| Автор | Повідомлення |
|---|
ENG.
Зареєстровано: 15 липня 2004 Повідомлень: 43
| 18 Вересня 2004 18:13 GPS приймач | | |
|
| привет Я хочу розробити GPS-приймач, я був би вдячний за будь-яку інформацію про як для його здійснення. що краще FPGA або DSP? заранее спасибо |
|
| Повернутися до початку | |
 |
jayakumarjay
Зареєстровано: 18 червня 2004 Повідомлень: 23
| 19 Sep 2004 11:28 Re: GPS приймач | | |
|
| WHT інформацію у необхідність
зробив U необхідність Abt комунікацій, пов'язаних GPS
або ASIC, пов'язаних GPS |
|
 |
ENG.
Зареєстровано: 15 липня 2004 Повідомлень: 43
| 19 Sep 2004 18:40 Re: GPS приймач | | |
|
| що краще для здійснення, FPGA або DSP? і якщо є якісь Посилання, які мають у своєму розпорядженні інформацією про те, що |
|
 |
Джавад
Зареєстровано: 18 серпня 2004 Повідомлень: 55 Допомагали: 1
| 20 вересня 2004 9:35 GPS приймач | | |
|
| Дорогий друже, Ви можете створити без GPS-приймача з використанням FPGA / ASIC. Ні ASIC і FPGA для корелятором необхідно: низький вартість, компактний дизайн і менша вага! Ви можете зробити це на одному чіпі DSP. Наприклад, див нижче: http://www.spiritcorp.com/16channel.html |
|
 |
Aser
Зареєстровано: 01 липня 2004 Повідомлень: 59 Допомагали: 3
| 20 Вересня 2004 11:52 Re: GPS приймач | | |
|
| Деякі компанії надають спеціальні набори мікросхем для GPS як Zarlink, Atmel, Motorola. Такий чіпсет містить аналоговий інтерфейс, а також корелятором з мікропроцесором. Якщо ви дуже хочете використовувати FPGA Вам доведеться поставити що аналоговий інтерфейс, FPGA, і мікропроцесор. Мікропроцесор це бажано з плаваючою точкою. Це може бути комп'ютер, як добре. Потім FPGA можна здійснити корелятором, контрольованих що мікропроцесор. |
|
 |
Mazi3
Зареєстровано: 29 травня 2002 року Повідомлень: 101 Допомагали: 2 Розташування: Європа
| 23 Вересня 2004 14:17 Re: GPS приймач | | |
|
| Ви знайдете FPGA GPS проекту в час * T * T * P: / / W * W * w2.arnes.si / ~ mjanez6/delo/erk2003/gps_kaz.html
|
|
 |
IceMan4
Зареєстровано: 13 жовтня 2004 Повідомлень: 10 Місце проведення: Йорданія
| 13 жовтня 2004 15:46 Re: GPS приймач | | |
|
| Шановні Mazi3,
Я зацікавлений в цій темі, а також подяку за URL
Але проблема, що все було написано не на англійській мові
Чи можете ви допомогти мені знайти англійський варіант цього проекту
Спасибо |
|
 |
Mazi3
Зареєстровано: 29 травня 2002 року Повідомлень: 101 Допомагали: 2 Розташування: Європа
| 20 жовтня 2004 11:57 Re: GPS приймач | | |
|
| Я знаю, що він не англійською мовою, тільки в Словенії, але ви зможете знайти дуже гарну літературу посилання там. вони будуть дуже корисними, оскільки вони знаходяться в будівлі ACTUALLY GPS приймача не тільки в теорії за ним як і в багатьох інших літературі |
|
 |
IceMan4
| 20 жовтня 2004 13:05 Re: GPS приймач | | |
|
| Спасибо за ответ ур
Цей сайт містить дуже корисну інформацію, як я бачу його
Я спробую знайти програмне перекладач на англійську і тому я можу зрозуміти все,
Ще раз спасибі |
|
 |
Google AdSense

| 20 жовтня 2004 13:05 Оголошення | | |
|
|
|
|
 |
brmadhukar
Зареєстровано: 21 червня 2002 Повідомлень: 844 Допомагали: 29
| 20 жовтня 2004 13:31 Re: GPS приймач | | |
|
| Привіт, Якщо ви хочете створити свій власний GPS при використанні FPGA A потужний UC РФ при великих обсягах. Для розваги / хобі можна замінити UC на DSP. Пам'ятайте пам'яті питань. БРМ |
|
 |
IceMan4
| 20 жовтня 2004 13:39 Re: GPS приймач | | |
|
| Привіт ще раз
За моїм хобі проекту, у мене немає жодних проблем в УНЦ (AT89c51) і FPGA (Xilinx) Але все залежить від РФ сцені, яка буде перетворювати дані в РФ цифрових даних
Чи є у вас деякі посилання (безкоштовно один) від GPS теорії і принципи, а також про Rf сцені?
Спасибо |
|
 |
Престо
Зареєстровано: 26 листопада 2001 Повідомлень: 38
| |
 |
Mazi3
| 25 жовтня 2004 12:31 Re: GPS приймач | | |
|
| як пропонують автори, то він низький, якщо використовувати для перетворення сигналу GPS. Важливо, що для його використання змішувачі, вони не потребують РЧ сигналів введення частоти, але тільки наполовину. це означає, що існує низька ізоляція прохання, тому що там низька сигнал постійного струму для ін'єкцій. Крім того, не прямого перетворення ліквідації DC підсилювач, якщо розділ. Бо якщо предусілітель, у вас є розробки з багатьма, багато фільтри (резистори та конденсатори), из-за високої отримати існує перехресних між Я і Q каналу. при натисканні на випадок TO92 транзисторних-то з самого початку цього ланцюжка, можна почути чіткий сигнал в інший. замикання на одному КСП, але на відстані близько 2 см між (є місце для фільтрів для розподілу електроживлення, як ви бачите, ближче до джерела ви більше вимагають ізоляції  Виникли проблеми з LO теж. для GPS вам потрібно використовувати дуже чистий сигнал, я думаю, що є деякі 80dBc на якому 10KHz Достатньо. Ви також можете використовувати гірше oscilaltor, але краще LO, краще ) Останній підсилювач з bfr91 саме для підсилювальних власти из-за thwo фільтри існує (кожен має 4dB втрати ), Ці фільтри для видалення гармонік 100 МГц, і за винятком лише кількох дБ у відповідності з основним сигналом 
дизайн має деякі проблеми, так як високий показник шуму (8dB), і низьким отримати в РФ етапі. це необхідно, по крайней мере 20-40dB більше отримати з добре відфільтрованих сигнал. 
Якщо вам потрібно більше питання в цьому запитайте мене, тому що я знаю автора. Він буде продовжувати розробки, як тільки він буде мати час, використовуючи spartan3, перша перевірка радіо частини автокорреляціонних 
Ви можете уникнути будівництва РФ як частини цього: купити дешеву комерційну GPS приймача / модуля, а також припой коаксіальний кабель до останнього IF бути в курсі ємність кабелю, ви можете АОТ припой кабель digitialized струмка, де знайти для підключення кабелю в Datasheet СК РФ у розділі. найдешевше і просте рішення, якщо ви хочете грати з корелятором.
для книги, як зробити програмне частини GPS, автор посилання на деякі книги також elektroda Використання пошуку |
|
 |
sztibi82
Зареєстровано: 31 серпня 2004 Повідомлень: 252 Допомагали: 5
| 25 жовтня 2004 13:04 Re: GPS приймач | | |
|
| Привет. Ви з Румунії. Якщо так, то я пропоную купити conexclub, в останні числа A GPS представлена.
Ресивер вже робиться за допомогою спеціального приймача модуля, який vailable в магазині. це коштує близько 50 євро (я чув onlyi я не впевнений) в книзі mentionated в якості дешевої methode це зробити. |
|
 |
Jackwang
Зареєстровано: 12 листопада 2004 Повідомлень: 167 Допомагали: 2
| 22 березня 2005 11:58 GPS приймач | | |
|
| Я думаю, що це дуже права спосіб передати деякі чіпи ASIC доступні, який інтегрує безліч функцій для GPS-ресівер. такі, як Максим Corp. |
|
 |
jcpu
Зареєстровано: 17 грудня 2005 Повідомлень: 213 Допомагали: 12
| 12 березня 2006 4:41 Re: GPS приймач | | |
|
| Здравствуйте,
Прохання повідомити, якщо знайдений хороший перекладач для декодування матеріалу Mazi3 | Цитата: | Ви знайдете FPGA GPS проекту в час * T * T * P: / / W * W * w2.arnes.si / ~ mjanez6/delo/erk2003/gps_kaz.html
|
або будь-якої нової інформації про FPGA виконання основної функції GPS для наукових досліджень / хобі мета? |
|
 |