Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Керований напругою концепція фільтра ........

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog Circuit Design -> керований напругою концепція фільтра ........
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Автор Повідомлення
Learner

Допомогло: 2
Розташування: Площа 621.xxx

Post 15 листопада 2004 16:48 керований напругою концепція фільтра ........

Привіт хлопці,
Мені було цікаво, якщо кожен може направити джерело знань про керований напругою фільтри?

Я розумію, що ОП фільтрами підсилювача ultilize резисторів і конденсаторів для створення зсуву фаз між струмом і напругою різної частоти для отримання відповіді вихідний фільтр, однак я гавань була в змозі знайти книги про використання напруги для зміни фільтра частотою зрізу.

Чи можна пролити світло або прямого посилання на це?

Спасибо!
Догори
View user's profile
Google
AdSense

Post 15 листопада 2004 16:48 Оголошення

Догори
Джонсон

Допомогло: 22

Post 15 листопада 2004 18:04 Re: керований напругою концепція фільтра ........

На підставі Freq. Діапазон Switch Конденсатор це ще один спосіб мати керований напругою фільтрів.
Догори
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog Circuit Design -> керований напругою концепція фільтра ........
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс GMT 2 години

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS