| Автор | Повідомлення |
|---|
Ахмед Усамой
Зареєстровано: 18 липня 2004 Повідомлень: 282 Допомагали: 1
| 21 липня 2004 19:48 Чи електромагнітної хвилі мають перетин області!! | | |
|
| Я буду по вам, що це питання прийти на мій погляд, тепер ми всі знаємо, квадратні права світлі
A2 r2 ^ 2 ------ =------------ A1 R1 ^ 2
A1: площі випромінюючою поверхні A2: площі освітленої поверхні R: відстань від походження
З вищесказаного equ. це неможливо, що походження області світлі бути нульовою!! Тому вона повинна мати певні області! |
|
| Повернутися до початку | |
 |
претензійний
Зареєстровано: 19 липня 2002 Повідомлень: 4792 Допомагали: 312 Місцезнаходження: Близький Землі
| 21 липня 2004 21:01 Re: Є електромагнітних хвиль мають перетин області! | | |
|
| | Ці рівняння в математичній моделі, які можуть надавати точкового джерела. Часто у фізиці ідеалізованими модель використовується в ситуаціях реального світу, тому що результати є досить близько до вимірів для них призначені ситуації. |
|
 |
bibo1978
Зареєстровано: 01 травня 2004 р. Повідомлень: 224 Допомагали: 6
| 25 липня 2004 22:52 Re: Є електромагнітних хвиль мають перетин області! | | |
|
| | Електромагнітні хвилі досить складна модель для хвильового рівняння фотонів кращих описується рівняннями Максвела, тому він може мати перетин області, але вона Фотон самоврядування не мають площі поперечного перерізу або так мені здається. |
|
 |
Google AdSense

| 25 липня 2004 22:52 Оголошення | | |
|
|
|
|
 |
sifeddin
Зареєстровано: 28 вересня 2003 Повідомлень: 40 Допомагали: 2
| 24 серпня 2004 18:33 Re: Є електромагнітних хвиль мають перетин області! | | |
|
| Шановний Ахмед Зараз ваше запитання здається безглуздим, оскільки він базується на дуже старих геометричної оптики, що застаріла на електромагнітну теорію. Однак він також містить такого глибокого сенсу, якщо ви просите про походження з EM хвилі і звідки вона eminates. Оскільки до сих пір, навіть для моєї останньої інформацією, ніхто не сказав, що якщо електрон або так званий Фотон або fictous багато інші частинки мають об'єм так і так. І в Амр М. Селіма 'S єдності теорії, як я знаю, що на даний момент електрона моделюються як точка частинки, які можуть взаємодіяти з EM радіації в регіоні навколо нього. Тим не менш, з моєї власної точки зору, вона може виявитися, що електрон може мати обсяг власного усунути сингулярно щільності енергії на її положення в просторі. |
|
 |
djalli
Зареєстровано: 10 листопада 2001 Повідомлень: 887 Допомагали: 15 Розміщення: 1600 Пенсільванія авеню, Вашингтон, DC 20500
| 29 серпня 2004 6:53 Re: Є електромагнітних хвиль мають перетин області! | | |
|
| Він задає правильний питання.
У дроти (скажімо круглий дріт просто для зручності) сигнал подорожує в 1 ГГц (наприклад, ще!!) По шкірі ефект формули EM хвиля поїздок до деяких скажімо 2 мм в глибину від поверхні всередину центрі провідника.
Тепер дозвольте сказати, збільшити частоту 9GHz. Що буде відбуватися? Шкіра глибина буде менше. Таким чином, поперечне перетин області EM хвилі в диригент дроти менше.
Я доклав фотографії. НЕ сердиться на мене. Я не художник, але слід сподіватися, ясно, що мається на увазі вплив на шкіру.
Всі дроти. Чорний це область, де EM хвиля не подорожувати там. Блакитний це площа (поперечне перетин) EM що біжить хвилі, а також збільшує частоту цієї області знижується.
djalli
|
|
 |
sifeddin
| 03 вересня 2004 22:06 Чи електромагнітної хвилі мають перетин області!! | | |
|
| Шановні djalli Ви, схоже, дуже drifted від "дійсних питання Осама Ахмед просить" питання полягає не в глибині penegtration в металі або її "не-художніх" образів в "кінцевих сечение проводу", але якщо існують атомарному рівні радіації перетину викидів. Насправді є певна кількість використовуваних в аналізі багатьох видів лазерів має таку назву, але це не означає, що випромінювання має перетин області (або будь-якій області свого власного взагалі ESP. Іспускаемого прі) НЕ сердиться на мене, але я думаю, або ви не отримуєте суть питання або ви в оману, хто просив його |
|
 |
wlcsp
Зареєстровано: 16 серпня 2004 Повідомлень: 177 Допомагали: 14
| 04 вересня 2004 0:00 Re: Є електромагнітних хвиль мають перетин області! | | |
|
| | Вона визначається шляхом радіолокаційного перерізу |
|
 |
djalli
Зареєстровано: 10 листопада 2001 Повідомлень: 887 Допомагали: 15 Розміщення: 1600 Пенсільванія авеню, Вашингтон, DC 20500
| 04 вересня 2004 6:45 Re: Є електромагнітних хвиль мають перетин області! | | |
|
| Шановні sifeddin
". Осама Ахмед попросив цитируя "Електромагнітні хвилі досить складна модель для хвильового рівняння фотонів кращих описується рівняннями Максвела, тому він може мати перетин області".
for example a simple TEM wave (lets not complicate with light for now) does for sure have a cross-section area. EM хвиля керуватися у середньостроковій наприклад простий Теа хвилі (дозволяє не ускладнювати світлом зараз) не обов'язково мати перетин області. Картинки дійсні на це питання.
Я щиро перепрошую я почав читати нитка з вище питання, а питання-то еще.
Я сподіваюся, що мені прояснити це. Давай sifeddin, чому я повинен отримати з розуму. Мої малюнки в порядку. Жарт.
| Ахмед Усама писав: | Я буду по вам, що це питання прийти на мій погляд, тепер ми всі знаємо, квадратні права світлі
A2 r2 ^ 2 ------ =------------ A1 R1 ^ 2
A1: площі випромінюючою поверхні A2: площі освітленої поверхні R: відстань від походження
З вищесказаного equ. це неможливо, що походження області світлі бути нульовою!! Тому вона повинна мати певні області! |
Площа законом це щось більше, що належать до променевої оптики районі, замість того, що світ дійсно повинні бути вивчені. Чому я міг би сказати, що?
Незалежно від того, що інтенсивність, поляризація і т.д. думаю про джерело антени випромінюючою EM хвиля, яка буде світлової хвилі в нашому випадку.
Что-променевої оптики домену по-кошторис є той факт, походження випромінювання джерела світла. Чи є це монополії, Диполь, ріг, квартири патч антена, гвинтовий джерела випромінювання? План випромінювання "багато" різним для всіх цих джерел.
actually study of antennas start with radiating intefinitisimal point-sources of having cross-section area zero and these are valid. Цитуючи вас: "Це виключено, що походження області світлі бути нуль" на самом деле вивчення антен почати з радіаційної точки intefinitisimal-джерел, що мають перетин області нулю, і вони дійсні.
Ахмед Усама Я сподіваюся на те прояснити. Інші додав досить цінну інформацію. |
|
 |
sifeddin
| 07 вересня 2004 20:13 Чи електромагнітної хвилі мають перетин області!! | | |
|
| Ok останнім часом: Як я бачу, він EM хвилі не має поперечне перетин у своїх власних. Осама Ахмед попросив (по витій шлях), якщо геометричній (променевої) оптики може Handel джерело EM хвиля Відповідь на це безперечно НЕТ!
bibo1978 фактично змішаний з EM теорії з Фотон картини, і я думаю залишили питання unanswerd Так djalli і wlcsp думки оптичні промені якого Ахмед Усама запитали про EM, як тільки хвиля і persued з раковиною і джерело
але я закрию цю розмову з мого боку в тому, що: Рей оптика світло променів та променів тільки рядки з нульовим сечение Е. М. Теорія: Світло хвилі і хвилі поширюються у просторі (тобто нескінченної сечение) Квантова теорія: Світло фотонів і фотонів є квазі-частинки з нульовою restmass і не стикаються не тільки обсяг Кількість (локалізованих) енергії взаємодіючих з речовиною дати (або приймати) більше інтенсивності взаємодії хвиля йде про те, що поширюється в просторі Ось і все falks Я звідси |
|
 |
bibo1978
Зареєстровано: 01 травня 2004 р. Повідомлень: 224 Допомагали: 6
| 17 Вересня 2004 23:32 Re: Є електромагнітних хвиль мають перетин області! | | |
|
| sifeddin, жаль я не стало ясно, в моєму описі я мав на увазі, що рівняння Максвелла це просто реалізація квантової хвилі фотонів, який не actaully те, що світ і, згідно з квантової теорії EM хвиля ", яка є питанням хвилі Фотон "може бути реалізований як хвильового пакету", коли ми розглядаємо деякі Фотон разом Thats, чому насправді світло подорожує з різною швидкістю при поїздках у різні проникність простору ". Тим не менш, один Фотон не може мати площі поперечного перетину, оскільки вона не може мати хвильовий пакет просто. сподіваюся, що це було ясно.
Thats всіх людей |
|
 |