За допомогою ТВ-тюнера як фронт-енд для комунікацій приймача

IanP пише:
Я не думаю, що ви можете зробити це в такий спосіб.
Вихід з ТВ-тюнери від комп'ютерних карт Baseband відео сигналу (після AM-демодуляція) і буде usless для вас.

Спасибо за освітлення вища за мене. Я буду підглядати відкрити тюнер модуль і взяти вихідний ВІФ для виконання цього завдання. Будь-який хороший сайт з описом діяльності ТВ-тюнер? Я завжди був "цифровий" Так цей матеріал РФ не мій домен Посмішка
Догори
abasir

Post 12 грудня 2004 7:07

Гуру

Чи можна використовувати зв'язки між лініями сигнал замість ВІФ? Я тюнер використовує TDA9801, що випуск відео / аудіо систем мобільного зв'язку. Я планую використовувати зв'язки між лініями, змішати його з DDS сигналу і годувати виходом на 5.5MHz фільтр і FM Demod одиниця TDA9801. Не хочу повторити схему вже там Посмішка

Спасибо
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Захоплення схем і малих проектів Проблеми -> Використання ТВ-тюнер як фронт-енд для комунікацій приймача
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
FM-тюнер Зовнішній інтерфейс дизайн-прем'єр необхідності. (10)
РФ переднього плану і тюнером ж концепції? (1)
Допомога в приймачі передньої БНФ design_which кінці я повинен використовувати (5)
Приймач Front-End ", Phase Shifter"? (11)
Як зробити BPSK ресивера за допомогою тюнера AM? (2)
Різниця BTW Назад кінця і фронт у кінці НВІС (5)
Ефективне IC передній кінець фонових інструментів (1)
, Що передня частина і задня частина? (3)
Передня частина кузова & Назад кінець? (6)
Фронтальний з серверними перехід (8)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS