| Автор | Повідомлення |
|---|
scoppulal
Зареєстровано: 18 квітня 2004 Повідомлень: 125 Допомагали: 1
| 16 травня 2004 12:05 мікрохвильова антена вимірювання | | |
|
| привет всем, може хто-небудь допомогти по цій темі?
Справа в тому, що я не можу купити вектор мережевий аналізатор или что-то вроде цього.
Будь-який пораду чи коментар оцінили. привет |
|
| Повернутися до початку | |
 |
ЕІІМ
Зареєстровано: 11 грудня 2001 Повідомлень: 807 Допомагали: 9 Місце проведення: Етап центр
| 16 травня 2004 12:13 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | |
|
| | scoppulal писав: | привет всем, може хто-небудь допомогти по цій темі?
Справа в тому, що я не можу купити вектор мережевий аналізатор или что-то вроде цього.
Будь-який пораду чи коментар оцінили. привет |
Привет!
Якщо ви зацікавлені в коефіцієнт відображення --
Ви можете здійснити скалярние вимірювання, наприклад, з 3dB гібрид перехідник і мікрохвильової детектор. Це дуже простий, але необхідно дуже чітко побудувати. Там завжди буде систематична помилка.
Ура
ЕІІМ |
|
 |
плазма
Зареєстровано: 20 грудня 2001 Повідомлень: 565 Допомагали: 38
| 17 травня 2004 1:05 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | |
|
| Знайди своє місце на заводі, що використання мережевий аналізатор виплачувати їм Для використання його після роботи на годину. Або йти в найближчий університеті, ймовірно, вони його, а потім спробувати отримати допомогу там.
RGZ |
|
 |
chinaing
Зареєстровано: 05 грудня 2003 Повідомлень: 35
| 17 травня 2004 8:25 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | |
|
| | Якщо Ви не мережевий аналізатор, ви не могли мера будь-якого сигналу S ~ ~ ~ |
|
 |
starchern
Зареєстровано: 21 лютого 2004 Повідомлень: 44 Допомагали: 2
| 18 травня 2004 4:46 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | |
|
| Установки антени (наприклад: вигоди, схеми) для вимірювання без НС.
Ви можете використовувати ІЧ (генератор сигналів) і "Спектрум" або ватметрів
Вимірювання радіаційного схема може легко отримати
але отримати вимірювання повинні мати стандартну отримати антена |
|
 |
Клуг
Зареєстровано: 04 липня 2002 Повідомлень: 749 Допомагали: 5
| 18 травня 2004 10:47 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | | Теги: smv8.5 |
|
| Хмм, дуже цікаво. У мене та ж проблема для вимірювання КСВ на 2.4 ГГц.
Що таке будівництво цієї "мережевий аналізатор"?
Я 26MHz-1 ГГц вимірювальні селективні microvoltmeter (SMV8.5). Я можу отримувати 2,4 ГГц з використанням 2,5 ГГц MMDS downconverter.
Отже, мені потрібно генератор на 2,4 ГГц. Чи існує будь-яке будівництво шум генератора для цієї групи? Або просто поруч стабільного генератора?
Крім того, є інформація про хороші прямих переходник для цієї частоти, що я можу зробити в домашніх умовах? |
|
 |
goxy
Зареєстровано: 25 липня 2002 Повідомлень: 268 Допомагали: 1
| 18 травня 2004 13:01 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | | Теги: max2750 зразків |
|
| @ Scoppulal Який діапазон потрібен, я знаю, простий НС будівництво 100МГц-1.3GHZ
@ Клуг Для СГ спробувати з MAX2750, MAX2751, MAX2752 VCO знаходиться 2,4 ГГц, ціна низька, і вони дозволяють безкоштовних зразків. Для використання детектора потужності від Максим (MAX4000, MAX4001, MAX4002) або аналогові. Також і діод детектор може бути використаний.
Перехідник можна зробити в домашніх умовах на FR4, моделювання дуже проста в Genesys або MWO (використання лінійних, немає необхідності EM тренажер). |
|
 |
scoppulal
Зареєстровано: 18 квітня 2004 Повідомлень: 125 Допомагали: 1
| 18 травня 2004 13:39 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | |
|
| групи інтересів 2.4 ГГц для застосування супутникових і бездротових ЛВС Я розклеювання.
Але смуга GOXY говоримо про могло б бути цікаво knoledge поділитися з нами ів.
Ciao |
|
 |
Серхіо Маріотті
Зареєстровано: 22 грудня 2003 Повідомлень: 462 Допомагали: 41 Місце проведення: Італія
| 18 травня 2004 22:51 мікрохвильова антена вимірювання | | | мітки: антена вимірювань vna |
|
| Майже всі параметри, величина може бути обмірювані без VNA. Я згоден з більшістю попередніх ідей про SA. А ватметрів слід використовувати відомості, небезпека полягає в тому, щоб отримувати небажані сильного сигналу (ТБ, телефони і т.д.)
Пам'ятаю, я прочитала статтю про measuremet етапу centrer без VNA. Якщо ви зацікавлені я шукати.
а SA (не necessarely sintetized) і генератор, і достатньо, щоб мера | спільного призначення |, | крос-схеми |. В той же генератор, і SA, з гарною спрямованості перехідник, може виміряти коефіцієнт відображення також.
Ан отримати точні вимірювання peraphs найбільш важко робити оцінки, а також з VNA. Більшість з дорогих стандартні антени, не беруть до уваги для оміческій (діссіпатівних) втрати. отримувати задоволення |
|
 |
goxy
| 18 травня 2004 23:12 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | |
|
| Подивіться на:
http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.htm http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.pdf http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.zip
Prescaler необхідно замінити деякі поліпшення, наприклад, Fujitsu MB506.
Для 2,4 ГГц я поясню в вищевказаної посади. Я забув, і пристрій, як 2,4 ГГц 802.11b / г-карти можуть бути сигналом генератора. Детектор діод не може визначити реальну владу, оскільки модульований сигнал. Це виявити цінності повинні бути перетворені в depentency модуляції, в Matlab або будь-якої системи, тренажер може бути вирішальним, як Genesys, ADS, MWO .....
Для супутників знову потрібно сигнал генератора, VCO є expencive так видалити Dro (dilectric резонатора генератор) від вниз конвертер і використовувати їх, діодних детекторів сигналу детектора і 3dBcoupler (на деякі поліпшення матеріального Роджерс, Гіль ...). |
|
 |
диван
Зареєстровано: 01 березня 2002 Повідомлень: 91 Допомагали: 2
| 19 травня 2004 4:58 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | |
|
| @ Клуг Для СГ спробувати з MAX2750, MAX2751, MAX2752 VCO в Для використання детектора потужності від Максим Перехідник можна зробити в домашніх умовах на FR4, моделювання дуже проста в Genesys або MWO (використання лінійних, немає необхідності EM тренажер). [/ Цитата]
Для отримання Антени meashurement влада Maxim's VCO недостатньо, вам доведеться використовувати додаткове ПЗ та отримати потужність близько 20 / 26dBm виробництва. І - дуже важливо - необхідно використовувати Вкл / Викл вводу в Техас, мета цього - ви можете уникнути DC поточний компенсовані на стороні приймача підсилювача та зменшення помилок. це стало можливим представити до ПА електроживлення перемикання, 1-10 кГц, наприклад.
Для вимірювання VSWR можна використовувати 50-му мікрополосковая лінію на FR4, близько половини хвилі, вставити BTW TX антеною і близько до антені і вимірювання коефіцієнта стоячий хвилі по Найпростіша детектор з малими зашморгу стиль зонд, при цьому один рухатися вздовж лінії мікрополосковая . Я думаю, для вашого доморощенной в антені це буде найшвидший спосіб. І не забувайте про fadding кілька розповсюдження і коли робити антени отримати вимірювання, Shure у вас немає безеховий камери.
намагатися! |
|
 |
yakult
Зареєстровано: 28 квітня 2004 Повідомлень: 7
| 19 травня 2004 7:28 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | |
|
| Ви повинні підключити антену з допомогою мережевого аналізатора. Антена повинна покласти всередину камери для запобігання похибки вимірювання від роздумів.
Висловлюється припущення, що при підключенні антени з пристроєм (наприклад, мобільний телефон), з тим щоб отримати більш точні результати
Yakult |
|
 |
goxy
| 19 травня 2004 10:05 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | |
|
| ТА / АБО МШУ повинні бути використані 
На 8м Відстань між Rx і TX антени, кабелі 3dB втрати і 10dB антен очікується отримати власть-47dBm.
Я дизайн перехідник з двох зондів лінію, якщо хто-то мені потрібно можете розмістити тут.
диван, ви можете пояснити Вкл / Викл вводу в TX техніку або після деяких документів.
BTW. Я думаю, краще використати упередженості ПА комутації потім харчування. |
|
 |
richard_pan
Зареєстровано: 07 жовтня 2004 Повідомлень: 16
| 17 січня 2005 6:16 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | | мітки: антена вимірювань vna |
|
| | хто може дати мені кілька матеріалів про антеною вимірювань з VNA, я дійсно хочу такі речі, спасибо |
|
 |
Серхіо Маріотті
Зареєстровано: 22 грудня 2003 Повідомлень: 462 Допомагали: 41 Місце проведення: Італія
| 18 січня 2005 0:09 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | | мітки: антена вимірювань vna |
|
| | richard_pan писав: | | хто може дати мені кілька матеріалів про антеною вимірювань з VNA, я дійсно хочу такі речі, спасибо | Rohde І Shcwarz і Agilent виробляє Векторний прилади обліку для вимірювання антен. У більшості випадків, вектор вимірювань вимагають поблизу місця вимірювання і після обробки даних у transforme далеко поля. Знайдіть, що документи, і ви знайдете безліч заявок Нотатки.
Векторні вимірювання відкритою можливість зробити exoctic виміри як голографічні аналіз антени в дзеркало |
|
 |
iamchrisk
Зареєстровано: 20 грудня 2004 Повідомлень: 7
| 18 січня 2005 17:02 мікрохвильова антена вимірювання | | |
|
| План випромінювання можна виміряти за допомогою генератора сигналів і спектру. Але якщо ви хочете виміряти отримати потім НС буде найшвидший і простий спосіб шукати. |
|
 |
dowjones
Зареєстровано: 21 листопада 2001 Повідомлень: 136 Допомагали: 5
| 20 січня 2005 1:28 Re: мікрохвильова антена вимірювання | | |
|
| Основи антеною вимірювань з орбіти (позиціонером виробника)
|
|
 |
lpgoal
Зареєстровано: 27 грудня 2003 Повідомлень: 16
| 20 січня 2005 2:40 мікрохвильова антена вимірювання | | |
|
| | Якщо ви хочете виміряти VSWR то я думаю, НС буде необхідно. |
|
 |