Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Точність GPS приймача

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Електронні елементарні питання -> точність GPS приймач
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Автор Повідомлення
Mobile-он

Допомогло: 15

Post 19 Вересня 2004 21:49 Точність GPS приймача

Привіт,

Лі хтось отримав який-небудь сайт, де я можу дізнатися про точність GPS ДПС сьогоднішнього sytems,

система GPS з точністю 10M добре чи не досить добре?

Я хочу купити система OEM GPS, що найкраще, що ви можете купити щодо точності і хорошою ціною (я хочу дешевої системи)
Догори
View user's profile
djalli

Розміщення: 1600 Pennsylvania Avenue, Вашингтон, округ Колумбія 20500

Post 20 вересня 2004 8:10 Re: точність GPS приймач

Mobile-він пише:
система GPS з точністю 10M добре чи не досить добре?

Я ці навігації GPS recivers я можу додати до ноутбуку і знаходяться в 10-20M похибки. Я щаслива з ним.
Догори
View user's profile
papyaki

Допомогло: 19
Розміщення: невеликого села десь в Галлії

Post 20 вересня 2004 8:29 Re: точність GPS приймач

Привіт,

Диференціальних систем Gps забезпечити точність Arround 1 метр. Вони зазвичай використовують інформацію відправити по наземних FM передавач радіо які знають свою exactely позиції. Комбінуючи цю інформацію з інформацією GPS дає дуже GOOG точності. Спробуйте пошук по G00gle з цими ключовими словами (DGPS диференціальної GPS).
Догори
View user's profile
djalli

Розміщення: 1600 Pennsylvania Avenue, Вашингтон, округ Колумбія 20500

Post 20 вересня 2004 9:21 точність GPS приймач

У деяких громадським транспортом, як з автобусом serivices у великих містах США операторів автобусів можна зателефонувати пересічних доріг через GPS і деякі послуги, які кажуть "Далі перетин 4th Street і Пайн-Road" з попередньо записаних "Sexy" Леді голосом. це здорово!
Догори
View user's profile
Google
AdSense

Post 20 вересня 2004 9:21 Оголошення

Догори
sifeddin

Допомогло: 2

Post 20 Вересня 2004 22:21 Точність GPS приймача

Сіно
Я великий шанувальник Palm OS і цілий ряд його ліцензіатам
є одна компанія, яка продає apalm комп'ютер з GPS всередині, що я прочитав кілька повідомлень про те Якщо вам подобається ідея, що, коли ви не використовуєте Tracker GPS тому просто Flip Down Town назад антену і продовжувати використовувати ваш комп'ютер з Palm привіт Привіт-Color-reselution 1,5 стандартний інший долоні, то ви повинні побачити одну з цих моделях iQue компанією Garmin на http://www.garmin.com/
Бажаємо успіху в соотв. але я думаю, що якщо ви Gonna використання всередині міста то, принаймні 1,5 метра макс Тол. (@ Половину ширини вулиці хв) або у поєднанні з надійним системи картографування (я читав є для нас з iQue першою компанією Garmin)

Це не комерційна це ділова рада
Догори
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Електронні елементарні питання -> точність GPS приймач
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс GMT 2 години

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS