| Автор | Повідомлення |
|---|
Mobile-он
| 19 Вересня 2004 21:49 Точність GPS приймача | | |
|
| Привіт,
Лі хтось отримав який-небудь сайт, де я можу дізнатися про точність GPS ДПС сьогоднішнього sytems,
система GPS з точністю 10M добре чи не досить добре?
Я хочу купити система OEM GPS, що найкраще, що ви можете купити щодо точності і хорошою ціною (я хочу дешевої системи) |
|
| Догори | |
 |
djalli
Реєстрація: 10 листопада 2001 Повідомлень: 887 Допомогло: 15 Розміщення: 1600 Pennsylvania Avenue, Вашингтон, округ Колумбія 20500
| 20 вересня 2004 8:10 Re: точність GPS приймач | | |
|
| | Mobile-він пише: | | система GPS з точністю 10M добре чи не досить добре? |
Я ці навігації GPS recivers я можу додати до ноутбуку і знаходяться в 10-20M похибки. Я щаслива з ним. |
|
| Догори | |
 |
papyaki
Реєстрація: 13 квітня 2002 Повідомлень: 564 Допомогло: 19 Розміщення: невеликого села десь в Галлії
| 20 вересня 2004 8:29 Re: точність GPS приймач | | |
|
| Привіт,
Диференціальних систем Gps забезпечити точність Arround 1 метр. Вони зазвичай використовують інформацію відправити по наземних FM передавач радіо які знають свою exactely позиції. Комбінуючи цю інформацію з інформацією GPS дає дуже GOOG точності. Спробуйте пошук по G00gle з цими ключовими словами (DGPS диференціальної GPS). |
|
| Догори | |
 |
djalli
Реєстрація: 10 листопада 2001 Повідомлень: 887 Допомогло: 15 Розміщення: 1600 Pennsylvania Avenue, Вашингтон, округ Колумбія 20500
| 20 вересня 2004 9:21 точність GPS приймач | | |
|
| | У деяких громадським транспортом, як з автобусом serivices у великих містах США операторів автобусів можна зателефонувати пересічних доріг через GPS і деякі послуги, які кажуть "Далі перетин 4th Street і Пайн-Road" з попередньо записаних "Sexy" Леді голосом. це здорово! |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 20 вересня 2004 9:21 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
sifeddin
| 20 Вересня 2004 22:21 Точність GPS приймача | | |
|
| Сіно Я великий шанувальник Palm OS і цілий ряд його ліцензіатам є одна компанія, яка продає apalm комп'ютер з GPS всередині, що я прочитав кілька повідомлень про те Якщо вам подобається ідея, що, коли ви не використовуєте Tracker GPS тому просто Flip Down Town назад антену і продовжувати використовувати ваш комп'ютер з Palm привіт Привіт-Color-reselution 1,5 стандартний інший долоні, то ви повинні побачити одну з цих моделях iQue компанією Garmin на http://www.garmin.com/ Бажаємо успіху в соотв. але я думаю, що якщо ви Gonna використання всередині міста то, принаймні 1,5 метра макс Тол. (@ Половину ширини вулиці хв) або у поєднанні з надійним системи картографування (я читав є для нас з iQue першою компанією Garmin)
Це не комерційна це ділова рада |
|
| Догори | |
 |