| Автор | Повідомлення |
|---|
Аван
Зареєстровано: 11 червня 2004 Повідомлень: 101
| 22 червня 2004 9:42 мікрохвильові | | |
|
| | Будь ласка, скажіть мені це явище за коваля діаграма |
|
| Повернутися до початку | |
 |
rudane
Зареєстровано: 26 березня 2004 Повідомлень: 37 Допомагали: 5
| 23 червня 2004 7:10 Re: мікрохвильові | | |
|
| | Існує явище, не за коваля діаграми. Це просто ділянку дійсних рівнянь для мікрохвильових систем. Це дозволяє нам спиратись на графіку замість того, щоб використовувати математику, щоб з'ясувати проблему. Я впевнений, що люди, які використовують картки Сміт щоденно цінуємо не вдаватися до рівнянь Максвела (інженер-електрик в кошмар, як я сказав). |
|
 |
zanov
Зареєстровано: 09 червня 2004 Повідомлень: 61
| 23 червня 2004 8:13 Re: мікрохвильові | | |
|
| | Аван писав: | | Будь ласка, скажіть мені це явище за коваля діаграма | навіть якщо ввести в рядку пошуку Google для Сміта Диаграмма підручник Впевнений, ви б отримали сотні веб-сайтів. Подивіться там.
ура. zanove. |
|
 |
Google AdSense

| 23 червня 2004 8:13 Оголошення | | |
|
|
|
|
 |
dicket
Зареєстровано: 04 червня 2004 Повідомлень: 23
| 24 червня 2004 12:23 Re: мікрохвильові | | |
|
| | Це свого роду вираз передачі лінії теорії. |
|
 |
a_aziz
Зареєстровано: 04 січня 2005 Повідомлень: 73
| 13 січня 2005 11:38 мікрохвильові | | |
|
| привет. Сміта діаграма не є phenomenon.This схемою можна дуже просто розрахунків в мікрохвильовій таких як імпеданс, admitance і S параметри. |
|
 |
Borber
Зареєстровано: 01 січня 1970 Повідомлень: 1545 Допомагали: 116
| 13 січня 2005 12:00 Re: мікрохвильові | | |
|
| Сміт схемі немає нічого, але перетворення декартовій системи координат для позитивних реальних сокира з імпеданс або рефлексії коефіцієнт площині на діаграмі, де нуль і нескінченні значення реальної та уявної осі представлені на одному малюнку. Це досягається за допомогою перетворення формули.
|
|
 |
aboozar.hamidipoor
Зареєстровано: 21 грудня 2004 Повідомлень: 192 Допомагали: 29 Місце проведення: Іран
| 13 січня 2005 17:58 Re: мікрохвильові | | |
|
| Сміт діаграма використовується в основному для спрощення вирішення проблеми передачі рядків. кращі з його переваг є візуалізація рішення. явище за це summerized в розрахунок довжини хвилі. Сміт у діаграмі ви можете вирахувати всі проблеми в області передачі ліній тільки в колі, який має підрозділи Радіус та охорони навколишнього середовища = λ/4π. Ви зможете знайти більше пояснень в тексті книги. |
|
 |
jinhaozi
Зареєстровано: 08 липня 2002 Повідомлень: 47 Допомагали: 1
| 15 січня 2005 16:29 Re: мікрохвильові | | |
|
| | Аван писав: | | Будь ласка, скажіть мені це явище за коваля діаграма |
Кращий спосіб зрозуміти Сміт діаграми відносяться до класичних мікрохвильова книги, такі, як "НВЧ-техніка" wirrten по DMPozar або використовувати Google |
|
 |
xxargs
Зареєстровано: 28 липня 2002 Повідомлень: 231 Допомагали: 44
| 16 січня 2005 4:47 Re: мікрохвильові | | |
|
| | Аван писав: | | Будь ласка, скажіть мені це явище за коваля діаграма |
Одним з досить корисним інженерної графіку у світі Двійники Лін / лог-чарт але трохи більш просунутому 'скорочення' графіка-сокирами
Сміт, використовуючи схему (якщо rember rigth) Мебіуса-перетворення (moebius-перетворення для англійської мови) для 'distording' осі від Z-площині (площині імпеданс) для подання в роздуми coeffecient площині називається Γ-площині (гамма-площині) у відношенні:
Γ = ((Z - Zo) / (Z Zo)) [1.1]
Γ = гамма Z = імпеданс Zo = Референс імпеданс
і все це в комплексі вартістю Двійники
Z = R JX імпеданс в площині
і
Γ = U СП гамма площині
(але ви можете спробувати реальну вартість по Z і знайти значення 0 <Z <Zo походить від -1 до 0, а значення Zo <Z <∞ від 0 до 1 на дійсної осі)
а саме:
Zo = 50
якщо Z = 100 => 0,33333 .... якщо Z = 25 => -0,33333 ... якщо Z = 50 => 0 (в центрі карти)
тобто всього позитивних у реальному виразі число опору між нуля і нескінченно вдаючись -1 до 1 інтервал на дійсній осі і від 0 до / - на нескінченність уявної осі побудувати блок коло навколо '-1 до 1' реальні сокири.
негативним опором (= прибуток) дають точку поза на одиничною окружності і використовує, наприклад стабільність кола ...
(якщо ви просунулися калькулятор з підтримкою складних або Використання Mathcad або Mathematica на комп'ютері, можна спробувати це в комплексі Аргумент зробити в сенсі, як рівняння робота)
І easly конвертувати з Γ-площині в z-площині з
Z = Zo * ((1 Γ) / (1 - Γ)) [1.2]
та операції складно зробити за імпедансной площині це легко зробити на Γ-літак і навпаки і використовує багато цього обчислити вектора всередині мережі Аналізатор
Наприклад, як це легко повернути значення в Γ-площині з затримка з Γ * E ^ j2d, D = вставити Піке Zo з коаксіального кабелю між заходом порту і складних навантаження, вимірювання в електричному фазова lengd (радіани) і конвертувати назад у імпеданс площині і recive нове значення на R і X при завантаженні після зміни.
Приклад (обчислення з hp42s ...)
(на 50 Ом системи)
Ми з допомогою impedanse 100 Ом і 45 градусів під навантаженням і після перетворення [1,1], щоб Γ = U СП = 0,3832 j0.3613 У retangular числення (0.5267e ^ j43.3139 ступеня в полярних числення)
Я з використанням Піке 50 Ом transmissionline загальною затримкою від 136,68 ступеня
і додати затримки кутом до Γ в полярних числення шляху
Γ * E ^ j136.68 ступеня = 0.5267e ^ j43.3139 * E ^ j136.68
= 0.5267e ^ j180 ступінь або -0,5267 J0 в режимі retangular - То є чисто реальної вартості
перетворити назад у імпедансной площині з [1.2]
і дати 15,5 Ом і 0 ступінь
Що 136,68 ступеня довжина 50 Ом кабель я трансформувати імпеданс навантаження від 100 Ом і 45 градусів до 15,5 Ом реальне опір.
Після цього в імпеданс переїхав в чистому реальному сокира, можна використовувати quarterwave Трансформатор конвертувати з 15,5 Ом до 50 Ом з √ (50 * 15,5) = 27,83 Ом quarterwave шматок ЛЕП
(Дуже загальний methode використанням затримок і талон за шт. імпедансной зіставлення)
-------------------------------------------------- ----------------
Якщо Ви використовуєте один втратами лінія - використання Γ * E ^ γd
D = відстань від fraktion 'γ' - одиниці виміру (м, км, FT т.д.) γ = α jβ = √ ((R jωl) * (G jωc))
α = затухання в neper (1 neper дБ = 8,686) за одиницю β = розповсюдження постійним (фазова) в радіанах на одиницю
і Z = Zo = √ ((R jωl) / (G jωc))
Наприклад:
Γ * E ^ γd = Γ * E ^ D (α jβ) = Γ * E ^ αd * E ^ jβd
D = 1 Γ = 0.5267e ^ j43.3139 α = -0.1 (0,8686 дБ збиток) β = 136,68 ступеня (2.39 рад)
Γ * E ^ α * E ^ jβ = E ^ -0.1 * E ^ j136.68 = Γ * 0,9048 * E ^ j136.68 = = 0.4766e ^ -180
допомогою [1.2] і дати 17.72 Ом реальний імпеданс і разностных між обчислити за безкоштовним телефоном втратами та втратами лінії 2,2 Ом на результат.
Більшість з мікрохвильової LITTERATURE обчислити тільки з лінії без втрат У прикладі для спрощення і clearty (і часто відсутня повністю Приклад з втратами лінію ...)
- Але в реальному світі, і експеримент лабораторії завжди треба думати лінія з втратами, спеціальних високочастотних також на короткі відстані лінії передачі ...
---
Читати НВЧ-книги, і більшість з цих обговорювати мовлення лінії та діаграми Сміта одну або дві голови IE. важливим інструментом для практичні мікрохвильової enginering.
HP: з застосуванням сведенію'95 'більш-менш відомих У disscussion на S-параметрів і Smithchart
(Я маю на порядок верстки книги з 1968 року, але я знаю, ви можете знайти Жахливо, проблисковими, несмачне стиль PowerPoint-версія цього на Agilent Інтернеті ... )
Знайти 'НВЧ транзисторів підсилювача, Аналіз та дизайн, Гільєрмо Гонсалес '- Я знаю, обговорити Smitchart всередині книги.
-------------------------------------------------- ------------
Старі - але, як і раніше, працює і більш-менш найбільш повну та детальну високої Версія для друку діаграми Сміта - це написано в прокоментували Postsctript Якщо ви хочете проаналізувати Як розрахувати і роздрукувати це.
(відправлення тут залежить в важче і важче з плином часу, щоб знайти робочі версія на цей тип файлів по Інтернету)
вступлять в силу тільки 22 кілобайт у файл і, можливо, в rescale будь-якого розміру та можливості зміни та / або конвертувати в EPS з GSview імпортувати документ в LaTeX, MS-Word тощо.
Тут в 3 варіантах, Z = RX (імпеданс діаграму), Y = ГБ (вхід графік), RXGB (імпеданс / в'їзд на одній і тій же схемі)
Потрібна GSview і Ghostscript встановлений на комп'ютері, щоб побачити в цій таблиці, або PS-принтер, якщо друк на папері - можна перетворити на PDF за допомогою Acrobat Distiller (I намагаються, і це робітники).
|
|
 |
masud_809
Зареєстровано: 27 вересня 2006 Повідомлень: 960 Допомагав: 591
| 05 жовтня 2006 4:08 Re: мікрохвильові | | |
|
| говорить: Особисто я не великий шанувальник Сміт карт, але вони мають певні історичні цінності, зазвичай використовується в Мережеві аналізатори, і вони дозволяють ділянку нескінченних змін до імпедансной в кінцевій області. |
|
 |
ihteshamhaider
Зареєстровано: 28 вересня 2006 Повідомлень: 3
| 05 жовтня 2006 6:13 Re: мікрохвильові | | |
|
| | Сміт схема полярної ділянку опір, то воно використовується для пошуку талон, вхідний імпеданс, коефіцієнт відображення, SWR, швидко, без рішення рівнянь .. |
|
 |