| Автор | Повідомлення |
|---|
Zorro
Зареєстровано: 06 вересня 2001 Повідомлень: 346 Допомагали: 39
| 15 червня 2004 22:53 REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Привіт друзі,
Кілька днів тому я встановив запит в EDA E-книги, статті І Специфікація просить форум і там wasn т ніякого відповіді. Тепер я думаю, цей форум є найкращим місцем для моєї прохання.
Я шукаю інформацію про техніку для Orchard схема синтезу антеною. Цей метод був введений в цьому паперовому вигляді Робота IEE (не IEEE):
HJ Orchard, RS Елліотт і ГДж Стерн, оптимізації синтезу пучок антенних структур, Тр. Inst. Електрон. Eng., Vol. 132, частина H, с. 63-68, лютий 1985.
Будь-яка інформація вітається (документи, які описують метод, інформація про програми, які її здійснення і т.д.).
Спасибо
Z |
|
| Повернутися до початку | |
 |
juppydu
Зареєстровано: 05 липня 2004 Повідомлень: 74 Допомагали: 11
| 05 липня 2004 23:34 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Привіт Zorro,
деякі вуха тому я envolved в Orcherd-Elliott-Стерн масив оптимізації синтезу . Я виявив, що дуже потужної техніки з наступних причин:
- Швидко - Добре шаблон форми прогнозування та контролю
з такими вадами
- Вона являє собою "форму синтезу" (немає спрямованості специфікації допускається) - Тільки equispaced Array (і, по суті, тільки Linea масив) - Не елемент балки (вона припускає, всенаправленная радіатора, але може бути легко реалізований варіант із загальною формою радіатора) - Виправлена рябь в регіоні та у формі пелюсток рівні, у вас немає будь-якого контролю в перехідній зоні.
essentually такого роду синтезу походить від теорії "цифрової фільтр Дизайн" Поле (див. розділ "Цифрова обробка сигналів" - "Оппенгейма-Шейфер" сторінок, що стосуються національних парків та McClellan).
Будь ласка, не соромтеся ставити більше про це.
Пока! |
|
 |
супутник
Зареєстровано: 29 березня 2004 Повідомлень: 321 Допомагали: 7
| 06 липня 2004 11:52 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| | Могли б ви завантажуєте посилання паперу або ілюстративного матеріалу? |
|
 |
mamali
Зареєстровано: 29 квітня 2004 Повідомлень: 378 Допомагали: 1 Розміщення: між пекло і небо
| 08 липня 2004 1:40 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | | Теги: пучок SAR антени антени та синтез |
|
| | супутникове писав: | | Могли б ви завантажуєте посилання паперу або ілюстративного матеріалу? | деякі цікаві документи, скажіть мені, якщо ви нахиляє знайти:
1 Нові поверхні для швидкого розширення PO синтезу форми відбивача антени Pinsard, Б.; Рено, Д.; Діес, H.; Антени і розповсюдження радіохвиль, десята Міжнародна конференція з (Conf. Изд. № 436), Том: 1, 14-17 квітня 1997 року Сторінки: 25 - 29 vol.1
-------------------------------------------------- ------------------------------ 2 фасонне відбивачів для декількох додатків пучок Philippou, GY; Adatia, Н.; Кілька променевої антени та Beamformers, IEE колоквіуму по 21 листопада 1989 Сторінки: 3 / 1 - 3 / 3
-------------------------------------------------- ------------------------------ 3 Sidelobe пресечения у формі відбивачів для контурної балки Ramanujam, P.; Туну, SM; Adatia НС; Антени і розповсюдження радіохвиль, 1989. ІДБП 89. Шоста Міжнародна конференція з (Conf. Изд. No.301), 4-7 квітня 1989 Сторінки: 117 - 121 vol.1
-------------------------------------------------- ------------------------------ 4 Оптимізований синтезу форми прямої джерело променів антени Ares, F.; Elliott, RS; Морено, E.; Листи Електроніка, Том: 29, випуск: 12, 10 червня 1993 року Сторінки: 1136 - 1137
-------------------------------------------------- ------------------------------ 5 А роман етапі тільки метод пучок синтезу адаптивних та ING ГАТТ, Р.В.; Marcaccioli, Л.; Соррентіно, Р.; СВЧ-конференція, 2003. 33-й європейський, Том: 2, 7-9 жовтня 2003 року Сторінки: 739 - 742 vol.2
-------------------------------------------------- ------------------------------ 6 Гладка розподілу синтезу апертури для пучок відбивача антен Westcott, BS; Запорожець, А. А.; Сеарле, AD; Листи Електроніка, Том: 29, випуск: 14, 8 липня 1993 року Сторінки: 1275 - 1276
-------------------------------------------------- ------------------------------ 7 Потужність синтезу антеною пучок моделей Mangenot, К.; Judasz, Т.; КОМБІ, PF; Antennas and Propagation Society International Symposium, 1989. AP-S. Дайджест, 26-30 червня 1989 року Сторінки: 420 - 423 vol.1
-------------------------------------------------- ------------------------------ 8-променевої метод формування заснованої на градієнті ітерації аналітичних процедур Westcott, BS; Запорожець, А. А.; Нові методи променевої антени контролю, IEE колоквіум по 16 січня 1995 Сторінки: 1 / 1 - 1 / 6
-------------------------------------------------- ------------------------------ 9 Оптимізація схеми синтезу з використанням класичного варіаційного методу Чжан, X.-z.; Антени і розповсюдження Суспільство Міжнародний Симпозіум, 1993. AP-S. Дайджест, 28 червня-2 липня 1993 року Сторінки: 1582 - 1585 vol.3
-------------------------------------------------- ------------------------------ 10 Етап тільки пучок через синтез методики апроксимувати пучок додаток Kautz, Г. М.; Антени і розповсюдження радіохвиль, IEEE по операціях, Том: 47, випуск: 5, травень 1999 р. Сторінки: 887 - 894
-------------------------------------------------- ------------------------------ 11 A method for the optimal pattern synthesis of linear arrays with prescribed nulls Шпак, DJ; Антени і розповсюдження радіохвиль, IEEE по операціях, Том: 44, випуск: 3, березень 1996 року Сторінки: 286 - 294
-------------------------------------------------- ------------------------------ 12 Оптимізація синтезувати спектр збуджень, використовуючи масив polynome складний корінь обмін і генетичні алгоритми Маркус, К.; Vaskelainen, Л.; Мікрохвильові печі, антени та поширення радіохвиль, IEE Праця -, Об'єм: 145, випуск: 6, грудень 1998 Сторінки: 460 - 464
-------------------------------------------------- ------------------------------ 13 Порівняння між реальною владою та оптимізації методів синтезу масивів антен Eclercy, Д.; Rammal, M.; Reineix, A.; Jecko, Б.; Листи Електроніка, Том: 32, випуск: 2, 18 січня 1996 року Сторінки: 84 - 85
-------------------------------------------------- ------------------------------ 14 зразків чебишевскіх типу комплексу РПІ і цифрових фільтрів beamformers з лінійно-фазові характеристики Чжан, X.; Дай, S.; Бачення, зображення та обробка сигналів, IEE-Хід, Об'єм: 141, випуск: 1, лютий 1994 Сторінки: 2 - 8
-------------------------------------------------- ------------------------------ 15 Array синтезу труднощі з порушенням Franceschetti, G.; Mazzarella, G.; Panariello, G.; Мікрохвильові печі, антени та поширення [див. також Праці IEE-СВЧ, антени та поширення], IEE Праці H, Том: l35, випуск: 6, грудень 1988 Сторінки: 400 - 407
-------------------------------------------------- ------------------------------ 16 Сінтез форму пучка відбивач антеною моделі Бергман, Ж.; Браун, RC; Clarricoats, PJB; Чжоу, H.; Мікрохвильові печі, антени та поширення [див. також Праці IEE-СВЧ, антени та поширення], IEE Праці H, Об'єм: 135, випуск: 1, лютий 1988 Сторінки: 48 - 53
-------------------------------------------------- ------------------------------ 17 фазірованная форми багатонаправленого оптимізації НГО супутникового зв'язку з використанням генетичного алгоритму Шерман, К. Н.; Фазірованная систем і технологій, 2000. Праці. 2000 IEEE Міжнародна конференція з 21-25 травня 2000 року Сторінки: 501 - 504
-------------------------------------------------- ------------------------------ 18 Використання модифікованих Гауссови пучки для оптимізації форми відбивачі Шотт, П.; Паскаль, О.; Lemaitre, F.; Антени і розповсюдження бездротових Письма, Том: 2, випуск: 1, 2003 Сторінки: 14 - 17
-------------------------------------------------- ------------------------------ 19 Радиационных схема синтезу для масивів конформних антен, встановлених на довільно форми тривимірних платформ з використанням генетичних алгоритмів Алларда, RJ; Вернер, DH; Вернер, PL; Антени і розповсюдження радіохвиль, IEEE по операціях, Том: 51, випуск: 5, травень 2003 р. Сторінки: 1054 - 1062
-------------------------------------------------- ------------------------------ 20 Лінійна програма синтезу для прямої трансляції супутникового поетапне масиви Річі, JE; Kritikos, HN; Антени і розповсюдження радіохвиль, IEEE по операціях, Том: 36, випуск: 3, березень 1988 Сторінки: 345 - 348
-------------------------------------------------- ------------------------------ 21 Сінтез форми прямої джерело антени балок з використанням чисто реальних розподілів Ares, F.; Elliott, RS; Морено, E.; Листи Електроніка, Том: 30, випуск: 4, 17 лютого 1994 Сторінки: 280 - 281
-------------------------------------------------- ------------------------------ 22 Синтез та аналіз з далекого радіолокаційного передавальної антени живильної мережі Kreczkowski, A.; Рутковский, Т.; Мікрохвильові печі, радар і бездротового зв'язку. 2000 рік. MIKON-2000. 13-а Міжнародна конференція з Том: 2, 22-24 травня 2000 року Сторінки: 592 - 596 vol.2
-------------------------------------------------- ------------------------------ 23 еліптичною апертурою подвійний форми відбивача антени для SNG заявок Skyttemyr, SA; Антени і розповсюдження Суспільство Міжнародний Симпозіум, 2000. IEEE, Том: 2, 16-21 липня 2000 року Сторінки: 558 - 561 vol.2
-------------------------------------------------- ------------------------------ 24 Прискорення по синтезу форму відбивача антени по горизонталі пучок додатків за допомогою гауссова пучка підхід Hsi-Tseng Чжоу; Theunissen, W.; ПАТАК, PH; Антени і розповсюдження суспільство, 1999. Міжнародний симпозіум IEEE 1999, Том: 4, 11-16 липня 1999 року Сторінки: 2336 - 2339 vol.4
-------------------------------------------------- ------------------------------ 25 Застосування дробного перетворення Фур'є для синтезу низького sidelobe пучком променів формується за nonseparable планарних масиви Баклі, МДж; Нельсон був; Антени і розповсюдження Суспільство Міжнародний Симпозіум, 1998. IEEE, Том: 2, 21-26 червня 1998 року Сторінки: 744 - 747 vol.2
-------------------------------------------------- ------------------------------ 26 Удосконалений метод проектування лінійних масивів із заданими nulls Шпак, DJ; ОКЕАНИ'95. MTS / IEEE. 'Виклики нашого Зміна глобальної навколишнього середовища ". Праці конференції. , Обсяг: 2, 9-12 жовтня 1995 року Сторінки: 1303 - 1310 vol.2
-------------------------------------------------- ------------------------------ 27 Синтез САР випромінювання моделі взаємного включення зчеплення за допомогою генетичних методів Джеймс, П.; Антени і розповсюдження радіохвиль, 1995. ІДБП'95. Дев'ята Міжнародна конференція з (Conf. Изд. № 407), 4-7 квітня 1995 Сторінки: 383 - 386 vol.1
-------------------------------------------------- ------------------------------ 28 Швидко синтезу форми рефлектора антени по горизонталі балки Stirland, SJ; Антени і розповсюдження радіохвиль, 1993., Восьмий Міжнародної конференції по 1993 рік Сторінки: 18 - 21 vol.1
Марті |
|
 |
Zorro
| 09 липня 2004 19:19 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | | мітки: антена синтезу ОЕЛП shelkunoff антена |
|
| Привіт juppydu,
Дякуємо вам за вашу відповідь. Я використав парків-McClellan метод синтезу цифрових фільтрів. Я подумав, що цей метод може бути доречною для синтезу форми антени моделей, а в разі nonsymmetrical моделей складних варіант повинен бути використаний. Але виникли деякі diffuculties, що я буду намагатися піддавати.
Парк-McClellan метод приймає специфікацію бажаної передаточної функцій (як амплітуди і фази) в одній або кількох груп. У випадку антенах решітка синтез, бажані схеми, як правило, зазначений тільки в амплітуді. Можна вказати довільний етап характеристика (наприклад, лінійна фаза), але це перешкода сильно зменшує ступінь свободи для оптимізації амплітуди форму.
Я планується синтез | H (Z) | ^ 2 замість бажаного амплітуда | H (Z) |, тому | H (Z) | ^ 2 є лінійної фази, і з цієї причини є нулями симетрично розташовані по одиничної окружності (або Shelkunoff колі, за допомогою антени жаргоні). Це означає, що якщо Z0 є нульовим, 1/Z0 * є нульовою, а. Після | H (Z) | ^ 2 synthetized з нулями може бути розділений між H (Z) та H * (Z). Це може бути зроблено зі свободою вибирати більш зручний нулю (всередині або поза одиничної окружності) кожній парі, яка буде присвоєна H (Z). Але нулі, що лежать на одиничною окружності (вони виробляються в країнах з низьким рівнем sidelobe регіонів), не можуть бути розділені, оскільки вони є простими (не подвійне).
Тому я декілька питань:
Чи є Орчард-Елліот-Стерн, пов'язаних з процедурою, яку я описав вище? Чи є Орчард-Елліот-Стерн процедура, заснована на алгоритмі обміну Ремез (як парки-McClellan метод)? Як застосувати парків-McClellan процедури для пучка синтезу беручи тільки амплітуда специфікації?
З повагою
Z |
|
 |
juppydu
| 10 липня 2004 15:28 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| дуже хороший перелік документів, mamali.
Zorro, ймовірно, все одно шукає документи на Орчард-Elliott-Стерн, я можу запропонувати наступне:
"Антенна Синтез", IEEE Антени і поширення Товариства бюлетень, жовтень 1985 (часть-I)
"Антенна Синтез", IEEE Антени і поширення Суспільство Newsletter, квітень 1986 (часть-II)
"Про Оптимізація synhtesis форми променевої антени шаблонами", Додатково Антена технології, EDT. Пітер Clarricoats
"Продовження терміну дії Орчард-Elliott Сінтез методу Pure-Real Nonsymmetrical шаблонами, JARodriguez, Е. Бота, Ф. Ares, IEEE Trans., Vol. 45, № 8, серпень 1997.
"А записку про Обмеження Orcherd Метод", F.Ares-Піна, IEEE антени та розповсюдження журналу, Vol. 44, № 1, лютий 2002.
Крім того, в "pahsed масив" Антенна посібники, RJMailloux, Artech будинок ви можете знайти на сторінці 152 синтезі Orc. і все.
Для Zorro я намагаюся робити деякі відповіді (Я йду на пляж! Пізніше я сподіваюся відповісти на інші теми, Zorro)
Zorro: "У разі антенах решітка синтез, бажані схеми, як правило, зазначений тільки в амплітуді". - Це не завжди так, я просто envolved антена з етапу розробки схеми обмеження.
Zorro: "Можна задати довільну етапу характерно ..". - Звичайно, якщо ви хочете оптимізувати модуль додаткового етапу constrint це ускладнення.
Zorro: "Я планується синтез | H (Z) | ^ 2 ..". - It's OK також Orc. Синтез є regardin | F | ^ 2, то apower синтезу.
Zorro: "Це означає, що якщо Z0 є нульовим, 1/Z0 *.." - Я повинен перевірити, але в Orch. ми маємо: якщо Z0 = A X EXP (Фи) являє собою корінь в регіоні формується тоді також Z1 = (1 / A) X EXP (FI), це не те ж саме. Але peraphs в парку-McClellan вони мають сенс в термінах (!?).
По другому питанню, я сподіваюся на відповідь пізно! Во всяком случае thake Погляньте на два наступних повноважень:
TWParks і JHMcClellan ", Chebysche Наближення до Nonrecursive цифрові фільтри з лінійної фази", IEEE Trans. Окружної теорія, Vol. CT-19, березень 1972, стор 189-194
TWParks і JHMcClellan, "Програма для проектування лінійних етапу Конечномерние імпульсний відгук Фільтри", IEEE Trans. Аудіо Electroacoust. , Vol. АС-20, № 3, серпень 1972, стор 195-199.
Пока! |
|
 |
juppydu
| 10 липня 2004 15:53 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Вибачте за мої помилки Zorro вашому реченні: "Це означає, що якщо Z0 є нульовим, 1/Z0 *.." є правильним. (* = Комплекс на coniugated!) |
|
 |
juppydu
| 12 липня 2004 23:33 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Привіт Zorro.
Я намагаюся дати вам допомогти, наскільки це можливо, про ваші сумніви Орчард-Елліот-Стерн.
"Is the Orchard-Elliot-Stern procedure related with that I described above? ". Я думаю, да. У Орчард-Елліот-Стерн процедура заснована на "equiripple наближення", і я бачу в Oppheneim-Шейфер, що парки-McClellan працював за такий фільтр наближенні.
"Чи є Орчард-Елліот-Стерн процедура, заснована на алгоритмі обміну Ремез (як парки-McClellan метод)?" Правда я не знаю, але алгоритм Ремез в Orchard документ "Optiomising .." чітко сказав: ".. за допомогою варіанту алгоритму Ремез".
"Як застосувати парків-McClellan процедура пучка синтезу приймають тільки амплітуда специфікації?" Я не знаю, парки-McClellan алгоритм, але в "Oppheniem-Шейфер" алгоритм застосовується для РПІ фільтри з нульової фази. Синтез процедура описана і не етап специфікації показано!
Якщо ви хочете я можу надати вам деякі оптимізовані антенах коефіцієнтів з Orch-ELL Санкт-процедури для деяких пучок, як плоского початок пучка і ви можете перевірити ваші результати, отримані з парків-McClellan процедури.
PS: у вас є сад-Elliott-Стерн папері? Процедура синтезу всі деталі, описані в цьому документі.
Поки що. |
|
 |
Zorro
| 13 липня 2004 18:23 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Привіт mamali,
| mamali писав: | деякі цікаві документи, скажіть мені, якщо ви нахиляє знайти: ................
|
Дякую вам за вашу пропозицію і ваші пропозиції. Будь ласка, не могли б ви поділитися документи 4, 13, 15 і 21 зі списку?
Спасибо
Привіт juppydu,
Ще раз спасибі. Я сподіваюся, що ви мали пляжі. Зараз я працюю з Mailloux книги.
| juppydu писав: | Якщо ви хочете я можу надати вам деякі оптимізовані антенах коефіцієнтів з Orch-ELL Санкт-процедури для деяких пучок, як плоского початок пучка і ви можете перевірити ваші результати, отримані з парків-McClellan процедури.
|
Спасибо juppydu, я буду враховувати ваші пропозиції.
| juppydu писав: | PS: у вас є сад-Elliott-Стерн папері? Процедура синтезу всі деталі, описані в цьому документі.
|
Я не маю т Орчард-Elliott-Стерн паперу. Якщо у вас є в електронному варіанті, і ви могли б люб'язно надіслати мені цей файл, то пустошь бути дуже корисним.
| juppydu писав: | "Як застосувати парків-McClellan процедура пучка синтезу приймають тільки амплітуда специфікації?" Я не знаю, парки-McClellan алгоритм, але в "Oppheniem-Шейфер" алгоритм застосовується для РПІ фільтри з нульової фази. Синтез процедура описана і не етап специфікації показано!
|
Н.Б. стандарту парків-McClellan метод має фазу специфікації. У випадку lowpass, hipass, многозональных і т.д. Ця специфікація є лінійної фази (або нульовий етап wrt центрі часу реагування). У випадку гільбертова фільтрами вона становить / - PI / 2, і так далі.
До речі, там була цікава дискусія на антени та поширення Товариства бюлетень (червень 1988 п. 43, п. 48 жовтня 1988, грудень 1988 с.28-29, лютий 1989 п. 35-36, квітень 1989 п. 55 -56, п. 49 червня 1989-50) між Елліот і Steyskal по Вудворд-Лосон проти Орчард-Elliott-Стерн синтезу методів.
З повагою
Z |
|
 |
juppydu
| 13 липня 2004 22:36 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Привіт Zorro,
Те, що я думаю, полягає в тому, що етап нульового фільтра нічого (в плані антени) лінійний масив з етапу центру в центральній частині arrray тоді, якщо етапу центр знаходиться на одному краю масиву ви лінійної фази, то тільки зміни (час traslation вибірки в фільтрації мовою) від початкової точки. (лінійний масив є "просторового фільтра").
Про парк-McClellan процедури я гарна новина. Я просто дивитися на мою бібліотеку, і я знайшов:
Книга: "Оптимальний Array Processing", частина IV, HL Ван Дерева, Wiley-interscience. У главі 3.6 "MiniMax Design" парк-McClellean Роботи нагадав, зокрема 3.6.1 "чергуються Теорема" мінімаксном критеріїв пояснюється (здається дуже хотілося Orch-ELL-St), а потім пункт 3.6.2 є "Парки-McClellan-Rabiner Алгоритм" (BINGO!) в цьому пункті, крок за кроком синтезу процедура описана!! він охарактеризував як на Оппенгейма-Шейфер, все равно в цій книзі описані в esplicitilly СТЕМ антени синтезу.
Ваше запитання про взаємозв'язок між парків-McClellan це ще остаточно не вирішено, але для possibiliy використання парків-McClellan процедуру масив синтез "так".
Дозвольте мені знати, будь-якого прогресу в розслідуванні про синтезі процедури ви розробляєте! |
|
 |
Zorro
| 16 липня 2004 22:21 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Привіт juppydu,
| juppydu писав: | | Те, що я думаю, полягає в тому, що етап нульового фільтра нічого (в плані антени) лінійний масив з етапу центру в центральній частині arrray тоді, якщо етапу центр знаходиться на одному краю масиву ви лінійної фази, то тільки зміни (час traslation вибірки в фільтрації мовою) від початкової точки. (лінійний масив є "просторового фільтра"). |
Я згоден. Крім того, я думаю, що нелінійні взаємозв'язки між фази та частоти (в термінах фільтр), означає, що фазовий центр антени (антена вираженні) зміни в кут.
| juppydu писав: | | ... Книга: "Оптимальний Array Processing", частина IV, HL Ван Дерева, Wiley-interscience. |
На жаль, я не частина 4 Ван Дерева роботи. Я намагаюся отримати його.
Я працюю на implemantation з Orch-ELL Санкт-процедури. Я сподіваюся, що він буде працювати.
Привет
Z |
|
 |
juppydu
| 16 липня 2004 22:48 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Привіт Zorro,
На жаль, цей уїк-енд я буду на робочому місці (Ми перебуваємо на етапі виготовлення масив entenna! ), И я не можу бути в змозі вислати Вам статтю Orch. (Я тільки папір, а я для перевірки його в електронному форматі, до того ж я нового в "сайт", з тим я повинен побачити, чи зможу я і про те, як отримати файл). Я спробую на початку наступного тижня!
На етапі центр, я згоден, фазовий центр повинен бути визначений на конкретні зони "(тобто в конкретному секторі anglular) зміна районі той же скоромовки можуть мати різні фази центр! Що стосується інших слів антена може мати кілька етапі центр!! |
|
 |
Zorro
| 20 липня 2004 1:11 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Привіт juppydu
Я сподіваюся, що ця робоча тиждень кінець був вдалим для вас (зробив минулого тижня в кінці на пляжі компенсувати це?) Дякую Вам за Ваше пропозиція відсканувати документ і відправити його. Дуже високу оцінку.
Аналізуючи обидва методу, я помітив основна відмінність між парків-McClellan (С-MC) і Орчард-Elliott-Стерн (ОЕС) процедур, на додаток до тієї різницею, що С-MC є функцією синтезу та ОЕС є метод синтезу енергії. Ця різниця пов'язана з тим, як специфікації виникають і як з ними звертаються у відповідності з методом.
В С-MC, Є зазначеної банди та країн з перехідною смуги. Мета полягає в тому, щоб досягти найкращих equirriple наближенні до бажаного відповідь у вказаних смуг в мінімаксного сенсі. У специфікації: - Порядок фільтра (загальна кількість нулів) - Краї між зазначеними групами і перехідної смуги - Бажаний відповідь у вказаних смуг - Відносні ваги в зазначені діапазони В результаті круги є як можна більш низькому рівні в зазначених діапазонах.
У ОЕЛП, Є тільки певні регіони, які формуються регіонами та низький sidelobe регіонів. Майте на увазі, що немає ніяких специфікацій для переходу регіонів. Мета полягає в тому, що максимуми і мінімуми в формі регіонах досягне певного рівня, а як максимум в sidelobe регіонів. У специфікації: - Краї між регіонами - Кількість нулів у кожному регіоні - Бажаний рябь (у формі регіонів) та sidelobe рівні (в регіонах sidelobe) В результаті beamwidths залежить від заданого рябь (Див. стор 157 і рис. 3.14 Mailloux книги.)
В ОЕС, вам доведеться вибрати, скільки нулів має бути в кожному регіоні. З-MC управляє нулів автоматично.
В С-MC, протягом певного порядку, у вас є гарантія постійного рябь в зазначених регіонах, але Ти не знаю апріорі їх точне значення. В ОЕС, в певному порядку, у вас є гарантія від вартості в пульсації, але Ти не знаю апріорі з ширина пучка, в якому в результаті функція залишається всередині бажаного рябь смуги. І Ти не знаю переходи смуг, визначаючи їх як смуги, в якій в результаті виходу з функції рябь смуг.
(Sure, the above is true if the algorithm converges....)
Привет
Z |
|
 |
juppydu
| 24 липня 2004 17:01 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Привіт Zorro,
Минулий уїк-енду я працював старанно, але перші результати випробувань на масив досить хороший !
Що стосується Вашого останнього посту, я з вами згоден.
У моєму повідомленні від 10 липня я вже сказав, що Orh-Ель-Санкт є узагальнення та влади в період після 5 липня, що в перехідній зоні не можуть бути визначені. Ripple та перехідної зони не є незалежними!
Во всяком случае Orh-Ель-Санкт-realted це, на мій погляд, до теорема "Alterantion Теорема" в парк-McCl, так себе знати кількість хвилин максимум в електронній формі і нульової регіон. У мене на навчання у глибині парку-MCL краще поставити як доказ загальної аспекти (я сподіваюся, що наступний тиждень).
Для того, що занепокоєння "без контролю" над перехідній зоні, я думаю, що Orch-ELL-Санкт процедура дає "кращий" перехідній зоні (тобто як мінімум) для фіксованих рябь як формується і часткою регіону. Я думаю також класичні "Chebyschev синтез", де "The Best" спрямованості (наприклад, вузький пучок шириною) виходить при фіксованому рівні бічних пелюсток. Я можу надіслати вам приклад Orch-ELL-Сергієвої Лаври, і Ви, Ваш код може спробувати отримати "Фільтр" з перехідній зоні менше, ніж отримана мною. |
|
 |
Zorro
| 02 серпня 2004 18:34 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Привіт juppydu
Використання ОЕЛП процедура, я намагався відтворити результати показані на рис. 3.14 Mailloux книзі і на рис. 5 з Елліот S статті [ "антенах Синтез", IEEE Антени і поширення Товариства бюлетень, жовтень 1985 (часть-I)]. Я припустив, що елемент інтервал 0,5 wavelenghts. Я отримав результати, які, як видається, буде ОК, але вони не є такими ж, як на малюнках. Може бути, я м не використовуєте правильні характеристики (вони чітко не вказано в посилання я), або я зробив кілька помилок в реалізації цього методу. Не могли б ви надіслати мені специфікацій з ОЕЛП паперу або приклад зі специфікаціями? Спасибо
Z |
|
 |
juppydu
| 03 серпня 2004 19:39 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Здравствуйте Zorro,
Я думаю, що форма має такий вигляд:
(cosec (Th-Пі / 2)) ^ 2 * COS (Th-Пі / 2)
Pi = "P-грецького" Th = кут підвищення, від 100 ° до 140 ° (при 100 * в зазирнути на 140 ° в кінці формується область).
Знайте, що, як ви сказали, у вас не контроль над перехідної зони, це означає, що при фіксованих рівень бокових пелюсток, ви повинні спробувати, скільки нулів знаходяться в регіоні в формі (занадто мало нулів у формі регіоні означає "скорочення" форми регіону і занадто багато нулів означає "розширеному" формується регіоні. Це головний недолік цього виду синтезу!
Дозвольте мені знати свої результати! |
|
 |
Zorro
| 05 серпня 2004 0:26 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Привіт juppydu,
Я одна помилка виправлена, і тепер я отримав гарні результати, однак: - Я не т отримати сходимость в деяких випадках (які, як видається, рішення, після посилання я) - Проблема з додатковими постійними C2: Я настроювати постійно під рукою, з тим аби скорегувати sidelobes в бажаному рівні по відношенню до вершини.
Модель з cosec () ^ 2 * COS () форми (мал. 5.ac в Елліот з папером та рис. 3.14 в Mailloux) йде від 90 до 140 градусів, а в квартиру перевищила пучка (мал. 5.d в Елліот S папери) з 55 до 125 градусів. У самому справі, якщо я м, не плутати, порядок місць фіксованого нулю на кордонах, зазначених у формі регіоні. Я сходимости квартири перевищила пучок з 0,5 дБ рябь і для cosec () ^ 2 * COS () пучок з 1,5 дБ і 1dB рябь. Але у мене процедура doesn т сходяться до останнього з рябь 0,7 дБ або менше.
Тим не менш, було б дуже приємно отримати ОЕЛП паперу.
Спасибо. Привет
Z |
|
 |
juppydu
| 05 серпня 2004 22:14 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Привіт Zorro,
Zorro: .. В самом деле, если я м, не плутати, порядок місць фіксованого нулю на кордонах, зазначених у формі регіоні.
Ви не праві в плані специфікацій, слід пам'ятати про те, що формується зона ", а не" зони між nulls як ви думаєте! на рис 5 Ви повинні побачити форму зони (що іноді не досягнуто, як очікується, з-за відсутності контролю у формі переходу регіону), на інші слова, з невеликим помилку див. у зоні між двома "peeks" на краю форми регіоні! У регіоні формується визначається іншими параметрами "пульсації", "часткою рівні", "нулі у формі регіоні". Ви можете думати, як такі: synthetise один головний пелюстка (випадок I) з одним нулем (інший параметр, як вам подобається), то synthetise той же масив з 2 нулів у формі регіоні (випадок II). Хороший! обчислюється ширина пучка формується регіону (зони, де costant посиланням значення, отримані з проханням рябь), тепер питання: Спробуйте synthetise один головний пелюстка з тими ж вимогами, а ширина пучка, що менше, ніж випадок II, але більше, ніж випадку, якщо я, чи можете ви зробити це? дайте мені знати!
Zorro: квартира перевищила пучка (мал. 5.d в Елліот S папери) з 55 до 125 градусів
Для плоского пучка початок висоти під кутом у діапазоні 65 ° до 115 °, і, як завжди, "справжню" форму регіону може бути не так, як отримав один!
Zorro: .. Проблема з додатковими постійними C2: Я настроювати постійно під рукою, з тим аби скорегувати sidelobes в бажаному рівні по відношенню до вершини ..
Добре, цей момент був truble для мене занадто. В університеті час я залишив цей момент невирішеними (на руки, як ви), але тепер настав час виправити цей момент (як можна швидше).
Zorro: .. Я не т отримати сходимость в деяких випадках (які, як видається, рішення, після посилання я) ..
Що ви маєте на увазі в "після"?
.. Я сходимости квартири перевищила пучок з 0,5 дБ рябь і для cosec () ^ 2 * COS () пучок з 1,5 дБ і 1dB рябь. Але у мене процедура doesn т сходяться до останнього з рябь 0,7 дБ або менше ..
Ви повинні налаштувати код оскільки процедура сходив завжди (частина численних помилок, коли ви поклали занадто жорсткими обмеженнями). Пам'ятайте про необхідність приділяти більше нулів у регіоні формується, коли ви попросите код більш суворі вимоги, рябь (нижче 0.2dB).
Zorro: Тим не менш, було б дуже приємно отримати ОЕЛП паперу.
Так, мені дуже важко робочих днях, без свята в цьому році , Починаючи з 8:00 ранку до 10:00 вечора, і більше щодня. Крім того мої "старі" документ перебуває в дуже поганих умовах, я хотів би дізнатися, як перекласти папери --- в електронному форматі.
до зустрічі! |
|
 |
Zorro
| 12 серпня 2004 15:44 Re: REQ: антени синтезу: Orchard метод | | |
|
| Здравствуйте juppydu,
Вибачте за затримку з відповіддю.
| juppydu писав: | Zorro: У самому справі, якщо я м, не плутати, порядок місць фіксованого нулю на кордонах, зазначених у формі регіоні.
Ви не праві в плані специфікацій, слід пам'ятати про те, що формується зона ", а не" зони між nulls як ви думаєте! на рис 5 Ви повинні побачити форму зони (що іноді не досягнуто, як очікується, з-за відсутності контролю у формі переходу регіону), на інші слова, з невеликим помилку див. у зоні між двома "peeks" на краю форми регіоні! У регіоні формується визначається іншими параметрами "пульсації", "часткою рівні", "нулі у формі регіоні". |
Я згоден з Вами в тому, що є корисним чи вірно формується регіоні. But what is called shaped region and what is called controlled sidelobes region by Orchard? I followed what Mailloux states in p. 155: For the purpose of ordering the pattern zeros, and with no loss in generality, the shaped beam edge (region I) is arranged to end at psi=pi (as in the figure) . And the fixed zero (Nth root) is at w=-1 j*0=exp(0 j*pi). But the abovementioned figure is fig. 3.13, in which the region marked as Region I doesn t end at pi (!). [And there are some typographical errors].
My implementation places the fixed zero at a given angle, that is the theta specified as the bound between the two regions. The other zeros are placed in such a way that the specified number of ripples are obtained. For example, for the flat top beam of fig. 5d (Elliot s paper), I placed the fixed zero for a null at 55°. The algorithm puts six zeros (the required N1) outside the unit circle in the places needed for having the peaks and valleys at /-0.5 dB; four zeros are put on the unit circle for the four sidelobes at -30 dB, and four more zeros for the sidelobes at -20 dB. Really, I don t use the other bound of the shaped region! As you said, The shaped region is defined by the other parameters "ripple", "lobes level", "zeros in shaped region".
| juppydu wrote: | | You can think as follow: synthetise a flat top beam (case I) with only one zero (other parameter as you like) then synthetise the same array with 2 zeros in shaped region (case II). Good! compute the shaped region beamwidth (the zone where the costant reference value is obtained with the requested ripple), now the question: Try to synthetise a flat top beam with the same requirements but beamwidth that is less than case II but more than case I, are you able to do that ? let me know ! |
I m not able because of the abovementioned reasons. The width of the shaped region results as a consequence of the selection of the other parametes. The same happens with the controlled sidelobe region. Again we can say that there is no control over the transition regions.
| juppydu wrote: | Zorro: flat topped beam (fig. 5.d in Elliot s paper) from 55 to 125 degrees
For the flat-top beam the elevation angle is ranging within 65° to 115°, and as usual the "true" shaped region could be not as the obtained one! |
Forcing the fixed zero for a null at 55°, I obtain a beamwidth (between the points of -0.5 dB) ranging between 63.7 and 118.5 dB. In order to center it, I have to specify the fixed zero at -53.81 degrees; the beam at -0.5 dB results at (90 /-27.39) degrees.
| juppydu wrote: | Zorro: ..I don t get convergence in certain cases (that seem to have a solution after the references I have) ..
What do you mean with "after" ? |
Sorry for my bad English. I meant that the bibliography I had available show solutions for that cases.
| juppydu wrote: | I got convergence for the flat topped beam with 0.5 dB ripple and for the cosec()^2*cos() shaped beam with 1.5 dB and 1dB ripples. But my procedure doesn t converge for the latter with a ripple of 0.7 dB or less..
You have to tune the code since the procedure is converging always (a part numerical errors when you put too stringent constraints). Remember to put more zeros in the shaped region when you ask to the code more severe ripple requirements (below 0.2dB). |
OK. I think I have some issue with the convergence of Newton method with the cosec^2()*cos() beam.
| juppydu wrote: | Zorro: Still, it would be very nice to get the OES paper.
Yes, I working very hard these days, no holydays this year , starting from 8.00am to 10.00pm or more every day. Moreover my "old" paper is in very bad conditions, let me see how convert the paper in --- electronic format.
see you later! |
Thank you!
Z |
|
 |
juppydu
| 14 Sep 2004 22:38 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method | | |
|
| Hi Zorro, no news ?
I have finally finished my code for OES synthesis , all works fine now.
My results are better then the result of OES, I thnik because in the 1985 the code of OES was less precise than that of acutal PC!
before the end of this week I upload the executable code for your fun and I will wait your comments. Stay tuned ! |
|
 |
mamali
Joined: 29 Apr 2004 Posts: 378 Helped: 1 Location: between hell and heaven
| 15 Sep 2004 11:09 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method | | |
|
| | zorro wrote: | Hi mamali,
| mamali wrote: | some interesting papers, tell me if you cant find it: ................
|
thank you for your suggestion and your offer. Please, could you share the papers 4, 13, 15 and 21 of your list?
Thanks
Z |
hi friends, sorry if i am late, i was a little bussy with my thesis. well, here's what you wanted; by the way, i should consider the discussions, it seems interesting .
marti
|
|
 |
mamali
Joined: 29 Apr 2004 Posts: 378 Helped: 1 Location: between hell and heaven
| 15 Sep 2004 12:08 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method | | |
|
| these i found also practical:
-1 F. Ares-Pena, "A Note on the Limitations of Orchard's Method," IEEE Antennas and Propagation Magazine, Vol. 44, No. 1, February 2002, p.109.
0 JA Rodriguez, E. Botha, and F. Ares, "Extension of the Orchard-Elliott Synthesis Method to Pure-Real Nonsymmetrical-Shaped Patterns," IEEE TRANSACTIONS ON ANTENNAS AND PROPAGATION, VOL. 45, NO. 8, AUGUST 1997, pp. 1317-1318.
1 MJ Buckley, "Synthesis of shaped beam antenna patterns using implicitly constrained current elements," IEEE Trans. Antennas Propagat., vol. 44, pp. 192-197, Feb. 1996.
2 D. Eclercy, M. Rammal, A. Reinex, and B. Jecko, "Comparison between real and power optimization methods for arrays synthesis antennas," Electron. Lett., vol. 32, no. 2, pp. 84-85, Jan. 1996.
3 Ares, F.; Rengarajan, SR; Moreno, E., "Remarks on comparison between real and power optimisation methods for arrays synthesis of antennas," Electron. Lett., vol. 32, no. 15, Page(s): 1338-1339
sorry for wiered numbering!, wish be helpfull,
marti
|
|
 |
zorro
| 30 Sep 2004 21:05 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method | | |
|
| Hi friends,
unfortunately I had other engagements in the last times, but I m here again. 
Juppydu, many thanks for your offer; it is welcome! Do you get better results than OES? In which sense?
Marti, thank you for the papers. It sa very good and helpful collection!
By the way, I will pose a question. It is clear the reason for csc^2(theta) pattern (to obtain a constant height radar coverage). But patterns with shape csc^2(theta)*cos(theta) or even csc^2(theta)*sqrt(cos(theta)) are presented in the papers. Which are their applications? Is it related with the dependence of radar cross section of planes with elevation angle, as seen from the radar?
See you. Best regards
Z |
|
 |
juppydu
| 06 Oct 2004 0:04 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method | | |
|
| Hello Zorro.
I mean that my soution is little more accurate than the solution of Orchard (as reported in the article). Anyway more probably some differnce are due only to a different level of precision imposed during the synthesis Loop (so the solution are both quite good).
the test case is (16 elements, 0.5 spacing, Cosec2*Cos (between 100° and 140°), ripple -3dB, lobe -20dB, four lobe -30dB) ORCHARD Juppydu Amp Ph Amp Ph 0.77 177.1 0.77 177.5 0.50 -89.2 0.49 -88.6 0.38 -76.0 0.38 -76.1 0.56 -88.3 0.56 -88.1 0.76 -38.1 0.75 -37.9 0.63 7.7 0.62 7.9 0.56 -5.0 0.56 -4.8 0.99 19.0 0.98 19.1 1.04 66.8 1.04 67.0 0.81 94.1 0.81 94.3 1.03 96.9 1.02 97.0 1.47 132.2 1.46 132.3 1.66 -176.8 1.65 -176.6 1.64 -126.1 1.63 -126.0 1.17 -76.4 1.16 -76.4 1.00 0.0 1.00 0.0
Anyway the discussion in this forum was the cause to finish my Orchard synthesis program developed by me at the university time. I have uploaded an Executable file for You ! it is very simple to use. It is a Windows GUI application completely written by me !
For the very first use follow my istruction
1- Run the program (double click on the exe file) 2- Click "OK" button confirming the default synthesis settings. 3- in the new page that you see click "Run" button, You see the synthesis in action !! 4- then go to the 3 edit box at the bottom right and typing 1 in initial box, 4 in end box and -30 in new value box finally Click on "Set New SPec" button, and then click on "Run" button !! you see the synthesis as in the reference of Orchard ! 5- To be sure that all works as Orchard said, click on "Load Reference" button, you see the Pattern computed by the Orchard coefficients (as in the previous table). Uncheck the CheckBox to hide the marker to better compare the two patterns.
Try all the other pattern type and/or synthesis parameter, the program is able to prevent wrong inputs in many cases (probably except pathological ones !).
You can use the program as you like ! also the other people in Elektroda can do that, I will wait for any suggestions from you and the others !
good Luck.
PS: I still working very hard and this program has been built during the nights (close to midnight), so some error in coding are possible ! Sorry for that ! |
|
 |
juppydu
| 06 Oct 2004 0:14 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method | | |
|
| Probably in the last message I wasn't able to upload the file . Now I try again !
|
|
 |
zorro
| 06 Oct 2004 20:40 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method | | |
|
| | juppydu wrote: | Hello Zorro. I will wait for any suggestions from you and the others ! | Thank you! I ran your program. It seems to work nice. I will try to give you some suggestions. First of all, Can the coefficients (element excitations) be recovered from the program? Regards
Z |
|
 |
juppydu
| 02 Nov 2004 23:41 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method | | |
|
| Sure ! it can
anyway I have discovered a little bug and I have just corrected it !
Now that I am in deep into Orchard Synthesis I can say that a problem with the code implementation, as suggested by Orchard, is the follow:
The actual desogn fixes the position of the Main Peak at one extrema of the shaped region. This causes two drawbacks:
1. part of the shaped region was not covered as desidered (or not as desidered in real world application)
2. only coverage area with the maximum at the edge of the shaped region can be synthetised
I am actually working on to remove theis limitation
see you the next time ! |
|
 |
juppydu
| 19 Feb 2006 22:11 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method | | |
|
| Hello,
I have just uploaded a new release of my code !
I would like to known your comments !
PS: there is a "first" help file included, it must be in the same folder of main program. Follow the "eample 1" in the help file before start to use the program, anyway for any questions feel free to contact me (see also my web site)
NB: this program vrsion is limited to beam like "CosecCos" as in the Orchard paper, but is not limite in number of radiating elemets and the optimised excitations are available.
|
|
 |
jyfx
| 27 Feb 2006 10:09 REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method | | |
|
| | good |
|
 |
akedar
| 28 Feb 2006 20:08 REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method | | |
|
| your programme is really good but how to calculate amplitude and phases of elements from your program
reply urgently
Added after 35 seconds:
your programme is really good but how to calculate amplitude and phases of elements from your program
reply urgently on this mail id
ashutosh.kedar(at)gmail.com |
|
 |