Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Обов'язок циклу напруга ...

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog Circuit Design -> навантаження на напругу ...
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
masterx81

Зареєстровано: 05 квітня 2002

Post 24 липня 2004 10:08 навантаження на напругу ...

Привіт усім ...
Я новачок і мені потрібна проста схема перетворення сигналу 150Гц зі змінним навантаженням (від 0 до 100%), на постійному напруженні, пропорційний борг циклу ...
Я tryed знайти в інтернеті, і я думаю, що мені потрібна LC фільтр (я не впевнений ...), але я не говорю, як обчислити значення компонентів ...

Спасибо всем!
Повернутися до початку
View user's profile
Пагорб

Зареєстровано: 17 червня 2004
Допомагали: 9

Post 24 липня 2004 10:12 навантаження на напругу ...

Використовуйте R і С комбінації. R в серійному, C паралельно з вашим вантажем. Я думаю, що це найпростіша форма.
Повернутися до початку
View user's profile
masterx81

Post 24 липня 2004 10:18 Re: робочий цикл на напругу ...

Хілл написав:
Використовуйте R і С комбінації. R в серійному, C паралельно з вашим вантажем. Я думаю, що це найпростіша форма.

OK ...
МММ ... Як я можу вирахувати точну вартість резистор і конденсатор?
Після RC Я думаю, що мені потрібно також транзистор (тому що навантаження не виконує конденсатор до часу), правильно?
Повернутися до початку
View user's profile
batdin

Зареєстровано: 03 червня 2004
Допомагали: 3
Місцезнаходження: Болгарія

Post 24 липня 2004 17:12 Re: робочий цикл на напругу ...

Вона залежить від опору навантаження.
Залежить також від вихідного рябь чим можна миритися.
Що є джерелом сигналу? Чи можна поставки достатньо струм навантаження або ж вона повинна бути посилена заранее?
Дайте деякі деталі.
Повернутися до початку
View user's profile
Google
AdSense

Post 24 липня 2004 17:12 Оголошення

Повернутися до початку
Ейнштейн

Зареєстровано: 19 грудня 2003

Post 24 липня 2004 18:09 Re: робочий цикл на напругу ...

Це схоже на те, що використовується в подрібнювач. Чи можете ви бути більш конкретну інформацію про вхідних сигналів? Якщо ви подивіться на чистому за "чоппер ланцюг" ви знайдете деякі речі!
Повернутися до початку
View user's profile
masterx81

Post 24 липня 2004 18:22 Re: робочий цикл на напругу ...

вхідний сигнал являє собою перевернений квадратні хвилі (нормальний 12) зі змінним навантаженням. У результаті повинні бути змінним напругою (форма 0 до 5, 0, якщо вхід @ 12 -0% боргу) в залежності від вхідного борг ...
Я розгляді використовувати операційний підсилювач ...
Повернутися до початку
View user's profile
dumbfrog

Зареєстровано: 17 липня 2004
Допомагали: 4

Post 24 липня 2004 20:33 Re: робочий цикл на напругу ...

Так, використовувати opamp інтегратор
Повернутися до початку
View user's profile
masterx81

Post 24 липня 2004 21:02 Re: робочий цикл на напругу ...

Інша qustion мало ...
Вибачте за банальність, в domand, але ...
У opamp додати трохи напруга на виході (CA 2.5V), то як я можу видалити його?
Я використовую в tl074cn (Quad opamp), з одного постачання (12)

Дякуємо за допомогу!
Повернутися до початку
View user's profile
eternal_nan

Зареєстровано: 10 березня 2003
Допомагали: 15
Місце проведення: вічність

Post 24 липня 2004 21:51 навантаження на напругу ...

Якщо припустити, що у Вас вже є постійне напруга для живлення ланцюгів ваших, що ви шукаєте називається DC-DC конвертер, вони приходять в декількох сортів: долар, імпульс, самець-імпульс, flyback та інших топологій, які в основному отримані з вищевказані 4. Існує багато інформації про цих схем в Інтернеті, пошук в Google.
Повернутися до початку
View user's profile
mazelk

Зареєстровано: 23 квітня 2004
Допомагали: 2
Місце проведення: КОЛУМБІЯ

Post 25 липня 2004 8:09 Re: робочий цикл на напругу ...

Привіт ...

Якщо припустити, що амплітуди вхідного сигналу площі складає 12 V, можна отримати спочатку inversor. Якщо вихідний sholud бути 0, якщо вхідний сигнал 12 В, 0% боргу, це може significates, що в цей момент, вхідний сигнал 12 В постійного струму. Це дозволяє поліпшити DC вихідного сигналу збільшується при збільшенні тривалості імпульсу.

Після цього, ви можете перетворює вхідний-Інвертований квадратний сигнал у трикутнику сигнал, використовуючи, наприклад, Міллер інтегратор. Грунтуючись на трикутник амплітуди (тобто пропорційна тривалості імпульсу), ви можете отримати сигнал постійного струму, наприклад, простий діод-RC схематичне; підтримання низького вихідного рябь.

Як правило, це рішення має бути нелінійними.
Повернутися до початку
View user's profile
masterx81

Post 26 липня 2004 9:04 Re: робочий цикл на напругу ...

Ладно, я знайти всю інформацію, але ...
У opamp про те, що я, також у конфігурації напруга послідовники, коли знаходяться в державній низьким, вони @ CA 2,5 вольт (а не 0 ...).
Я використовую його з VCC-> 12v і VCC-> Земля ...
Whot я роблю неправильно?
Мені потрібно opamps для одного блоку живлення?
Спасибо!
Повернутися до початку
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog Circuit Design -> навантаження на напругу ...
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS