| Автор | Повідомлення |
|---|
abasir
Реєстрація: 16 березня 2002 Повідомлень: 39 Допомогло: 1 Розташування: Малайзія
| 30 листопада 2004 8:55 Використання ТВ-тюнер як фронт-енд для комунікацій приймача | | |
|
| Я натрапив на наступний сайт (http://hem.passagen.se/communication/supertuner.html) за допомогою ТВ-тюнера, як комунікація приймачів. Тюнер згаданих важко джерело зараз. ) : За наявності дешевої карти ТБ на ПК (з вбудованим ТВ-тюнером виводу відео та аудіо напряму), можна зробити наступне (тюнера буде вилучена з КСП, а також контрольовані безпосередньо з мікро / ПК за допомогою I2C):
TV Tuner Video Output -> Mixer (з DDS LO) -> 455 кГц Filter -> демодулятора (FM, AM, КОО, і т.д.) -> Audio.
Основною причиною ч (AT) CK це дозволити 1Hz резолюції зміни частоти. Більшість тюнерів дозволяє лише 50 КГц резолюції.
Thanks & Regards, |
|
| Догори | |
 |
IanP
Реєстрація: 05 окт 2004 Повідомлення: 6490 Допомогло: 1542 Розташування: West Coast
| 30 листопада 2004 9:25 Re: За допомогою ТВ-тюнера як фронт-енд для комунікацій приймача | | |
|
| Я не думаю, що ви можете зробити це в такий спосіб. Вихід з ТВ-тюнери від комп'ютерних карт Baseband відео сигналу (після AM-демодуляція) і буде usless для вас. |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 30 листопада 2004 9:25 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
cozturk
| 30 листопада 2004 11:06 Використання ТВ-тюнер як фронт-енд для комунікацій приймача | | |
|
| Fine Tunning може бути корисним для аудіо, якщо етап. Отже, ми можемо крок у крок 50 КГц. У режимі FM радіо тюнер кроком може бути зроблено 31kHz. і він може бути скорочений для зміни 4MHz xtall також на 3,58 МГц.
Звичайно, ми можемо зробити, якщо сигнал від змішувача СК А. М. demodulating і для нашої вузькою смугою ПЧ етапі. Може бути дешевою AM / FM-радіо можна використовувати. Я намагалася його для FM demodulating. Успішно. Але я не перевіряв. Радіо LO слід тонованого на 30 МГц.
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=97874&highlight = |
|
| Догори | |
 |
abasir
| 30 листопада 2004 15:42 Re: За допомогою ТВ-тюнера як фронт-енд для комунікацій приймача | | |
|
| | IanP пише: | Я не думаю, що ви можете зробити це в такий спосіб. Вихід з ТВ-тюнери від комп'ютерних карт Baseband відео сигналу (після AM-демодуляція) і буде usless для вас. |
Спасибо за освітлення вища за мене. Я буду підглядати відкрити тюнер модуль і взяти вихідний ВІФ для виконання цього завдання. Будь-який хороший сайт з описом діяльності ТВ-тюнер? Я завжди був "цифровий" Так цей матеріал РФ не мій домен |
|
| Догори | |
 |
abasir
| 12 грудня 2004 7:07 Використання ТВ-тюнер як фронт-енд для комунікацій приймача | | |
|
| Гуру
Чи можна використовувати зв'язки між лініями сигнал замість ВІФ? Я тюнер використовує TDA9801, що випуск відео / аудіо систем мобільного зв'язку. Я планую використовувати зв'язки між лініями, змішати його з DDS сигналу і годувати виходом на 5.5MHz фільтр і FM Demod одиниця TDA9801. Не хочу повторити схему вже там 
Спасибо |
|
| Догори | |
 |