Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

що є кращою пайки & демонтажні станції?

краще паяльник

кращі паяльні станції залізниці

кращі паяльна станція

Паяльна станція краще
кращі паяльні станції
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Професійне обладнання та електроніка Дизайн ->, який є найкращим пайки & демонтажні станції?
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Автор Повідомлення
mbyka

Допомогло: 1

Post 27 квітня 2004 23:53 яка є кращим пайки & демонтажні станції?

Привіт усім
Який найкращий пайки & демонтажні станції Системи залізо

Antex www.antex.co.uk
JBC www.jbctools.com
ERSA http://www.ersa.de/en/index.html
і Веллер www.cooperhandtools.com / Бренди / Уеллер / index.cfm

Я хочу купити продукти ANTEX
Догори
View user's profile
претензійний

Повідомлення: 4809
Допомогло: 313
Розташування: Середзем'я

Post 28 квітня 2004 0:54 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Metcal було Лідером протягом багатьох років. З-за цього є багато використовувати старі моделі на низькі ціни на аукціонних сайтів Інтернету.
Догори
View user's profile
Горкіна

Допомогло: 11

Post 28 квітня 2004 1:02 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Я використовую паяльна станція Weller протягом багатьох років без будь-яких проблем ... це є хорошим інструментом!
Догори
View user's profile
Google
AdSense

Post 28 квітня 2004 1:02 Оголошення

Догори
Beepster

Допомогло: 5

Post 30 квітня 2004 16:52 яка є кращим пайки & демонтажні станції?

Для ручної роботи нічого краще, ніж супер Soldapullt. Це весна Driven вакуумної боку інструменту anout 12-20 $ США
Тримайте його в чистоті & Lubed
Догори
View user's profile
ME

Повідомлення: 1523
Допомогло: 13

Post 30 квітня 2004 19:00 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

mbyka пише:
Привіт усім
Який найкращий пайки & демонтажні станції Системи залізо

Antex www.antex.co.uk
JBC www.jbctools.com
Ersa www.ersa.com
і Веллер www.cooperhandtools.com / Бренди / Уеллер / index.cfm

Я хочу купити продукти ANTEX

Я хотів би сказати, що жоден з вищеперелічених є кращим.
Metcal Я думаю, це найкраще, що ви можете отримати.
У мене є багато працюємо з обох Веллер і Metcal і я повинен сказати, що Metcal набагато краще, ніж Веллер.
Коли ми використовували тільки Веллер у відділі обслуговування у великій компанії, яку я використовував, щоб працювати, але тоді ми намагалися використовувати одну Mectal MX-500TS пайки / SMT Rework система з Talon наконечник, і тепер ми замінили всі Веллер станціях замінені всі Веллер станцій Metcal MX-500.
Одна з кращих речей про Metcal є те, що так легко змінити відгук, вам не треба нічого відгвинчувати.
Інші greart функцією є те, що тепла майже в ту ж секунду, як ви включите його, існує також жодних проблем, якщо у вас є для розігріву дуже велика спільна припой.
Але що мені подобається найбільше Metcal є те, що ви тримаєте його як олівець.
Я звик до Веллер, тому він був трохи дивним на початку, але коли ти перший до цього звикнути, це набагато краще, ніж традиційні зчеплення припою з довгим soldertip.
Ніщо не зрівняється з дійсно Metcal на мій погляд.
Наша компанія зберегла багато часу і $ $ на колодки bronken друкованої плати після переходу від Weller до Metcal. Ми замінити різні PLLC пакетів у SMD після продажу і serviceing і кількість ПХБ сломанной колодки пішли вниз після Changin до Metcal, таким чином, ціна differerence між Веллер і Metcal насправді не питання в довгостроковій перспективі.
URL: http://www.metcal.com

Але Metcal також досить дорогими у порівнянні з Weller або Leat це було, коли я там працював, я не знаю цін зараз.

Існує також ще одна цікава компанія, не згадані вище: ПАРЄ
http://www.paceusa.com/_ShowSystems.asp?ProductSetID=1
Я не намагався ПАРЄ особисто (тільки глянув на неї), а інша людина з моєї колишньої компанії пробували, і він вважав за краще Metcal, я ще не зустрічав нікого, хто не думали Metcal був кращим.
Схоже, що ПАРЄ мають copided багатьох Metcal ідеї в ПАРЄ HW HW 100 і 200 станцій HeatWise припой.

Я не люблю Antex взагалі, моя думка я це тільки для любительського використання, а не для складної пайки SMD. Єдина перевага: це дешево. Я думаю, Antex це найгірший з них згадується.

У моєму opinin Веллер також хороші залізні припой, але, схоже, як ПАРЄ, JBC і Ersa покращився в останні роки.
Antex як і раніше, є бідною старої "Дизайн хобі".

Якщо Ви хочете краще піти на Metcal, якщо ви wan't дешевої альтернативи ви повинні подивитися на альтернативи з Веллер, ПАРЄ, JBC і ERSA. Було б краще totry іншої марки, перш ніж вибирати.
Якщо ви у великій компанії, дистриб'ютори будуть виходити і демонструвати їх безкоштовно.
В іншому випадку перейдіть показати торгівлі електронікою, щоб спробувати їх або спробувати їх у місцевого реселлера, якщо можна.

Я тільки дуже багато працюємо з Metcal, Weller Antex.
Ось мої враження з трьома брендами:

Weller:
У моєму EXPERINCE Веллер soldertips дуже хороші, довгі й досить міцний цінами. Ви можете купити 3rd Party soldertips для Уеллер, які набагато дешевше, ніж оригінальні, але вони не зовсім останній поки оригінальні поради Веллер. У моєї старої компанії ми використовували 3 рад партії і був задоволений ним і ми заощадили близько $ $ в той же час.
Веллер є шановним брендом і, ймовірно, що найбільше продається залізниці якість пайки в світі (по крайней мере, в нашій частині світу).

Metcal:
Metcal поради припою дуже дорогі, але вони COM всіх форм і розмірів, і дуже швидко переходити від одного відзиву на інший і новий нагрівається в одну мить. Тепловий енергії дуже добре регулюється і існує набагато більше тепла, резервів потужності для великих спільних припой, ніж інші марки з-за особливою технологією опалення.
Деякі Metcal soldertips може не через деякий час, але ми отримали всі дефекти soldertips замінили безкоштовно, якщо вона не з-за природного зносу.
Автоматична тайм-аут збільшує тривалість життя картриджа відгук. MX-500P харчування чи відчуває відгук картриджа був використаний протягом останніх 30 хвилин, і автоматично вимикається для максимального терміну служби картриджа відгук.

Antex:
Я думаю, що soldertips мають низьку якість, і вони довго не живуть, дизайн дуже незручно. Я хотів би використовувати тільки для простих Antex припою і desolder робочих місць. Як професійний військовий воно ніколи не буде використовувати Antex.

У мене вдома є нормальний 50W 24V Веллер пайки заліза і цілком задоволений. Я думаю, що це краще в цьому ціновому діапазоні. Allthough Я хотів би на власні Metcal Припій / desolder станція будинку, якщо я можу собі це дозволити.
Я розглядає можливість купити б / Metcal, але Metcal не так відомі в Європі як у США, так що, може бути, я повинен купити його на eBay зі США, але я вважав за краще б, щоб купити її з моїй власній країні, якщо я можу знайти його .

Остання редакція мною на 30 квітня 2004 20:22; редагувалось 1 раз в цілому
Догори
View user's profile
претензійний

Post 30 квітня 2004 19:54 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Що робить Metcal так добре їх спеціальні поради, які підтримують температуру в межах 1 З під час пайки. Вони індуктивним тепла кінчик і кінчик зроблений із спеціального сплаву металу, який змінює свій MU з температурою. Незважаючи на те, патентні минув, жодна інша компанія не змогла відтворити сплаву.
Догори
View user's profile
Даворін

Повідомлення: 1396
Допомогло: 8

Post 30 квітня 2004 21:03 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Просто подивився SP200 від Metcal ...

близько 450 євро від дистриб'ютора ... за винятком будь-якого жала паяльника ...
таким остаточного НЕ для любителів (O;

Але, згадавши, спробувала одну з багато років тому ... дійсно leightweight і страшний час розігріву ... hbut тоді ми використовували тільки Bigg колодок через отвір компоненти .. так Веллера добре (O;

Чому принаймні стандартні чайові не включені ...
Догори
View user's profile
претензійний

Post 30 квітня 2004 22:06 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Причина стандартна чайові не включені в тому, що вони роблять десятки рад, і всі вони продають тому було б марною тратою грошей клієнтам доведеться платити за відкликання вони ніколи не використовують.
Догори
View user's profile
ME

Post 30 квітня 2004 22:21 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Даворін пише:

близько 450 євро від дистриб'ютора ... за винятком будь-якого жала паяльника ...

Але, згадавши, спробувала одну з багато років тому ... дійсно leightweight і страшний час розігріву ... hbut тоді ми використовували тільки Bigg колодок через отвір компоненти .. так Веллера добре (O;

Я просто побачила новий Metcal ПС-800 для 259 на європейський дистриб'ютор, здається, що вигідніше для любителів. Вони також використовують новий дизайн наконечник для ПС-800, який дає поради дешевше.
Цитата:
Мінімальна вартість володіння

PS-800 паяльна система використовує змінних наконечників нагрівач, а не картриджі, що робить вартість володіння дуже конкурентоспроможною. Унікальний двох динаміків відокремлює обігрівач котушки від кінчика. У довгостроковій котушку життя нагрівача залишається в ручці, а змінних наконечників можна легко витягнути і замінити. Найголовніше, що вартість нагрівача поради порівнянні зі звичайними порадами.

Якщо 259 ще дуже далеко, я б рекомендував Веллер. Це дешевше і, як і раніше гарною якістю.
Не витрачайте гроші на Antex allthough це дешевше, ніж Веллер.
Подивившись уважніше до ERSA JBC, і я б не вибрати будь-який з них або. Я Rember допомогою JBC недавно в моєму будинку друзів і вона була низької якості.

Таким чином, залишається тільки три choises ліворуч:
Metcal
ПАРЄ
Веллер

Metcal є дорогою і, здається, Веллер робить краще, ніж припой праски ПАРЄ в дешевій ціновий діапазон, але якщо ви хочете витратити трохи більше, деякі з більш дорогих моделей ПАРЄ є також альтернативою.

Електроніка для хоббі я б рекомендував Веллер WTCPT / WTCPTD в нижній частині цієї сторінки:
www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & att2 = промислового% 20Soldering% 20Stations
Це найдешевший промисловий Веллер припой станція з контролем температури від кінчика відбору. Ferrormagnetic температурний датчик на кінчику контролю кінчика температури - контроль не є необхідними.
Поради доступні в 3 стандартних діапазонів температур: 600 ° F, F 700 ° і 800 ° F (316 ° C, 371 ° С і 427 ° С).
Якщо ви хочете ще дешевше, ви повинні купити TC201T заміна пайки олівець для WTCPT паяльна станція без паяльні станції, а потім купити окремо 1.75A (мін.) 24В трансформатор і помістити її в корпус з запобіжником. Це набагато дешевше, ніж купувати оригінальний паяльна станція Weller / трансформатор. Багато компаній вибирають зробити це, і ось що я зробив, у домі теж. Тоді ви отримаєте дуже дешево станція якість пайки.
Якщо ви хочете, щоб припой станція з ручним керуванням температурою

TC201T заміна пайки олівець для WTCPT паяльна станція: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = заміна% 20Soldering% 20Pencils
PH1201ESD Залізний Стенд: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands
PT серії рад: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = Pt% 20Series
Веллер електронної пайки і отпайкі інструменти Каталоговий: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf

Я ніколи б купити будь-який з Веллер споживача паяльні станції, але краще дотримуватися TC201T промислової заміна пайки Карандаш і купити стандартний 24V 2A tranformer, а житло із запобіжника та 3 або 5 контактний DIN сокет Fit Plug припой залізо . Діапазон споживача пайка низької якості в порівнянні з TC201T, але TC201T ще досить дешевим для любителів.
Ось оригінальний Веллер схемою, як ви бачите, що це легко купити власний трансформатор і побудувати схему.
Схема взята з цього PDF: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf

Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Догори
View user's profile
ME

Post 01 могти 2004 1:44 який є найкращим пайки & демонтажні станції?

Існує також компанія "Edsyn що робить desolder припою і систем:
http://www.edsyn.com
Догори
View user's profile
BigBoss

Повідомлення: 1009
Допомогло: 55

Post 01 могти 2004 3:03 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Веллер це кращий ...

Я використав Веллер з 1983 року і нічого не сталося ...

Нещодавно я використовувати це одне, і я настійно рекомендую ..

http://www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Hi_Res_Images&filename=WSL_300.jpg
Догори
View user's profile
TheDane

Post 10 травня 2004 15:58 яка є кращим пайки & демонтажні станції?

Недавно я перейшов на Metcal, і я не збираюся повернутися до Веллер.

Веллер це нормально для невеликих проектів з етилованим основних компонентів. Якщо ви маєте справу з великою кількістю <small> SMD вам доведеться працювати трохи складніше, ніж з Веллер з Metcal.
Догори
View user's profile
toonafishy

Допомогло: 23
Розташування: Земля

Post 10 травня 2004 18:03 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Для ручної пайки своєму жорсткому бити Metcal але $ $ $. Для пайки великий BGAs, я хотів би запропонувати снайпера.
Догори
View user's profile
mbyka

Post 10 травня 2004 23:14 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

OK дякує всім

Але я хочу купити antex.How це таке?

www.antex.co.uk

або

Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Догори
View user's profile
borisov57

Допомогло: 2

Post 11 травня 2004 10:01 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Ніколи не витрачайте гроші на Веллер демонтажні, і якщо ви отримаєте її безкоштовно, викинути. Ви заощадите багато часу і нервів.
Догори
View user's profile
Даворін

Повідомлення: 1396
Допомогло: 8

Post 15 червня 2004 0:56 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Тільки що почув сьогодні, що потрібно принаймні до кінця серпня, щоб отримати новий PS800 паяльні станції з Metcal тут, в моїй країні ...* aaarrrgghhh

Здається Metcal складає 2000 одиниці за виробництвом ..

Хтось знає компанію, яка має їх на складі?
Догори
View user's profile
Sebi

Розташування: Угорщина

Post 15 червня 2004 9:05 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Я згоден, borisov57. Вакуум-насос можна тільки охолодження відгук, але не дають достатнього вакууму
Догори
View user's profile
betanorm

Post 15 червня 2004 11:32 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Пропозиція для хоббі Користувач:

Якщо у Вас не вистачає коштів, щоб купити хороші паяльні станції, у мене є рада, який кілька років працював без проблем.

Я поклав 1N4148 діодів на кінчику дешевий припой електромережі, і підключили його до компаратора схеми з реле, щоб з припою. Діоди в кремнії кабелю, який стійкий до спеки і загорнутий aroun до кінчика. Там повинно бути гістерезис компаратора схеми ...

betanorm
Догори
View user's profile
відкласти

Допомогло: 3
Розміщення: пояса Ван Аллена

Post 29 липня 2004 20:33 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

IMHO Хакко 92X серії.
Гут теж має деякі хороші.

Delay (затримка технологія)
Догори
View user's profile
rauol

Допомогло: 11

Post 30 липня 2004 19:25 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

У мене було два Antex паяльні станції з розсувними Потенціометр для регулювання температури (10 років тому)
і вони працювали штрафом від 5 до 6 років.
Але відгук зміни важко було ковзання від виду arrangemet з кліпом.
Догори
View user's profile
TekNoir

Повідомлення: 4

Post 28 квітня 2005 15:41 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Я тільки почав вивчення електроніки в минулому році і в той час я купив собі дуже дешево паяльником, щоб почати с. (Коли я кажу "дешево", я маю на увазі, що я дав клерк десять-доларову купюру і отримав повернення в обмін на даний пункт.) Я хотів би модернізувати, бажано з повним станції, але я проводжу невелику розрядні складнощі з рекламою умовах.

Що бентежить мене зв'язок між температурою і рекламованого потужності.

З мого розуміння, він приймає відгук температура десь близько 361F (183C) до 63/37 розплаву припою ефективно. Тим не менше, великою кількістю паяльники і паяльні станції, а також, тільки реклама потужність рейтингу, деякі дають обидва, а деякі тільки дати їх температури. Я не зовсім ясно, як потужність перекладається безпосередньо в рейтингу температурі.

Я розумію, що електрика проходить через нагрівальний елемент і опір причини тепла та енергії, поглиненої можна виміряти у ВАТ. Я відсутні деякі прості з'єднання? Я думаю, що обидва були пов'язані, ніби як маркетингові схеми lighbulbs у ВАТ які не мають нічого спільного з їх світлового потоку (в люменах). Можна було б припустити, звичайно, що вища потужність виробляє більше тепла (або світла), але це просто не завжди правильно. Термічні властивості речовини, основне будівництво, а також інші фактори повинні бути фігурував як добре.

Як в бік, я помітив, паяльні станції оголошений з регульованою температурою відгук між 350F і 800F, але їх потужність рекламованого були зовсім різними (42W для одного, в порівнянні з 80W на одного). Мені сказали (і прочитати в деяких місцях на сайті), що двадцять п'ять-тридцять п'ять ват було достатньо для електроніки роботу. Тим не менше, я не можу зрозуміти "досить добре". Чи означає це, що я не повинен отримати нічого більше тридцяти п'яти ват-за боязні зіпсувати компоненти (яку я, знову ж таки, будуть схильні вважати, що воно більше пов'язане з температурою, ніж фактична потужність) або щось з меншої потужності просто не буде одержати досить гарячої? (Зауважу, що я побачив 15W паяльники з відкликанням температурі 600F.)

Єдина зв'язок, що я можу якось атрибут з досліджень в області передачі тепла в суглобах. Вища Wattages буде передача такої ж кількості тепла швидше, ніж більш низької потужності би при тій же температурі. Я думаю, що це сприяло б краще і швидше, пайки, поки ви не вирішите Daydream в той момент ви вирішили припой суглоба. Це ще одна причина, що я ставлю під сумнів 25W до 35W "правила". Не слід будь-який паяльник, здатних доставляти відповідну суму він 360F відгук температура бути "досить добре"?

На закінчення, дві паяльні станції, що я розглядаю питання придбання (Хакко FP-102 і CooperTools / Weller WSL, як співмірна за ціною $ 200 доларів США і те, що я в бюджеті, щоб витрачати на нові паяльні станції) є понад 35W рекомендованих для електроніки роботу. Я намагався зібрати більш чітку картину того, що я хотів подивитися на мою при покупці пайки компаньйоном протягом наступних кількох років.

Вибачте за довгий пост і подякувати вас всіх в заздалегідь ...

I had inadvertently copied the melting point for lead alone. Зміна: Я помилково скопійовано плавлення свинцю поодинці. Я тепер виправити свої дані для правильного уявлення "плавлення ідеального" Електроніка припой's.
Догори
View user's profile
Хьюго

Допомогло: 26

Post 31 січня 2006 3:21 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

ME пише:
Даворін пише:

Я просто побачила новий Metcal ПС-800 для 259 на європейський дистриб'ютор, здається, що вигідніше для любителів. Вони також використовують новий дизайн наконечник для ПС-800, який дає поради дешевше.
Цитата:
Мінімальна вартість володіння

PS-800 паяльна система використовує змінних наконечників нагрівач, а не картриджі, що робить вартість володіння дуже конкурентоспроможною. Унікальний двох динаміків відокремлює обігрівач котушки від кінчика. У довгостроковій котушку життя нагрівача залишається в ручці, а змінних наконечників можна легко витягнути і замінити. Найголовніше, що вартість нагрівача поради порівнянні зі звичайними порадами.

Якщо 259 ще дуже далеко, я б рекомендував Веллер. Це дешевше і, як і раніше гарною якістю.
Не витрачайте гроші на Antex allthough це дешевше, ніж Веллер.
Подивившись уважніше до ERSA JBC, і я б не вибрати будь-який з них або. Я Rember допомогою JBC недавно в моєму будинку друзів і вона була низької якості.

Таким чином, залишається тільки три choises ліворуч:
Metcal
ПАРЄ
Веллер

Metcal є дорогою і, здається, Веллер робить краще, ніж припой праски ПАРЄ в дешевій ціновий діапазон, але якщо ви хочете витратити трохи більше, деякі з більш дорогих моделей ПАРЄ є також альтернативою.

Електроніка для хоббі я б рекомендував Веллер WTCPT / WTCPTD в нижній частині цієї сторінки:
www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & att2 = промислового% 20Soldering% 20Stations
Це найдешевший промисловий Веллер припой станція з контролем температури від кінчика відбору. Ferrormagnetic температурний датчик на кінчику контролю кінчика температури - контроль не є необхідними.
Поради доступні в 3 стандартних діапазонів температур: 600 ° F, F 700 ° і 800 ° F (316 ° C, 371 ° С і 427 ° С).
Якщо ви хочете ще дешевше, ви повинні купити TC201T заміна пайки олівець для WTCPT паяльна станція без паяльні станції, а потім купити окремо 1.75A (мін.) 24В трансформатор і помістити її в корпус з запобіжником. Це набагато дешевше, ніж купувати оригінальний паяльна станція Weller / трансформатор. Багато компаній вибирають зробити це, і ось що я зробив, у домі теж. Тоді ви отримаєте дуже дешево станція якість пайки.
Якщо ви хочете, щоб припой станція з ручним керуванням температурою

TC201T заміна пайки олівець для WTCPT паяльна станція: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = заміна% 20Soldering% 20Pencils
PH1201ESD Залізний Стенд: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands
PT серії рад: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = Pt% 20Series
Веллер електронної пайки і отпайкі інструменти Каталоговий: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf

Я ніколи б купити будь-який з Веллер споживача паяльні станції, але краще дотримуватися TC201T промислової заміна пайки Карандаш і купити стандартний 24V 2A tranformer, а житло із запобіжника та 3 або 5 контактний DIN сокет Fit Plug припой залізо . Діапазон споживача пайка низької якості в порівнянні з TC201T, але TC201T ще досить дешевим для любителів.
Ось оригінальний Веллер схемою, як ви бачите, що це легко купити власний трансформатор і побудувати схему.
Схема взята з цього PDF: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf

Чи можна коштувати грошей ваша ідея (MX) Metcal паяльна станція?
Я думаю купити MX-RM3E Заміна Rework наконечник з шнуром (~ 100 $) і чайові (~ 40 $)!
Може бути, їх поради робочих @ 24V теж?
Будь-які поради?

Спасибо
Догори
View user's profile
vdaniel

Допомогло: 9

Post 10 лютого 2006 14:02 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Дуже гарний і відносно дешевого інструменту гарячого повітря Hot-Джет S від www.leister.com
Догори
View user's profile
zolam

Post 10 лютого 2006 14:35 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

undoubtly WELLER
У нашій лабораторії ми маємо близько 120, і ми намагалися протягом 20 у різних фірм, у тому числі японських і американських ті
Догори
View user's profile
vdaniel

Post 10 лютого 2006 16:00 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Будь ласка, порівняйте Leister і Веллер цін.
Догори
View user's profile
george.leman

Місце стоянки: Бельгія

Post 20 лютого 2007 21:16 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Я дуже здивований тим, що на цьому форумі ніхто ніколи не говорив про
Brand of equipment manufactured by Bokar International X-КАР марки устаткування, що випускається Міжнародним Bokar
який я вважаю дуже ефективним і правильним.

for my company and my Я вже кілька Rework системи для моєї компанії і моєї
since 8 years and they can tell employés використовували Bokar одиниці з 8 років, і вони можуть розповісти
ви, вони протягом багатьох років лише кілька невеликих зауважень про ці кошти, які
Були звичайно швидко змінені виробником.

www.bokar.com або комерційний сайт в США www.bomir.com

Я б хотів, щоб ви порівняйте, і скажіть мені, що X-КАР продукти не мають у
, Pace or Weller and Metcal that everybody is talking about? порівняно з її конкурентами, такими як Hakko, Pace або Веллер і Metcal, що все це говориш?

Ми повинні отримати ще кілька систем і ваш досвід може допомогти нам.
Догори
View user's profile
harrybeafull

Post 28 квітня 2009 10:34 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції?

Я рекомендую ПАРЄ - http://www.renex.info/pokaz_kategorie.php?cid=43
Догори
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Професійне обладнання та електроніка Дизайн ->, який є найкращим пайки & демонтажні станції?
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс GMT 2 години

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS