Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

555 Таймери - випадкове включення / вимикання часу

Post new topic Reply to topic EDAboard.com форумів -> Електронне Елементарні питання -> 555 Таймери - випадкове включення / вимикання часу
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
Davros

Зареєстровано: 26 червня 2004

Post 05 серпня 2004 13:03 555 Таймери - випадкове включення / вимикання часу

Я думаю, я бачив те, як ви можете використати два 555 таймерів зробити змінної робить висновок, що високі та низькі рази постійно різні.

Поміркувати пов'язаний вихід один на інший вхід.

Кожен має схематичне / сайту з цієї onfo або є ще один спосіб зробити це?

Спасибо
Повернутися до початку
View user's profile
cherrytart

Зареєстровано: 26 лютого 2002
Допомагали: 5

Post 07 серпня 2004 6:16 555 Таймери - випадкове включення / вимикання часу
Теги: мінлива термінів 555

Вальтер Юнг мав IC Таймер Cookbook років тому. Я ніколи не бачив його в Інтернеті.

National Semiconductor використовується мати безліч 555 використовує у своїй книзі.

Якщо ви хочете мінлива часу з 555 у вас є підключення змінного сигналу для контролю вхідної напруги (або інше використання нелінійних елементів, як розпечений лампочка за плату або розвантаження резистор). І єдиним місцем для отримання тієї чи інший сигнал (наприклад, аналоговий сигнал різної) на термін конденсатор.

Так що я думаю, що ви будуєте два monostables і підключити їх контролю вхідної напруги на інший день строків конденсатор.

Wackiness випливає.
Повернутися до початку
View user's profile
cherrytart

Зареєстровано: 26 лютого 2002
Допомагали: 5

Post 07 серпня 2004 6:26 555 Таймери - випадкове включення / вимикання часу

ooops! НЕ моностабільний два нестабільний multivibrators є те, що я мав на увазі
Повернутися до початку
View user's profile
suru

Зареєстровано: 31 серпня 2007
Допомагали: 4

Post 25 Вересня 2007 11:35 555 Таймери - випадкове включення / вимикання часу

Рефері OPAMP BY GAIKWAD
Повернутися до початку
View user's profile
shiveshdubey

Зареєстровано: 13 вересня 2007
Допомагали: 1
Місце проведення: Індія

Post 11 жовтня 2007 13:11 Re: 555 Таймери - випадкове включення / вимикання часу

Davros писав:
Я думаю, я бачив те, як ви можете використати два 555 таймерів зробити змінної робить висновок, що високі та низькі рази постійно різні.

Поміркувати пов'язаний вихід один на інший вхід.

Кожен має схематичне / сайту з цієї onfo або є ще один спосіб зробити це?

Спасибо

є багато ресурсів, що маються на чисті сама по 555, і її додатків.
Повернутися до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com форумів -> Електронне Елементарні питання -> 555 Таймери - випадкове включення / вимикання часу
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS