| Автор | Повідомлення |
|---|
mbyka
| 27 квітня 2004 23:53 яка є кращим пайки & демонтажні станції? | | |
|
| Привіт усім Який найкращий пайки & демонтажні станції Системи залізо
Antex www.antex.co.uk JBC www.jbctools.com ERSA http://www.ersa.de/en/index.html і Веллер www.cooperhandtools.com / Бренди / Уеллер / index.cfm
Я хочу купити продукти ANTEX |
|
| Догори | |
 |
претензійний
Реєстрація: 19 липня 2002 Повідомлення: 4809 Допомогло: 313 Розташування: Середзем'я
| 28 квітня 2004 0:54 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| | Metcal було Лідером протягом багатьох років. З-за цього є багато використовувати старі моделі на низькі ціни на аукціонних сайтів Інтернету. |
|
| Догори | |
 |
Горкіна
| 28 квітня 2004 1:02 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| | Я використовую паяльна станція Weller протягом багатьох років без будь-яких проблем ... це є хорошим інструментом! |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 28 квітня 2004 1:02 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
Beepster
| 30 квітня 2004 16:52 яка є кращим пайки & демонтажні станції? | | |
|
| Для ручної роботи нічого краще, ніж супер Soldapullt. Це весна Driven вакуумної боку інструменту anout 12-20 $ США Тримайте його в чистоті & Lubed |
|
| Догори | |
 |
ME
| 30 квітня 2004 19:00 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| | mbyka пише: | Привіт усім Який найкращий пайки & демонтажні станції Системи залізо
Antex www.antex.co.uk JBC www.jbctools.com Ersa www.ersa.com і Веллер www.cooperhandtools.com / Бренди / Уеллер / index.cfm
Я хочу купити продукти ANTEX | Я хотів би сказати, що жоден з вищеперелічених є кращим. Metcal Я думаю, це найкраще, що ви можете отримати. У мене є багато працюємо з обох Веллер і Metcal і я повинен сказати, що Metcal набагато краще, ніж Веллер. Коли ми використовували тільки Веллер у відділі обслуговування у великій компанії, яку я використовував, щоб працювати, але тоді ми намагалися використовувати одну Mectal MX-500TS пайки / SMT Rework система з Talon наконечник, і тепер ми замінили всі Веллер станціях замінені всі Веллер станцій Metcal MX-500. Одна з кращих речей про Metcal є те, що так легко змінити відгук, вам не треба нічого відгвинчувати. Інші greart функцією є те, що тепла майже в ту ж секунду, як ви включите його, існує також жодних проблем, якщо у вас є для розігріву дуже велика спільна припой. Але що мені подобається найбільше Metcal є те, що ви тримаєте його як олівець. Я звик до Веллер, тому він був трохи дивним на початку, але коли ти перший до цього звикнути, це набагато краще, ніж традиційні зчеплення припою з довгим soldertip. Ніщо не зрівняється з дійсно Metcal на мій погляд. Наша компанія зберегла багато часу і $ $ на колодки bronken друкованої плати після переходу від Weller до Metcal. Ми замінити різні PLLC пакетів у SMD після продажу і serviceing і кількість ПХБ сломанной колодки пішли вниз після Changin до Metcal, таким чином, ціна differerence між Веллер і Metcal насправді не питання в довгостроковій перспективі. URL: http://www.metcal.com
Але Metcal також досить дорогими у порівнянні з Weller або Leat це було, коли я там працював, я не знаю цін зараз.
Існує також ще одна цікава компанія, не згадані вище: ПАРЄ http://www.paceusa.com/_ShowSystems.asp?ProductSetID=1 Я не намагався ПАРЄ особисто (тільки глянув на неї), а інша людина з моєї колишньої компанії пробували, і він вважав за краще Metcal, я ще не зустрічав нікого, хто не думали Metcal був кращим. Схоже, що ПАРЄ мають copided багатьох Metcal ідеї в ПАРЄ HW HW 100 і 200 станцій HeatWise припой.
Я не люблю Antex взагалі, моя думка я це тільки для любительського використання, а не для складної пайки SMD. Єдина перевага: це дешево. Я думаю, Antex це найгірший з них згадується.
У моєму opinin Веллер також хороші залізні припой, але, схоже, як ПАРЄ, JBC і Ersa покращився в останні роки. Antex як і раніше, є бідною старої "Дизайн хобі".
Якщо Ви хочете краще піти на Metcal, якщо ви wan't дешевої альтернативи ви повинні подивитися на альтернативи з Веллер, ПАРЄ, JBC і ERSA. Було б краще totry іншої марки, перш ніж вибирати. Якщо ви у великій компанії, дистриб'ютори будуть виходити і демонструвати їх безкоштовно. В іншому випадку перейдіть показати торгівлі електронікою, щоб спробувати їх або спробувати їх у місцевого реселлера, якщо можна.
Я тільки дуже багато працюємо з Metcal, Weller Antex. Ось мої враження з трьома брендами:
Weller: У моєму EXPERINCE Веллер soldertips дуже хороші, довгі й досить міцний цінами. Ви можете купити 3rd Party soldertips для Уеллер, які набагато дешевше, ніж оригінальні, але вони не зовсім останній поки оригінальні поради Веллер. У моєї старої компанії ми використовували 3 рад партії і був задоволений ним і ми заощадили близько $ $ в той же час. Веллер є шановним брендом і, ймовірно, що найбільше продається залізниці якість пайки в світі (по крайней мере, в нашій частині світу).
Metcal: Metcal поради припою дуже дорогі, але вони COM всіх форм і розмірів, і дуже швидко переходити від одного відзиву на інший і новий нагрівається в одну мить. Тепловий енергії дуже добре регулюється і існує набагато більше тепла, резервів потужності для великих спільних припой, ніж інші марки з-за особливою технологією опалення. Деякі Metcal soldertips може не через деякий час, але ми отримали всі дефекти soldertips замінили безкоштовно, якщо вона не з-за природного зносу. Автоматична тайм-аут збільшує тривалість життя картриджа відгук. MX-500P харчування чи відчуває відгук картриджа був використаний протягом останніх 30 хвилин, і автоматично вимикається для максимального терміну служби картриджа відгук.
Antex: Я думаю, що soldertips мають низьку якість, і вони довго не живуть, дизайн дуже незручно. Я хотів би використовувати тільки для простих Antex припою і desolder робочих місць. Як професійний військовий воно ніколи не буде використовувати Antex.
У мене вдома є нормальний 50W 24V Веллер пайки заліза і цілком задоволений. Я думаю, що це краще в цьому ціновому діапазоні. Allthough Я хотів би на власні Metcal Припій / desolder станція будинку, якщо я можу собі це дозволити. Я розглядає можливість купити б / Metcal, але Metcal не так відомі в Європі як у США, так що, може бути, я повинен купити його на eBay зі США, але я вважав за краще б, щоб купити її з моїй власній країні, якщо я можу знайти його .
Остання редакція мною на 30 квітня 2004 20:22; редагувалось 1 раз в цілому |
|
| Догори | |
 |
претензійний
Реєстрація: 19 липня 2002 Повідомлення: 4809 Допомогло: 313 Розташування: Середзем'я
| 30 квітня 2004 19:54 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| | Що робить Metcal так добре їх спеціальні поради, які підтримують температуру в межах 1 З під час пайки. Вони індуктивним тепла кінчик і кінчик зроблений із спеціального сплаву металу, який змінює свій MU з температурою. Незважаючи на те, патентні минув, жодна інша компанія не змогла відтворити сплаву. |
|
| Догори | |
 |
Даворін
| 30 квітня 2004 21:03 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| Просто подивився SP200 від Metcal ...
близько 450 євро від дистриб'ютора ... за винятком будь-якого жала паяльника ... таким остаточного НЕ для любителів (O;
Але, згадавши, спробувала одну з багато років тому ... дійсно leightweight і страшний час розігріву ... hbut тоді ми використовували тільки Bigg колодок через отвір компоненти .. так Веллера добре (O;
Чому принаймні стандартні чайові не включені ... |
|
| Догори | |
 |
претензійний
| 30 квітня 2004 22:06 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| | Причина стандартна чайові не включені в тому, що вони роблять десятки рад, і всі вони продають тому було б марною тратою грошей клієнтам доведеться платити за відкликання вони ніколи не використовують. |
|
| Догори | |
 |
ME
| 30 квітня 2004 22:21 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| | Даворін пише: | Просто подивився SP200 від Metcal ...
близько 450 євро від дистриб'ютора ... за винятком будь-якого жала паяльника ... таким остаточного НЕ для любителів (O;
Але, згадавши, спробувала одну з багато років тому ... дійсно leightweight і страшний час розігріву ... hbut тоді ми використовували тільки Bigg колодок через отвір компоненти .. так Веллера добре (O;
Чому принаймні стандартні чайові не включені ... | Я просто побачила новий Metcal ПС-800 для 259 на європейський дистриб'ютор, здається, що вигідніше для любителів. Вони також використовують новий дизайн наконечник для ПС-800, який дає поради дешевше. | Цитата: | Мінімальна вартість володіння
PS-800 паяльна система використовує змінних наконечників нагрівач, а не картриджі, що робить вартість володіння дуже конкурентоспроможною. Унікальний двох динаміків відокремлює обігрівач котушки від кінчика. У довгостроковій котушку життя нагрівача залишається в ручці, а змінних наконечників можна легко витягнути і замінити. Найголовніше, що вартість нагрівача поради порівнянні зі звичайними порадами. | Якщо 259 ще дуже далеко, я б рекомендував Веллер. Це дешевше і, як і раніше гарною якістю. Не витрачайте гроші на Antex allthough це дешевше, ніж Веллер. Подивившись уважніше до ERSA JBC, і я б не вибрати будь-який з них або. Я Rember допомогою JBC недавно в моєму будинку друзів і вона була низької якості.
Таким чином, залишається тільки три choises ліворуч: Metcal ПАРЄ Веллер
Metcal є дорогою і, здається, Веллер робить краще, ніж припой праски ПАРЄ в дешевій ціновий діапазон, але якщо ви хочете витратити трохи більше, деякі з більш дорогих моделей ПАРЄ є також альтернативою.
Електроніка для хоббі я б рекомендував Веллер WTCPT / WTCPTD в нижній частині цієї сторінки: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & att2 = промислового% 20Soldering% 20Stations Це найдешевший промисловий Веллер припой станція з контролем температури від кінчика відбору. Ferrormagnetic температурний датчик на кінчику контролю кінчика температури - контроль не є необхідними. Поради доступні в 3 стандартних діапазонів температур: 600 ° F, F 700 ° і 800 ° F (316 ° C, 371 ° С і 427 ° С). Якщо ви хочете ще дешевше, ви повинні купити TC201T заміна пайки олівець для WTCPT паяльна станція без паяльні станції, а потім купити окремо 1.75A (мін.) 24В трансформатор і помістити її в корпус з запобіжником. Це набагато дешевше, ніж купувати оригінальний паяльна станція Weller / трансформатор. Багато компаній вибирають зробити це, і ось що я зробив, у домі теж. Тоді ви отримаєте дуже дешево станція якість пайки. Якщо ви хочете, щоб припой станція з ручним керуванням температурою
TC201T заміна пайки олівець для WTCPT паяльна станція: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = заміна% 20Soldering% 20Pencils PH1201ESD Залізний Стенд: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands PT серії рад: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = Pt% 20Series Веллер електронної пайки і отпайкі інструменти Каталоговий: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf
Я ніколи б купити будь-який з Веллер споживача паяльні станції, але краще дотримуватися TC201T промислової заміна пайки Карандаш і купити стандартний 24V 2A tranformer, а житло із запобіжника та 3 або 5 контактний DIN сокет Fit Plug припой залізо . Діапазон споживача пайка низької якості в порівнянні з TC201T, але TC201T ще досить дешевим для любителів. Ось оригінальний Веллер схемою, як ви бачите, що це легко купити власний трансформатор і побудувати схему. Схема взята з цього PDF: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf
|
|
| Догори | |
 |
ME
| 01 могти 2004 1:44 який є найкращим пайки & демонтажні станції? | | |
|
| Існує також компанія "Edsyn що робить desolder припою і систем: http://www.edsyn.com |
|
| Догори | |
 |
BigBoss
| 01 могти 2004 3:03 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| Веллер це кращий ...
Я використав Веллер з 1983 року і нічого не сталося ...
Нещодавно я використовувати це одне, і я настійно рекомендую ..
http://www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Hi_Res_Images&filename=WSL_300.jpg |
|
| Догори | |
 |
TheDane
| 10 травня 2004 15:58 яка є кращим пайки & демонтажні станції? | | |
|
| Недавно я перейшов на Metcal, і я не збираюся повернутися до Веллер.
Веллер це нормально для невеликих проектів з етилованим основних компонентів. Якщо ви маєте справу з великою кількістю <small> SMD вам доведеться працювати трохи складніше, ніж з Веллер з Metcal. |
|
| Догори | |
 |
toonafishy
Реєстрація: 18 червня 2002 Повідомлень: 447 Допомогло: 23 Розташування: Земля
| 10 травня 2004 18:03 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| | Для ручної пайки своєму жорсткому бити Metcal але $ $ $. Для пайки великий BGAs, я хотів би запропонувати снайпера. |
|
| Догори | |
 |
mbyka
| 10 травня 2004 23:14 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| OK дякує всім
Але я хочу купити antex.How це таке?
www.antex.co.uk
або
|
|
| Догори | |
 |
borisov57
| 11 травня 2004 10:01 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| | Ніколи не витрачайте гроші на Веллер демонтажні, і якщо ви отримаєте її безкоштовно, викинути. Ви заощадите багато часу і нервів. |
|
| Догори | |
 |
Даворін
| 15 червня 2004 0:56 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| Тільки що почув сьогодні, що потрібно принаймні до кінця серпня, щоб отримати новий PS800 паяльні станції з Metcal тут, в моїй країні ...* aaarrrgghhh
Здається Metcal складає 2000 одиниці за виробництвом ..
Хтось знає компанію, яка має їх на складі? |
|
| Догори | |
 |
Sebi
| 15 червня 2004 9:05 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| | Я згоден, borisov57. Вакуум-насос можна тільки охолодження відгук, але не дають достатнього вакууму |
|
| Догори | |
 |
betanorm
| 15 червня 2004 11:32 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| Пропозиція для хоббі Користувач:
Якщо у Вас не вистачає коштів, щоб купити хороші паяльні станції, у мене є рада, який кілька років працював без проблем.
Я поклав 1N4148 діодів на кінчику дешевий припой електромережі, і підключили його до компаратора схеми з реле, щоб з припою. Діоди в кремнії кабелю, який стійкий до спеки і загорнутий aroun до кінчика. Там повинно бути гістерезис компаратора схеми ...
betanorm |
|
| Догори | |
 |
відкласти
Реєстрація: 11 червня 2004 Повідомлень: 219 Допомогло: 3 Розміщення: пояса Ван Аллена
| 29 липня 2004 20:33 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| IMHO Хакко 92X серії. Гут теж має деякі хороші.
Delay (затримка технологія) |
|
| Догори | |
 |
rauol
| 30 липня 2004 19:25 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| У мене було два Antex паяльні станції з розсувними Потенціометр для регулювання температури (10 років тому) і вони працювали штрафом від 5 до 6 років. Але відгук зміни важко було ковзання від виду arrangemet з кліпом. |
|
| Догори | |
 |
TekNoir
| 28 квітня 2005 15:41 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| Я тільки почав вивчення електроніки в минулому році і в той час я купив собі дуже дешево паяльником, щоб почати с. (Коли я кажу "дешево", я маю на увазі, що я дав клерк десять-доларову купюру і отримав повернення в обмін на даний пункт.) Я хотів би модернізувати, бажано з повним станції, але я проводжу невелику розрядні складнощі з рекламою умовах.
Що бентежить мене зв'язок між температурою і рекламованого потужності.
З мого розуміння, він приймає відгук температура десь близько 361F (183C) до 63/37 розплаву припою ефективно. Тим не менше, великою кількістю паяльники і паяльні станції, а також, тільки реклама потужність рейтингу, деякі дають обидва, а деякі тільки дати їх температури. Я не зовсім ясно, як потужність перекладається безпосередньо в рейтингу температурі.
Я розумію, що електрика проходить через нагрівальний елемент і опір причини тепла та енергії, поглиненої можна виміряти у ВАТ. Я відсутні деякі прості з'єднання? Я думаю, що обидва були пов'язані, ніби як маркетингові схеми lighbulbs у ВАТ які не мають нічого спільного з їх світлового потоку (в люменах). Можна було б припустити, звичайно, що вища потужність виробляє більше тепла (або світла), але це просто не завжди правильно. Термічні властивості речовини, основне будівництво, а також інші фактори повинні бути фігурував як добре.
Як в бік, я помітив, паяльні станції оголошений з регульованою температурою відгук між 350F і 800F, але їх потужність рекламованого були зовсім різними (42W для одного, в порівнянні з 80W на одного). Мені сказали (і прочитати в деяких місцях на сайті), що двадцять п'ять-тридцять п'ять ват було достатньо для електроніки роботу. Тим не менше, я не можу зрозуміти "досить добре". Чи означає це, що я не повинен отримати нічого більше тридцяти п'яти ват-за боязні зіпсувати компоненти (яку я, знову ж таки, будуть схильні вважати, що воно більше пов'язане з температурою, ніж фактична потужність) або щось з меншої потужності просто не буде одержати досить гарячої? (Зауважу, що я побачив 15W паяльники з відкликанням температурі 600F.)
Єдина зв'язок, що я можу якось атрибут з досліджень в області передачі тепла в суглобах. Вища Wattages буде передача такої ж кількості тепла швидше, ніж більш низької потужності би при тій же температурі. Я думаю, що це сприяло б краще і швидше, пайки, поки ви не вирішите Daydream в той момент ви вирішили припой суглоба. Це ще одна причина, що я ставлю під сумнів 25W до 35W "правила". Не слід будь-який паяльник, здатних доставляти відповідну суму він 360F відгук температура бути "досить добре"?
На закінчення, дві паяльні станції, що я розглядаю питання придбання (Хакко FP-102 і CooperTools / Weller WSL, як співмірна за ціною $ 200 доларів США і те, що я в бюджеті, щоб витрачати на нові паяльні станції) є понад 35W рекомендованих для електроніки роботу. Я намагався зібрати більш чітку картину того, що я хотів подивитися на мою при покупці пайки компаньйоном протягом наступних кількох років.
Вибачте за довгий пост і подякувати вас всіх в заздалегідь ...
I had inadvertently copied the melting point for lead alone. Зміна: Я помилково скопійовано плавлення свинцю поодинці. Я тепер виправити свої дані для правильного уявлення "плавлення ідеального" Електроніка припой's. |
|
| Догори | |
 |
Хьюго
| 31 січня 2006 3:21 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| | ME пише: | | Даворін пише: | Просто подивився SP200 від Metcal ...
Чому принаймні стандартні чайові не включені ... | Я просто побачила новий Metcal ПС-800 для 259 на європейський дистриб'ютор, здається, що вигідніше для любителів. Вони також використовують новий дизайн наконечник для ПС-800, який дає поради дешевше. | Цитата: | Мінімальна вартість володіння
PS-800 паяльна система використовує змінних наконечників нагрівач, а не картриджі, що робить вартість володіння дуже конкурентоспроможною. Унікальний двох динаміків відокремлює обігрівач котушки від кінчика. У довгостроковій котушку життя нагрівача залишається в ручці, а змінних наконечників можна легко витягнути і замінити. Найголовніше, що вартість нагрівача поради порівнянні зі звичайними порадами. | Якщо 259 ще дуже далеко, я б рекомендував Веллер. Це дешевше і, як і раніше гарною якістю. Не витрачайте гроші на Antex allthough це дешевше, ніж Веллер. Подивившись уважніше до ERSA JBC, і я б не вибрати будь-який з них або. Я Rember допомогою JBC недавно в моєму будинку друзів і вона була низької якості.
Таким чином, залишається тільки три choises ліворуч: Metcal ПАРЄ Веллер
Metcal є дорогою і, здається, Веллер робить краще, ніж припой праски ПАРЄ в дешевій ціновий діапазон, але якщо ви хочете витратити трохи більше, деякі з більш дорогих моделей ПАРЄ є також альтернативою.
Електроніка для хоббі я б рекомендував Веллер WTCPT / WTCPTD в нижній частині цієї сторінки: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & att2 = промислового% 20Soldering% 20Stations Це найдешевший промисловий Веллер припой станція з контролем температури від кінчика відбору. Ferrormagnetic температурний датчик на кінчику контролю кінчика температури - контроль не є необхідними. Поради доступні в 3 стандартних діапазонів температур: 600 ° F, F 700 ° і 800 ° F (316 ° C, 371 ° С і 427 ° С). Якщо ви хочете ще дешевше, ви повинні купити TC201T заміна пайки олівець для WTCPT паяльна станція без паяльні станції, а потім купити окремо 1.75A (мін.) 24В трансформатор і помістити її в корпус з запобіжником. Це набагато дешевше, ніж купувати оригінальний паяльна станція Weller / трансформатор. Багато компаній вибирають зробити це, і ось що я зробив, у домі теж. Тоді ви отримаєте дуже дешево станція якість пайки. Якщо ви хочете, щоб припой станція з ручним керуванням температурою
TC201T заміна пайки олівець для WTCPT паяльна станція: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = заміна% 20Soldering% 20Pencils PH1201ESD Залізний Стенд: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands PT серії рад: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = Pt% 20Series Веллер електронної пайки і отпайкі інструменти Каталоговий: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf
Я ніколи б купити будь-який з Веллер споживача паяльні станції, але краще дотримуватися TC201T промислової заміна пайки Карандаш і купити стандартний 24V 2A tranformer, а житло із запобіжника та 3 або 5 контактний DIN сокет Fit Plug припой залізо . Діапазон споживача пайка низької якості в порівнянні з TC201T, але TC201T ще досить дешевим для любителів. Ось оригінальний Веллер схемою, як ви бачите, що це легко купити власний трансформатор і побудувати схему. Схема взята з цього PDF: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf |
Чи можна коштувати грошей ваша ідея (MX) Metcal паяльна станція? Я думаю купити MX-RM3E Заміна Rework наконечник з шнуром (~ 100 $) і чайові (~ 40 $)! Може бути, їх поради робочих @ 24V теж? Будь-які поради?
Спасибо |
|
| Догори | |
 |
vdaniel
| 10 лютого 2006 14:02 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| | Дуже гарний і відносно дешевого інструменту гарячого повітря Hot-Джет S від www.leister.com |
|
| Догори | |
 |
zolam
| 10 лютого 2006 14:35 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| undoubtly WELLER У нашій лабораторії ми маємо близько 120, і ми намагалися протягом 20 у різних фірм, у тому числі японських і американських ті |
|
| Догори | |
 |
vdaniel
| 10 лютого 2006 16:00 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| | Будь ласка, порівняйте Leister і Веллер цін. |
|
| Догори | |
 |
george.leman
Реєстрація: 20 лютого 2007 Повідомлень: 1 Місце стоянки: Бельгія
| 20 лютого 2007 21:16 Re: що є кращою пайки & демонтажні станції? | | |
|
| Я дуже здивований тим, що на цьому форумі ніхто ніколи не говорив про Brand of equipment manufactured by Bokar International X-КАР марки устаткування, що випускається Міжнародним Bokar який я вважаю дуже ефективним і правильним.
for my company and my Я вже кілька Rework системи для моєї компанії і моєї since 8 years and they can tell employés використовували Bokar одиниці з 8 років, і вони можуть розповісти ви, вони протягом багатьох років лише кілька невеликих зауважень про ці кошти, які Були звичайно швидко змінені виробником.
www.bokar.com або комерційний сайт в США www.bomir.com
Я б хотів, щоб ви порівняйте, і скажіть мені, що X-КАР продукти не мають у , Pace or Weller and Metcal that everybody is talking about? порівняно з її конкурентами, такими як Hakko, Pace або Веллер і Metcal, що все це говориш?
Ми повинні отримати ще кілька систем і ваш досвід може допомогти нам. |
|
| Догори | |
 |
harrybeafull
| |
| Догори | |
 |