Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

128 розрядні суматори

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA дизайн -> 128 біт суматори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Автор Повідомлення
cris2

Допомогло: 2

Post 27 жовтня 2004 4:10 128 біт суматори

Здравствуйте,

Я повинен робити шкільний проект по суматор схем. Використання будь-який тип суматора я хочу, я повинен дизайну двох різних суматори 128 біт. Я повинен розробити коду VHDL на структурному рівні, синтезувати та аналізувати заслуг кожної конструкції і порівняти і прокоментувати результати.
Додатково: цифри і підписав конвеєрну дизайн
Хто-небудь може допомогти з цього приводу? Будь-яка інформація буде оцінили: книги, статті, VHDL коду і т.д.

Спасибо заранее,

Cris2
Догори
View user's profile
Google
AdSense

Post 27 жовтня 2004 4:10 Оголошення

Догори
craftfox

Post 27 жовтня 2004 5:02 Re: 128-бітне суматори

добре! Прохання користуватися цією кандидатської дисертації. Це додасть вашої великої допомогою!

Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Догори
View user's profile
jimjim2k

Повідомлення: 1242
Допомогло: 10

Post 28 жовтня 2004 9:47 128 біт суматори

Привіт

Пряме посилання для завантаження і більше Документів

1. H ** P: / / www.iis.ee.ethz.ch/ ~ Зіммі /

* -> T

TNX
Догори
View user's profile
freeinthewind

Допомогло: 1

Post 13 листопада 2004 5:50 128 біт суматори

але я не можу до цього лінку
Догори
View user's profile
cris2

Post 15 листопада 2004 3:59 Re: 128-бітне суматори

Замініть ** з TT ...
Догори
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA дизайн -> 128 біт суматори
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс GMT 2 години

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS