Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Довжина кабелю Thermocouple

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Промислові, робототехніки та автоматики Форум -> Thermocouple Довжина кабелю
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
Sobakava

Зареєстровано: 27 березня 2002

Post 26 липня 2004 12:47 Thermocouple Довжина кабелю

Я не знайомий з термопари багато. Мені потрібно виміряти температуру в кімнаті, у різних точках. Я зробив за допомогою термопари підсилювач AD595 / 4. Мені не потрібно стільки точність вимірювань. ( / - 2C рівень в 20 .. 60 Діапазон достатньо я думаю)

Мені необхідно знати, скільки я можу продовжити кабелів термопар? (J і K типу) Оскільки я вважаю, я не можу поставити підсилювач борту в приміщенні з-за температури (> 80C градусів) та високої вологості.

Я бачив такої системи, і вони використовуються регулярні кабелі довші 10meter.I не знаю, наскільки добре це ...

Що ви думаєте?

Останній раз редагувався Sobakava від 13 серпня 2004 9:24; всього редагувався 1 раз
Повернутися до початку
View user's profile
FANT

Зареєстровано: 27 лютого 2002
Допомагали: 11

Post 26 липня 2004 12:53 Re: Thermocouple Довжина кабелю

Я використав кабелів до 50 метрів.
Візьміть багато UF хвилює градієнт між двома кабелями!

Мандей
Повернутися до початку
View user's profile
river78

Зареєстровано: 07 липня 2004

Post 03 серпня 2004 8:58 Re: Thermocouple Довжина кабелю

Вона залежить Який вигляд вашого Thermocouple? Нинішніх чи потенційних. Якщо це роду 4-20 мА ви можете використовувати довгі кабелі.
Повернутися до початку
View user's profile
Google
AdSense

Post 03 серпня 2004 8:58 Оголошення

Повернутися до початку
rauol

Зареєстровано: 02 жовтня 2002
Допомагали: 11

Post 03 серпня 2004 12:41 Re: Thermocouple Довжина кабелю

Круто Будьте обережні щодо екранування. спробуйте використовувати подвійні екранованих дроту.
якщо ваша температура становить менше ніж 100 Deg. C. Ви можете використовувати підсилювач в безпосередній близькості від джерела, що дозволить знизити шум проблем.
Повернутися до початку
View user's profile
Sobakava

Post 13 серпня 2004 9:24 Thermocouple Довжина кабелю

мені потрібно підключити щит thermocoupe кабель для мого ради GND?
Повернутися до початку
View user's profile
goshka

Зареєстровано: 26 липня 2003
Допомагали: 3
Місце проведення: Тверь, Росія

Post 13 серпня 2004 10:29 Thermocouple Довжина кабелю

Чому Ви down't використовувати цифровий датчик ds1820?
300 * ds1820 датчик IEEE1394 кабелю 300 метрів lengs зволікати з активної діяльності - працює нормально.
Повернутися до початку
View user's profile
goshka

Зареєстровано: 26 липня 2003
Допомагали: 3
Місце проведення: Тверь, Росія

Post 13 серпня 2004 14:39 Thermocouple Довжина кабелю

Див також AD693 - Loop-Powered 4 20 мА Датчик передавача
Повернутися до початку
View user's profile
Sobakava

Post 13 серпня 2004 19:00 Thermocouple Довжина кабелю

goshka, є U впевнений IEEE1394 кабель? не для відео?
Повернутися до початку
View user's profile
Ale

Зареєстровано: 16 вересня 2004

Post 07 жовтня 2004 22:48 Re: Thermocouple Довжина кабелю

Щоб продовжити Термопара кабель, потрібно використовувати Weasthone місток, щоб усунути опір кабелю selft.

cooming скоро я відправляю діаграмі.

На жаль, я не добре з англійською мовою.

кращі зв'язку
Повернутися до початку
View user's profile
golfbumb

Зареєстровано: 29 вересня 2004
Допомагали: 5

Post 08 жовтня 2004 1:21 Re: Thermocouple Довжина кабелю

На самом деле, ви не повинні мати які-небудь проблеми при вимірюванні в будь-якому місці в "кімнаті" з поза цією кімнати, якщо ви використовуєте AD594, який має досить високим імпеданс заперечувати ІК втрат у досить довгий провід себе.

Краща установка буде використовувати мати ТК кабель з досить довго кіска досягти ваших 594 напряму. Потім вийняти змінної в проміжку між сполуками.

use the same kind of wire for each of the wires to be extended and use thermocouple connectors classified for the type of thermocouple you are trying to extend. Але якщо ви хочете продовжити існуючий Термопара, ви повинні використовувати один і той же вигляд дроти для кожного з проводів буде продовжений і використовувати роз'єми Термопара класифікуються за типом Термопара ви намагаєтеся розширити. Різнорідних матеріалів в якій-небудь зв'язку, крім самого з'єднання, представить juction небажаних напруг і великих похибок вимірювань. Виробники також продовження дріт, яка по суті аналогічна ТЗ дріт, додає невелику кількість помилок (плюс або мінус один рівень або близько того), але дешевше, ніж ТК дріт, якщо витрати на один вопрос.

But if you are powering with an isolated supply, there will be no place for the noise to go (eg stray RF) but back into the power supply. Що стосується другого посту, оскільки у вас є щит, підключитися до борту місцях, тільки якщо ваш рада місцях посилаються на землі землю. Але якщо ви харчування з ізольованою поставок, не буде місця для шуму йти ( наприклад, шальная РФ), але назад в блок живлення. В іншому випадку підключіть щит прямо на землі відомих місцях. Крім того, якщо у вас є ТК витій дріт і дріт продовження будьте обережні залишитися далеко від джерел електромагнітних перешкод (електродвигуни, іншої електроніки, люмінесцентні світильники і т.д.).
Повернутися до початку
View user's profile
Mr.Cool

Зареєстровано: 20 червня 2001
Допомагали: 24

Post 08 жовтня 2004 4:51 Re: Thermocouple Довжина кабелю

Ви можете насолоджуватися читання:

ПРАКТИЧНІ МЕТОДИ ДИЗАЙН
ДЛЯ SENSOR SIGNAL CONDITIONING

опубліковані Analog Devices

У ній йдеться про компенсацію за довгий дроту довжиною компенсувати помилки і т.д.

Mr.Cool
Повернутися до початку
View user's profile
sztibi82

Зареєстровано: 31 серпня 2004
Допомагали: 5

Post 08 жовтня 2004 6:00 Re: Thermocouple Довжина кабелю

Ви повинні використовувати такий же тип кабелю для обох терміналів, а так ви можете підключити termocouple з 10m. Як я знаю, що краще використовувати Cu кабелю.

Тільки якщо ви використовуєте 2 типу кабелю довжина повинна бути mittle.
Повернутися до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Промислові, робототехніки та автоматики Форум -> Thermocouple Довжина кабелю
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS