| Автор | Повідомлення |
|---|
Davros
Зареєстровано: 26 червня 2004 Повідомлень: 2
| 05 серпня 2004 13:03 555 Таймери - випадкове включення / вимикання часу | | |
|
| Я думаю, я бачив те, як ви можете використати два 555 таймерів зробити змінної робить висновок, що високі та низькі рази постійно різні.
Поміркувати пов'язаний вихід один на інший вхід.
Кожен має схематичне / сайту з цієї onfo або є ще один спосіб зробити це?
Спасибо |
|
| Повернутися до початку | |
 |
cherrytart
Зареєстровано: 26 лютого 2002 Повідомлень: 125 Допомагали: 5 Location: Oklahoma
| 07 серпня 2004 6:16 555 Таймери - випадкове включення / вимикання часу | | | Теги: мінлива термінів 555 |
|
| Вальтер Юнг мав IC Таймер Cookbook років тому. Я ніколи не бачив його в Інтернеті.
National Semiconductor використовується мати безліч 555 використовує у своїй книзі.
Якщо ви хочете мінлива часу з 555 у вас є підключення змінного сигналу для контролю вхідної напруги (або інше використання нелінійних елементів, як розпечений лампочка за плату або розвантаження резистор). І єдиним місцем для отримання тієї чи інший сигнал (наприклад, аналоговий сигнал різної) на термін конденсатор.
Так що я думаю, що ви будуєте два monostables і підключити їх контролю вхідної напруги на інший день строків конденсатор.
Wackiness випливає. |
|
 |
cherrytart
Зареєстровано: 26 лютого 2002 Повідомлень: 125 Допомагали: 5 Location: Oklahoma
| 07 серпня 2004 6:26 555 Таймери - випадкове включення / вимикання часу | | |
|
| | ooops! НЕ моностабільний два нестабільний multivibrators є те, що я мав на увазі |
|
 |
suru
Зареєстровано: 31 серпня 2007 Повідомлень: 164 Допомагали: 4
| 25 Вересня 2007 11:35 555 Таймери - випадкове включення / вимикання часу | | |
|
| | Рефері OPAMP BY GAIKWAD |
|
 |
shiveshdubey
Зареєстровано: 13 вересня 2007 Повідомлень: 28 Допомагали: 1 Місце проведення: Індія
| 11 жовтня 2007 13:11 Re: 555 Таймери - випадкове включення / вимикання часу | | |
|
| | Davros писав: | Я думаю, я бачив те, як ви можете використати два 555 таймерів зробити змінної робить висновок, що високі та низькі рази постійно різні.
Поміркувати пов'язаний вихід один на інший вхід.
Кожен має схематичне / сайту з цієї onfo або є ще один спосіб зробити це?
Спасибо | є багато ресурсів, що маються на чисті сама по 555, і її додатків. |
|
 |