| Автор | Повідомлення |
|---|
masterx81
Зареєстровано: 05 квітня 2002 Повідомлень: 26
| 24 липня 2004 10:08 навантаження на напругу ... | | |
|
| Привіт усім ... Я новачок і мені потрібна проста схема перетворення сигналу 150Гц зі змінним навантаженням (від 0 до 100%), на постійному напруженні, пропорційний борг циклу ... Я tryed знайти в інтернеті, і я думаю, що мені потрібна LC фільтр (я не впевнений ...), але я не говорю, як обчислити значення компонентів ...
Спасибо всем! |
|
| Повернутися до початку | |
 |
Пагорб
Зареєстровано: 17 червня 2004 Повідомлень: 285 Допомагали: 9
| 24 липня 2004 10:12 навантаження на напругу ... | | |
|
| | Використовуйте R і С комбінації. R в серійному, C паралельно з вашим вантажем. Я думаю, що це найпростіша форма. |
|
 |
masterx81
| 24 липня 2004 10:18 Re: робочий цикл на напругу ... | | |
|
| | Хілл написав: | | Використовуйте R і С комбінації. R в серійному, C паралельно з вашим вантажем. Я думаю, що це найпростіша форма. |
OK ... МММ ... Як я можу вирахувати точну вартість резистор і конденсатор? Після RC Я думаю, що мені потрібно також транзистор (тому що навантаження не виконує конденсатор до часу), правильно? |
|
 |
batdin
Зареєстровано: 03 червня 2004 Повідомлень: 181 Допомагали: 3 Місцезнаходження: Болгарія
| 24 липня 2004 17:12 Re: робочий цикл на напругу ... | | |
|
| Вона залежить від опору навантаження. Залежить також від вихідного рябь чим можна миритися. Що є джерелом сигналу? Чи можна поставки достатньо струм навантаження або ж вона повинна бути посилена заранее? Дайте деякі деталі. |
|
 |
Google AdSense

| 24 липня 2004 17:12 Оголошення | | |
|
|
|
|
 |
Ейнштейн
Зареєстровано: 19 грудня 2003 Повідомлень: 1
| 24 липня 2004 18:09 Re: робочий цикл на напругу ... | | |
|
| | Це схоже на те, що використовується в подрібнювач. Чи можете ви бути більш конкретну інформацію про вхідних сигналів? Якщо ви подивіться на чистому за "чоппер ланцюг" ви знайдете деякі речі! |
|
 |
masterx81
| 24 липня 2004 18:22 Re: робочий цикл на напругу ... | | |
|
| вхідний сигнал являє собою перевернений квадратні хвилі (нормальний 12) зі змінним навантаженням. У результаті повинні бути змінним напругою (форма 0 до 5, 0, якщо вхід @ 12 -0% боргу) в залежності від вхідного борг ... Я розгляді використовувати операційний підсилювач ... |
|
 |
dumbfrog
Зареєстровано: 17 липня 2004 Повідомлень: 191 Допомагали: 4
| 24 липня 2004 20:33 Re: робочий цикл на напругу ... | | |
|
| | Так, використовувати opamp інтегратор |
|
 |
masterx81
| 24 липня 2004 21:02 Re: робочий цикл на напругу ... | | |
|
| Інша qustion мало ... Вибачте за банальність, в domand, але ... У opamp додати трохи напруга на виході (CA 2.5V), то як я можу видалити його? Я використовую в tl074cn (Quad opamp), з одного постачання (12)
Дякуємо за допомогу! |
|
 |
eternal_nan
Зареєстровано: 10 березня 2003 Повідомлень: 158 Допомагали: 15 Місце проведення: вічність
| 24 липня 2004 21:51 навантаження на напругу ... | | |
|
| | Якщо припустити, що у Вас вже є постійне напруга для живлення ланцюгів ваших, що ви шукаєте називається DC-DC конвертер, вони приходять в декількох сортів: долар, імпульс, самець-імпульс, flyback та інших топологій, які в основному отримані з вищевказані 4. Існує багато інформації про цих схем в Інтернеті, пошук в Google. |
|
 |
mazelk
Зареєстровано: 23 квітня 2004 Повідомлень: 107 Допомагали: 2 Місце проведення: КОЛУМБІЯ
| 25 липня 2004 8:09 Re: робочий цикл на напругу ... | | |
|
| Привіт ...
Якщо припустити, що амплітуди вхідного сигналу площі складає 12 V, можна отримати спочатку inversor. Якщо вихідний sholud бути 0, якщо вхідний сигнал 12 В, 0% боргу, це може significates, що в цей момент, вхідний сигнал 12 В постійного струму. Це дозволяє поліпшити DC вихідного сигналу збільшується при збільшенні тривалості імпульсу.
Після цього, ви можете перетворює вхідний-Інвертований квадратний сигнал у трикутнику сигнал, використовуючи, наприклад, Міллер інтегратор. Грунтуючись на трикутник амплітуди (тобто пропорційна тривалості імпульсу), ви можете отримати сигнал постійного струму, наприклад, простий діод-RC схематичне; підтримання низького вихідного рябь.
Як правило, це рішення має бути нелінійними. |
|
 |
masterx81
| 26 липня 2004 9:04 Re: робочий цикл на напругу ... | | |
|
| Ладно, я знайти всю інформацію, але ... У opamp про те, що я, також у конфігурації напруга послідовники, коли знаходяться в державній низьким, вони @ CA 2,5 вольт (а не 0 ...). Я використовую його з VCC-> 12v і VCC-> Земля ... Whot я роблю неправильно? Мені потрібно opamps для одного блоку живлення? Спасибо! |
|
 |