Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Принципова схема L293DNE H-міст контролю двигуна

Post new topicReply to topic EDAboard.com Форум -> Хоббі схем і малих проектів Проблеми -> схема L293DNE H-міст контролю двигуна
Арабська версіяБолгарський варіантКаталонська версіяЧеська версіяДатская версіяНімецька версіяГрецька версіяАнглійський варіантІспанська версіяФінська варіантФранцузька версіяHindi версіяХорватська варіантІндонезійська версіяІталійська версіяВерсія на івритіЯпонська версіяКорейська версіяЛитовська версіяЛатвійська версіяГолландська варіантНорвезька версіяПольська версіяПортугальська варіантРумунська версіяРосійська версіяСловацька версіяСловенська версіяСербська версіяШведський варіантТагальська версіяУкраїнська версіяВьетнамская версіяКитайською мовою
Автор Повідомлення
sumei

Зареєстровано: 09 жовтня 2004

Post 09 жовтня 2004 8:12 схема L293DNE H-міст контролю двигуна
Теги: схема Н-моста l293dne двигун, як підключити l293dne l293dne моторного контролю ч мосту в Matlab l293dne схематичне Matlab H-міст

Я роблю свою дисертацію на маятник. Я стоять проблеми розробки схеми для H-міст [L293DNE] для контролю мого двигуна.
Моя маятника підключений до DSP TMS320C6711, а потім з ДСП з Matlab. Моя велика проблема полягає в тому, що я не знаю, як підключити мою H-міст І оптичних вал кодери [підключений до мого маятник] для DSP. У вас є які-небудь ідеї, вирішувати свої проблеми?
Ответьте мне, если у вас есть решение ... Большое спасибо !!!!! Посмішка [/ I]
Повернутися до початку
onemilimeter

Зареєстровано: 23 вересня 2004
Допомагали: 2

Post 09 жовтня 2004 14:07 схема L293DNE H-міст контролю двигуна
Теги: PCB макет tms320c6711 двигуна H-мостом на борту DC DC схематичне автотранспортних ч ланцюга двигун optocoupler схематичне влади ч мосту PCB схема, як для підключення двигуна

В є схеми в Datasheet http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/l293.pdf

Я використав TMS320LF2407 ЕОМ раніше. Як TMS320LF280 серії, який є набагато потужнішим, ніж 2407, оптимізована для керування рухом. Мої колеги використовували TMS320C6711, але він використав її для обробки сигналів. У 2407 оптимізовано для керування рухом, вона має безліч вбудованих в особливості для блоків управління, наприклад, багато PWM каналів, по-чіп позицію кодіровщік схемою інтерфейсу, deadband генератор і т.д. Але, якщо я не помиляюся, в перспективі обчислювальних влада, TM320C6000 серія набагато вищі, ніж TMS320C2000 серії.

Це досить прямо вперед контролю H-міст (показано на малюнку не є H-міст). Як показано на схемі, ви можете контролювати (PIN-1A і 2A) двигуна в двох напрямках. Я також використав L293 представлений на відповідність наступним проектом, який був під контролем 8051 ucontroller. Тим не менше, на початку, ми не увінчалися успіхом, тому що наш двигун завжди зупинити 'на півдорозі ". Після усунення несправностей, ми з'ясували, що схема була дуже шумно, коли двигун працює було (особливо accelaration). Отже, ми додали optocoupler ізольованих місцях в цифровій схеми з місця водія автотранспортного ланцюги, а після цього він працював дуже добре. Вона залежить від потужності двигуна і ваш макет КСП техніки. Якщо потужність двигуна є низьким і ПХД схема хороша, то, ймовірно, вам не потрібно мати optocoupler. Що стосується схеми кодери, я думаю, TMS320C6000 серії не мають на борту кодіровщік інтерфейс схеми. Ви можете підключитися до будь-якого захоплення-I / O (не впевнений, серії 6000 отримали чи ні). Якщо ні, то вам доведеться тримати виборчих загального введення / О. Починаючи з 6000 серія настільки потужним, воно не повинно бути проблемою для контролю двигуна.

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Повернутися до початку
sumei

Post 09 жовтня 2004 17:38 Matlab І TMS320C6711 проблем ...
Теги: схема Н-моста, як підключити l293dne ч мосту в Matlab l293dne допоможе l293dne схематичне Matlab ч-ч мосту міст Matlab

Сумний
Мій проект по маятника. Ця картка з маятника у верхній частині це пов'язано DSP TMS320C6711 потім Matlab.
Я відкрити як уху Matlab і в той же час. Однак, коли я запуску мого CCS, це успіх, коли я типу * * ccsdsp в командне вікно в Matlab, це говорить про те, що вона не може виявити DSP борту, і каже я не налаштовувати мого ради. Чому це так????
Ще одна проблема полягає в тому, що дві I / O 80 штирями по TMS320C6711, але як я можу підключити їх до моїх L293DNE H-міст та оптичних вал кодер? Як би схема виглядає для підключення обох компонентів на мій DSP I / O штирями??
Будь ласка, допоможіть мені ..... Сумний
Большое спасибо !!!!!!!!!!!
Повернутися до початку
nicleo

Зареєстровано: 06 вересня 2004
Допомагали: 60

Post 10 жовтня 2004 2:37 Matlab І TMS320C6711 проблем ...

Я думаю, ви використовуєте роду TMS320C6711 DSK або ЕОМ. Чи можете ви PLS дають нам ventor вашого дизайну комплекту або комплекту оцінки? Тому що ми не знаємо деталей з двох 80-контактний роз'єм. Крім того, PLS викласти версію свого вуха, а також Matlab.
Повернутися до початку
sumei

Post 10 жовтня 2004 16:45 Matlab 6 І TMS320C6711 DSK

У Matlab Я використовую Matlab 6; У DSP є TMS320C6711 DSK, уху версії 1.23.
Не могли б ви мені допомогти вирішити цю проблему, яку я згадав в моєму 2 повідомлення, опис можна знайти в:
ч ** P: / / www.kanecomputing.co.uk/pdfs/spru197d.pdf

В следующий раз не поширюють всі питання з приводу ради, тримати їх у тій же посаді, якщо вони пов'язані між собою.
Я об'єднати теми в одну посаду, в наступного разу ви отримаєте попередження.
Cluricaun

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Повернутися до початку
kesavay

Зареєстровано: 02 лютого 2007

Post 02 лютого 2007 15:17 Re: схема пристрою L293DNE H-міст контролю DC MOT

привет кожен орган
Я використовую TMS320C6711 Для контролю маятника. Я хочу знати, яким чином я можу отримати з PWM (сигналів управління) результатів DSK. Будь ласка, допоможіть у цій справі.
Я буду дуже вдячний вам.
Кесава
calvin.vaus (AT) gmail.com
Повернутися до початку
Post new topicReply to topic EDAboard.com Форум -> Хоббі схем і малих проектів Проблеми -> схема L293DNE H-міст контролю двигуна
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS