Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Будівництво GPS приймачем чіпа

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, мікрохвильова піч, антен і оптики -> Будівництво GPS приймачем чіпа
Автор Повідомлення
nuntha

Post 10 червня 2004 10:47

Будівництво GPS приймачем чіпа

Привіт,
Я маю намір побудувати чіпа GPS приймач в незалежній пам'яті. Оскільки я не дуже гарна система хлопець у мене є система питання.

GPS отриманий сигнал-130dBm
Приймач NF = 10 (до останнього IF AMP)
шум BW = 2МГц (до despreading)
Вихідний сигнал / шум на останній, якщо підсилювач-23dB (симетричний для досягнення 20dB SNR після despreading як кодування посилення 43dB)

Тому знаючи, вихідний сигнал / шум у останньої, якщо amplier IS-23dB, що виведення рівня сигналу на останньому УПЧ в дБм?

Спасибо заранее
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 10 червня 2004 10:47

Оголошення

Догори
brmadhukar

Допомогло: 29

Post 12 червня 2004 16:20

Re: Будівництво GPS приймачем чіпа

Привіт,
Я займався дуже багато чого для OEM GPS як в РФ / системному рівні.

Ви повинні знати, що ADC вимагає достатньою силою сигналу для квантування. Тільки шум повинні бути в змозі ініціювати квантування.
Так що "Цитувати" для вас ADC рівнях. Тоді ви зможете вирішити загальні вигоди.

BR
Мадукар
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, мікрохвильова піч, антен і оптики -> Будівництво GPS приймачем чіпа
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
Будівля AM приймач (14)
GPS Receiver (15)
Точність GPS приймача (4)
GPS приймач структури (3)
GPS приймач: проблеми (8)
PolaRx II GPS приймача (4)
GPS Receiver & SIM300 (2)
Допомога GPS приймач архітектура (6)
GPS приймач, будь ласка, допоможіть. (10)
антена для GPS приймача (4)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS