| Автор | Повідомлення |
|---|
Sobakava
Зареєстровано: 27 березня 2002 Повідомлень: 366
| 26 липня 2004 12:47 Thermocouple Довжина кабелю | | |
|
| Я не знайомий з термопари багато. Мені потрібно виміряти температуру в кімнаті, у різних точках. Я зробив за допомогою термопари підсилювач AD595 / 4. Мені не потрібно стільки точність вимірювань. ( / - 2C рівень в 20 .. 60 Діапазон достатньо я думаю)
Мені необхідно знати, скільки я можу продовжити кабелів термопар? (J і K типу) Оскільки я вважаю, я не можу поставити підсилювач борту в приміщенні з-за температури (> 80C градусів) та високої вологості.
Я бачив такої системи, і вони використовуються регулярні кабелі довші 10meter.I не знаю, наскільки добре це ...
Що ви думаєте?
Останній раз редагувався Sobakava від 13 серпня 2004 9:24; всього редагувався 1 раз |
|
| Повернутися до початку | |
 |
FANT
Зареєстровано: 27 лютого 2002 Повідомлень: 359 Допомагали: 11
| 26 липня 2004 12:53 Re: Thermocouple Довжина кабелю | | |
|
| Я використав кабелів до 50 метрів. Візьміть багато UF хвилює градієнт між двома кабелями!
Мандей |
|
 |
river78
Зареєстровано: 07 липня 2004 Повідомлень: 33
| 03 серпня 2004 8:58 Re: Thermocouple Довжина кабелю | | |
|
| | Вона залежить Який вигляд вашого Thermocouple? Нинішніх чи потенційних. Якщо це роду 4-20 мА ви можете використовувати довгі кабелі. |
|
 |
Google AdSense

| 03 серпня 2004 8:58 Оголошення | | |
|
|
|
|
 |
rauol
Зареєстровано: 02 жовтня 2002 Повідомлень: 364 Допомагали: 11
| 03 серпня 2004 12:41 Re: Thermocouple Довжина кабелю | | |
|
| Будьте обережні щодо екранування. спробуйте використовувати подвійні екранованих дроту. якщо ваша температура становить менше ніж 100 Deg. C. Ви можете використовувати підсилювач в безпосередній близькості від джерела, що дозволить знизити шум проблем. |
|
 |
Sobakava
| 13 серпня 2004 9:24 Thermocouple Довжина кабелю | | |
|
| | мені потрібно підключити щит thermocoupe кабель для мого ради GND? |
|
 |
goshka
Зареєстровано: 26 липня 2003 Повідомлень: 101 Допомагали: 3 Місце проведення: Тверь, Росія
| 13 серпня 2004 10:29 Thermocouple Довжина кабелю | | |
|
| Чому Ви down't використовувати цифровий датчик ds1820? 300 * ds1820 датчик IEEE1394 кабелю 300 метрів lengs зволікати з активної діяльності - працює нормально. |
|
 |
goshka
Зареєстровано: 26 липня 2003 Повідомлень: 101 Допомагали: 3 Місце проведення: Тверь, Росія
| 13 серпня 2004 14:39 Thermocouple Довжина кабелю | | |
|
| | Див також AD693 - Loop-Powered 4 20 мА Датчик передавача |
|
 |
Sobakava
| 13 серпня 2004 19:00 Thermocouple Довжина кабелю | | |
|
| | goshka, є U впевнений IEEE1394 кабель? не для відео? |
|
 |
Ale
Зареєстровано: 16 вересня 2004 Повідомлень: 4
| 07 жовтня 2004 22:48 Re: Thermocouple Довжина кабелю | | |
|
| Щоб продовжити Термопара кабель, потрібно використовувати Weasthone місток, щоб усунути опір кабелю selft.
cooming скоро я відправляю діаграмі.
На жаль, я не добре з англійською мовою.
кращі зв'язку |
|
 |
golfbumb
Зареєстровано: 29 вересня 2004 Повідомлень: 40 Допомагали: 5 Откуда: California
| 08 жовтня 2004 1:21 Re: Thermocouple Довжина кабелю | | |
|
| На самом деле, ви не повинні мати які-небудь проблеми при вимірюванні в будь-якому місці в "кімнаті" з поза цією кімнати, якщо ви використовуєте AD594, який має досить високим імпеданс заперечувати ІК втрат у досить довгий провід себе.
Краща установка буде використовувати мати ТК кабель з досить довго кіска досягти ваших 594 напряму. Потім вийняти змінної в проміжку між сполуками.
use the same kind of wire for each of the wires to be extended and use thermocouple connectors classified for the type of thermocouple you are trying to extend. Але якщо ви хочете продовжити існуючий Термопара, ви повинні використовувати один і той же вигляд дроти для кожного з проводів буде продовжений і використовувати роз'єми Термопара класифікуються за типом Термопара ви намагаєтеся розширити. Різнорідних матеріалів в якій-небудь зв'язку, крім самого з'єднання, представить juction небажаних напруг і великих похибок вимірювань. Виробники також продовження дріт, яка по суті аналогічна ТЗ дріт, додає невелику кількість помилок (плюс або мінус один рівень або близько того), але дешевше, ніж ТК дріт, якщо витрати на один вопрос.
But if you are powering with an isolated supply, there will be no place for the noise to go (eg stray RF) but back into the power supply. Що стосується другого посту, оскільки у вас є щит, підключитися до борту місцях, тільки якщо ваш рада місцях посилаються на землі землю. Але якщо ви харчування з ізольованою поставок, не буде місця для шуму йти ( наприклад, шальная РФ), але назад в блок живлення. В іншому випадку підключіть щит прямо на землі відомих місцях. Крім того, якщо у вас є ТК витій дріт і дріт продовження будьте обережні залишитися далеко від джерел електромагнітних перешкод (електродвигуни, іншої електроніки, люмінесцентні світильники і т.д.). |
|
 |
Mr.Cool
Зареєстровано: 20 червня 2001 Повідомлень: 596 Допомагали: 24
| 08 жовтня 2004 4:51 Re: Thermocouple Довжина кабелю | | |
|
| Ви можете насолоджуватися читання:
ПРАКТИЧНІ МЕТОДИ ДИЗАЙН ДЛЯ SENSOR SIGNAL CONDITIONING
опубліковані Analog Devices
У ній йдеться про компенсацію за довгий дроту довжиною компенсувати помилки і т.д.
Mr.Cool |
|
 |
sztibi82
Зареєстровано: 31 серпня 2004 Повідомлень: 252 Допомагали: 5
| 08 жовтня 2004 6:00 Re: Thermocouple Довжина кабелю | | |
|
| Ви повинні використовувати такий же тип кабелю для обох терміналів, а так ви можете підключити termocouple з 10m. Як я знаю, що краще використовувати Cu кабелю.
Тільки якщо ви використовуєте 2 типу кабелю довжина повинна бути mittle. |
|
 |