Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

мікрохвильова антена вимірювання

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, СВЧ, антени і оптики -> СВЧ-антени вимірювання
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
scoppulal

Зареєстровано: 18 квітня 2004
Допомагали: 1

Post 16 травня 2004 12:05 мікрохвильова антена вимірювання

привет всем,
може хто-небудь допомогти по цій темі?

Справа в тому, що я не можу купити вектор мережевий аналізатор или что-то вроде цього.

Будь-який пораду чи коментар оцінили.
привет
Повернутися до початку
ЕІІМ

Зареєстровано: 11 грудня 2001
Допомагали: 9
Місце проведення: Етап центр

Post 16 травня 2004 12:13 Re: мікрохвильова антена вимірювання

scoppulal писав:
привет всем,
може хто-небудь допомогти по цій темі?

Справа в тому, що я не можу купити вектор мережевий аналізатор или что-то вроде цього.

Будь-який пораду чи коментар оцінили.
привет

Привет!

Якщо ви зацікавлені в коефіцієнт відображення --

Ви можете здійснити скалярние вимірювання, наприклад, з 3dB гібрид перехідник і мікрохвильової детектор.
Це дуже простий, але необхідно дуже чітко побудувати. Там завжди буде систематична помилка.

Ура

ЕІІМ
Повернутися до початку
плазма

Зареєстровано: 20 грудня 2001
Допомагали: 38

Post 17 травня 2004 1:05 Re: мікрохвильова антена вимірювання

Знайди своє місце на заводі, що використання мережевий аналізатор виплачувати їм
Для використання його після роботи на годину. Або йти в найближчий університеті, ймовірно, вони його, а потім спробувати отримати допомогу там.

RGZ
Повернутися до початку
chinaing

Зареєстровано: 05 грудня 2003

Post 17 травня 2004 8:25 Re: мікрохвильова антена вимірювання

Якщо Ви не мережевий аналізатор, ви не могли мера будь-якого сигналу S ~ ~ ~
Повернутися до початку
starchern

Зареєстровано: 21 лютого 2004
Допомагали: 2

Post 18 травня 2004 4:46 Re: мікрохвильова антена вимірювання

Установки антени (наприклад: вигоди, схеми) для вимірювання без НС.

Ви можете використовувати ІЧ (генератор сигналів) і "Спектрум" або ватметрів

Вимірювання радіаційного схема може легко отримати

але отримати вимірювання повинні мати стандартну отримати антена
Повернутися до початку
Клуг

Зареєстровано: 04 липня 2002
Допомагали: 5

Post 18 травня 2004 10:47 Re: мікрохвильова антена вимірювання
Теги: smv8.5

Хмм, дуже цікаво. У мене та ж проблема для вимірювання КСВ на 2.4 ГГц.

Що таке будівництво цієї "мережевий аналізатор"?

Я 26MHz-1 ГГц вимірювальні селективні microvoltmeter (SMV8.5). Я можу отримувати 2,4 ГГц з використанням 2,5 ГГц MMDS downconverter.

Отже, мені потрібно генератор на 2,4 ГГц. Чи існує будь-яке будівництво шум генератора для цієї групи? Або просто поруч стабільного генератора?

Крім того, є інформація про хороші прямих переходник для цієї частоти, що я можу зробити в домашніх умовах?
Повернутися до початку
goxy

Зареєстровано: 25 липня 2002

Post 18 травня 2004 13:01 Re: мікрохвильова антена вимірювання
Теги: max2750 зразків

@ Scoppulal Який діапазон потрібен, я знаю, простий НС будівництво 100МГц-1.3GHZ

@ Клуг
Для СГ спробувати з MAX2750, MAX2751, MAX2752 VCO знаходиться 2,4 ГГц, ціна низька, і вони дозволяють безкоштовних зразків.
Для використання детектора потужності від Максим (MAX4000, MAX4001, MAX4002) або аналогові. Також і діод детектор може бути використаний.

Перехідник можна зробити в домашніх умовах на FR4, моделювання дуже проста в Genesys або MWO (використання лінійних, немає необхідності EM тренажер).
Повернутися до початку
scoppulal

Зареєстровано: 18 квітня 2004

Post 18 травня 2004 13:39 Re: мікрохвильова антена вимірювання

групи інтересів 2.4 ГГц
для застосування супутникових і бездротових ЛВС Я розклеювання.

Але смуга GOXY говоримо про могло б бути цікаво
knoledge поділитися з нами ів.

Ciao
Повернутися до початку
Серхіо Маріотті

Зареєстровано: 22 грудня 2003
Допомагали: 41
Місце проведення: Італія

Post 18 травня 2004 22:51 мікрохвильова антена вимірювання
мітки: антена вимірювань vna

Майже всі параметри, величина може бути обмірювані без VNA.
Я згоден з більшістю попередніх ідей про SA. А ватметрів слід використовувати відомості, небезпека полягає в тому, щоб отримувати небажані сильного сигналу (ТБ, телефони і т.д.)

Пам'ятаю, я прочитала статтю про measuremet етапу centrer без VNA. Якщо ви зацікавлені я шукати.

а SA (не necessarely sintetized) і генератор, і достатньо, щоб мера | спільного призначення |, | крос-схеми |. В той же генератор, і SA, з гарною спрямованості перехідник, може виміряти коефіцієнт відображення також.

Ан отримати точні вимірювання peraphs найбільш важко робити оцінки, а також з VNA. Більшість з дорогих стандартні антени, не беруть до уваги для оміческій (діссіпатівних) втрати.
отримувати задоволення
Повернутися до початку
goxy

Post 18 травня 2004 23:12 Re: мікрохвильова антена вимірювання

Подивіться на:

http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.htm
http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.pdf
http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.zip

Prescaler необхідно замінити деякі поліпшення, наприклад, Fujitsu MB506.

Для 2,4 ГГц я поясню в вищевказаної посади. Я забув, і пристрій, як 2,4 ГГц 802.11b / г-карти можуть бути сигналом генератора. Детектор діод не може визначити реальну владу, оскільки модульований сигнал. Це виявити цінності повинні бути перетворені в depentency модуляції, в Matlab або будь-якої системи, тренажер може бути вирішальним, як Genesys, ADS, MWO .....

Для супутників знову потрібно сигнал генератора, VCO є expencive так видалити Dro (dilectric резонатора генератор) від вниз конвертер і використовувати їх, діодних детекторів сигналу детектора і 3dBcoupler (на деякі поліпшення матеріального Роджерс, Гіль ...).
Повернутися до початку
диван

Зареєстровано: 01 березня 2002
Допомагали: 2

Post 19 травня 2004 4:58 Re: мікрохвильова антена вимірювання

@ Клуг
Для СГ спробувати з MAX2750, MAX2751, MAX2752 VCO в
Для використання детектора потужності від Максим
Перехідник можна зробити в домашніх умовах на FR4, моделювання дуже проста в Genesys або MWO (використання лінійних, немає необхідності EM тренажер).
[/ Цитата]

Для отримання Антени meashurement влада Maxim's VCO недостатньо, вам доведеться використовувати додаткове ПЗ та отримати потужність близько 20 / 26dBm виробництва.
І - дуже важливо - необхідно використовувати Вкл / Викл вводу в Техас, мета цього - ви можете уникнути DC поточний компенсовані на стороні приймача підсилювача та зменшення помилок. це стало можливим представити до ПА електроживлення перемикання, 1-10 кГц, наприклад.

Для вимірювання VSWR можна використовувати 50-му мікрополосковая лінію на FR4, близько половини хвилі, вставити BTW TX антеною і близько до антені і вимірювання коефіцієнта стоячий хвилі по Найпростіша детектор з малими зашморгу стиль зонд, при цьому один рухатися вздовж лінії мікрополосковая . Я думаю, для вашого доморощенной в антені це буде найшвидший спосіб.
І не забувайте про fadding кілька розповсюдження і коли робити антени отримати вимірювання, Shure у вас немає безеховий камери.

намагатися!
Повернутися до початку
yakult

Зареєстровано: 28 квітня 2004

Post 19 травня 2004 7:28 Re: мікрохвильова антена вимірювання

Ви повинні підключити антену з допомогою мережевого аналізатора. Антена повинна покласти всередину камери для запобігання похибки вимірювання від роздумів.

Висловлюється припущення, що при підключенні антени з пристроєм (наприклад, мобільний телефон), з тим щоб отримати більш точні результати

Yakult
Повернутися до початку
goxy

Post 19 травня 2004 10:05 Re: мікрохвильова антена вимірювання

ТА / АБО МШУ повинні бути використані Посмішка

На 8м Відстань між Rx і TX антени, кабелі 3dB втрати і 10dB антен очікується отримати власть-47dBm.

Я дизайн перехідник з двох зондів лінію, якщо хто-то мені потрібно можете розмістити тут.

диван, ви можете пояснити Вкл / Викл вводу в TX техніку або після деяких документів.

BTW. Я думаю, краще використати упередженості ПА комутації потім харчування.
Повернутися до початку
richard_pan

Зареєстровано: 07 жовтня 2004

Post 17 січня 2005 6:16 Re: мікрохвильова антена вимірювання

хто може дати мені кілька матеріалів про антеною вимірювань з VNA, я дійсно хочу такі речі, спасибо
Повернутися до початку
Серхіо Маріотті

Зареєстровано: 22 грудня 2003
Допомагали: 41
Місце проведення: Італія

Post 18 січня 2005 0:09 Re: мікрохвильова антена вимірювання

richard_pan писав:
хто може дати мені кілька матеріалів про антеною вимірювань з VNA, я дійсно хочу такі речі, спасибо

Rohde І Shcwarz і Agilent виробляє Векторний прилади обліку для вимірювання антен.
У більшості випадків, вектор вимірювань вимагають поблизу місця вимірювання і після обробки даних у transforme далеко поля.
Знайдіть, що документи, і ви знайдете безліч заявок Нотатки.

Векторні вимірювання відкритою можливість зробити exoctic виміри як голографічні аналіз антени в дзеркало
Повернутися до початку
iamchrisk

Зареєстровано: 20 грудня 2004

Post 18 січня 2005 17:02 мікрохвильова антена вимірювання

План випромінювання можна виміряти за допомогою генератора сигналів і спектру.
Але якщо ви хочете виміряти отримати потім НС буде найшвидший і простий спосіб шукати.
Повернутися до початку
dowjones

Зареєстровано: 21 листопада 2001
Допомагали: 5

Post 20 січня 2005 1:28 Re: мікрохвильова антена вимірювання

Основи антеною вимірювань з орбіти (позиціонером виробника)

Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Повернутися до початку
lpgoal

Зареєстровано: 27 грудня 2003

Post 20 січня 2005 2:40 мікрохвильова антена вимірювання

Якщо ви хочете виміряти VSWR то я думаю, НС буде необхідно.
Повернутися до початку
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> РФ, СВЧ, антени і оптики -> СВЧ-антени вимірювання
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS